Nivel: Membru
Inregistrat: 9/10/2014 Mesaje: 5
| Am decis sa va povestesc si voua cat de repede am ramas eu insarcinata cu gândul Ca as putea ajuta alte persoane! Am un ciclu regulat de 28 zile, iar pe data de 24 Ianuarie a fost ultima menstrua?ie, in perioada fertila si cea a ovula?iei am decis sa nu ma mai protejez si sa dau via?a unui bebi?a! Zis si facut! Primele simptome au fost ciudate daca pot spune..am inceput sa obosesc foarte repede la lucru nu ma mai ?ineau picioarele si durerea de spate insuportabila si..înainte de a imi veni menstrua?ia au inceput durerile de sâni cu 11 zile înainte de menstrua?ie , umfla?i durero?i, ceea ce nu sa mai întâmplat vreodata, se intampla sa ma doara sâni dar cu o saptamana maxim cel mult înainte de menstrua?ie. Înainte cu 3-4 zile au inceput durerile de burta asemanatoare cu cele a menstrua?iei,credeam ca o sa imi vina cm. Normal înainte cu o zi de venirea cm imi curgea pete maronii ca si cum ma anun?a ca sa imi pun aripioarele Acum nu a mai curs nici o pata, o zi obi?nuita ca oricare alta. Si dupa o zi de intârziere am facut testul, am facut chiar 3 si a iesit pozitiv Dar trebuie sa va spun ca am ramas insarcinata dupa ovula?ie cu aproximativ o zi sau doua. Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata la aproximativ o saptamana si un pic au inceput gre?urile stari de voma.. Acum am 8 saptamani de sarcina mul?umesc lui Dumnezeu. Si inca mai am starile de rau ! Înso?ite de câteva u?oare dureri de burtica. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/11/2015 Mesaje: 1
| Buna ziua! am si eu o nelamurire si incerc sa gasesc raspunsuri...am 25 de ani si ultimul CM a inceput pe 19.04 si mi s a terminat pe 21.04 si am ajut contact cu sotul meu a 3 4 si a 5 a zi dupa CM.dupa 0 saptamana am avut 2 zile de durere de burta asemanatoare cu cea de la menstruatie in schimb cu o intensitate mult mai mica.Dupa socotelile mele ar mai fii 3 zile pana sa mi vina CM,dar de doua zile am greturi dimineata si noaptea avand in vedere ca lucrez ture de noapte si de vreo saptamana arsuri la stomac si constipatie.Mentionez ca durata intre menstruatii e de 24 25 26 de zile.Credeti ca as putea sa fiu insarcinata?Imi doresc f mult un bebe dar pana acum n am facut un test de sarcina crezand ca e cam devreme |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Carmen...este posibil..! Doamne ajuta! Vezi ca exista topic special pt asptirante sau..cine stie?? gravidute!
http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---38.aspx?g=posts&t=17146
http://forum.7p.ro/gravidutzele-noastre-dragi---30.aspx?g=posts&t=17115&p=49 |