Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Nu mi-am imaginat asa ceva in viatza mea Si cat a trebuit sa o speli mami dupa aceea?/
Cred ca se credea la mare si a facut un tratament cu namol numai ca nu era de Techirghiol |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Draga Nico, chiar ca esti insarcinata Pe masura ce "burtica" prinde contur chiar ai sa simti cum casa e ca si copilul tau. Iti spun din proprie experienta. Sa aveti spor la construit! Va doresc rabdare si nervi de otel |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Nico, mult succes si sa va mearga toate struna !
Abia astept sa vad si eu pozele diseara (ca de la office nu am acces).
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| g_nicoleta2000 wrote: Deci pun vin la rece pentru la vara? Avem vin de zmeura si de mura, de care preferi?
Cred ca de mure, tu pune-l la rece ca noi sigur vom veni. |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Nico, felicitari de sarcina si va dorim sa aveti o perioada de cateva luni de vis pana sa iasa "bebe" mult-asteptat. |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Nicoleta, ce mult ma bucur sa va vad! Felicitari pentru 'sarcina' si sa va iasa totul asa cum va doriti! Alexuta, scumpo, tare nastrusnica mai esti! Mi-o si imaginez pe Maria alaturi de tine in noroi, caci sigur ar fi bazait ca vrea si ea. |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Nico felicitari pt casuta, locul e superb , te invidiez , "sarcina usoara si sa iasa bebe cum va doriti", va pupacim |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumoasa e pozica cu Alex!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ce-mi place poza cu frumoasa mica! Nici nu i-am aratat-o Isabellei, ca mi-ar fi facut capul calendar... |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Vai,Nico,....ce tare este Alexa in baltoaca cu noroi,... Victor a vazut poza si a inceput pe langa mine:,,vreau si euuuuuu" mie rau..... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Hi,hi ce scumpa e micutza! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Raly, Marivic, TeosOf, Mama lui Rik, Laura, Misha, Adriana, Fdianamaria, Mariuta, Teea, Alina
Nu a fost asa de greu cu spalatul copilului, mereu are cate un lichean mare cu apa calda pentru balaceala. Oricum satisfactia ei a fost uriasa, foarte fericita ca o lasam in pace. Curte este plina de tot felul de materiale asa ca trebuia sa gaseasca un mod de se juca cu ele. Foarte des sta pe scanduri, ar vrea ea sa se suie sus pe ele dar NOPE, acolo nu, sunt prea periculoase.
Curtea noastra, mic depozit:
Incepem sa punem fierul si sudam stalpii intre ei. Copaceii in spate stau si se roaga sa fie cat mai putin deranjati.
Aici s-a facut treaba buna??
Trebuie neapart testata rezistenta fierului ( daca ar fi lasata o zi intrega sa sara pe fiare ar face-o de nici mancare nu i-ar trebui)
Teava principala de la irigatii a fost intepata cu lopata la sapat, mereu sunt si aventuri.
Petrecerea continua. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Nico, aveti ceva treaba. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Spor si voie buna! Asta reiese...mai ales din pozele cu ... noroi
Cat despre morb...asta e! Odata ce-l iei, nu mai ai scapare. Daca cineva m-ar forta acum sa stau in apartament, definitiv, sau macar pe termen lung...ei bine, cred ca as pati ceva
Vreme buna, punga plina, si elan muncitoresc, poate ridicati in rosu pana la iarna. Pupiciei si mult spor |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| felicitari pentru "sarcina" spor la treaba sa aveti o pup pe mica inspectoare face treaba buna pe-acolo |
|
|