Insarcinata cu o casa!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Friday, July 9, 2010 8:26 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ce mult ati inaintat!newclap newclap In casa puneti gresie?
marivic
Scris: Friday, July 9, 2010 8:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Heiiiiiiiiiiii,dar fugiti cu lucrarea nu gluma,.....las'ca va prindem noi din urma,....si vedeti voi!hohot hohot hohot Va sarut NICO,si dorim micii si marelui inginer mult spor!thumright pupici computerlove computerlove computerlove
raly
Scris: Saturday, July 10, 2010 8:02 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Cu asa inspector sef cum sa nu mearga lucrarea?Ati inaintat foarte bine,se vede ca aveti oameni muncitori!Felicitari lui tati si Alex!newclap newclap Astept cu nerabdare sa vedem ce alegeti pentru baie!topai topai
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, July 11, 2010 7:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Dana, Alex are prin toate buzunarele nisip, cand o dezbrac spui ca-i muncitor la cariera de sort nisip. In medie cam 4 "tinute" schimba pe zi la o vizita pe santier asa de rau se uda sau se murdareste.

Kiki, multumim pentru urari, trebuie sa dam inainteyes

Bereea, da, punem toata casa gresie chiar daca-i o hotarare foarte controversata. Parchetul nu are un grad asa de mare de transfer al caldurii si nu pot tremura primavara, toamna si iarna cand sigur de tot dam drumul la caldura.

Marivic, haideti, alergati, alergati ca voi sunteti mai multi si aveti mai mult spor.ras

Raly, marii muncitori sunt tati si cu Florin, trag saracii la maxim infiecare zi. Si noi asteptam baia cu foarte mare nerabdareyes .

Ana
Scris: Sunday, July 11, 2010 9:35 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ce bine a-ti inaintat,bravo Nico!!!newclap newclap newclap newclap
marivic
Scris: Sunday, July 11, 2010 11:31 AM
Nivel

Si noi tot cu gresie peste tot am optat!firstprize firstprize computerlove
alexandrabogdan
Scris: Sunday, July 11, 2010 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
ufff ce mi-ar placea si mie o casutza micutza si cocheta!!! dar dc nu sunt niste teren nici finante.....stam la bloc in 3 camere.bine si asa decat deloc
bereea
Scris: Sunday, July 11, 2010 2:17 PM
Nivel

eu am gresie in Italia, prin urmare o urasc.Poate e altceva cand ai incalzire sub ea, dar tot sunt satula de ea.La mine toata casa va fi parchet, cu exceptia bailor.
marivic
Scris: Sunday, July 11, 2010 3:30 PM
Nivel

Da,Brandusa,eu am mers pe gresie iar dedesubt avea incalzire,...super era,....yes yes .Nici eu nu eram prea incantata de idee,dar sotul mi-a explicat ca cu armata mea,slabe sanse sa nu il inunde pe undeva,hohot hohot Asa ca eu cred ca la mine e mai sigura gresia.ras Si mie mi-ar fi placut cu parchet,dar poate sus la mansarda sa pun.computerlove
Lilly of the valley
Scris: Sunday, July 11, 2010 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Suuupeer! Harnicuti mesterii!majoreta majoreta majoreta majoreta

Imi surade si mie ideea gresiei, doar ca incalzirea nu va fi prin pardoseala ...
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, July 11, 2010 6:53 PM
Nivel

Anabella, multumim de laudepupici

Alexandra, toate au timpul lor. Este grozav sa ai si apartament cu 3 camere si in timp multe se pot schimba.

Bereea, esti satula de gresie pentru ca-i rece sau ai si alta motivatie? Eu nu iubesc gresia pentru ca-i artificiala la privit DAR nici nu vreau sa pun parchet si sa ma lupt sa incalzesc. In romania este mai mult frig decat cald si de aceea vreau sa ma simt bine, confortabil. Asta-i tot ce vreau de la casuta asta. Nu prea ma omor eu cu lucrurile scumpe sau cu decoruri complicate pentru ca nu-mi stau in fire dar totul este pana la frig. Imi ingheata si ultimul neuron daca-mi este rece. Stiu ca marmura sau piatra naturala au cel mai bun coeficient de transfer al caldurii dar nu-mi place, nu stiu de ce. Pe langa faptul ca-i scumpa are putine optiuni la culoare.

Marivic cred ca o sa avem ce impresii sa impartasim peste iarna cu gresia asta pe jos, tare mult mi-ar place sa pot merge desculta prin casa. vad ca tikerul anunta vesti bune tare pentru voi, inca 2 zile, cred ca sunteti tare nerabdatori.yes

Lilly, multumim pentru complimentehearts
marivic
Scris: Sunday, July 11, 2010 11:52 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Anabella, multumim de laudepupici

Alexandra, toate au timpul lor. Este grozav sa ai si apartament cu 3 camere si in timp multe se pot schimba.

Bereea, esti satula de gresie pentru ca-i rece sau ai si alta motivatie? Eu nu iubesc gresia pentru ca-i artificiala la privit DAR nici nu vreau sa pun parchet si sa ma lupt sa incalzesc. In romania este mai mult frig decat cald si de aceea vreau sa ma simt bine, confortabil. Asta-i tot ce vreau de la casuta asta. Nu prea ma omor eu cu lucrurile scumpe sau cu decoruri complicate pentru ca nu-mi stau in fire dar totul este pana la frig. Imi ingheata si ultimul neuron daca-mi este rece. Stiu ca marmura sau piatra naturala au cel mai bun coeficient de transfer al caldurii dar nu-mi place, nu stiu de ce. Pe langa faptul ca-i scumpa are putine optiuni la culoare.

Marivic cred ca o sa avem ce impresii sa impartasim peste iarna cu gresia asta pe jos, tare mult mi-ar place sa pot merge desculta prin casa. vad ca tikerul anunta vesti bune tare pentru voi, inca 2 zile, cred ca sunteti tare nerabdatori.yes

Lilly, multumim pentru complimentehearts

Da,NICO,...asa este,...mai sunt 2 ZILE si vine tatii si sotul meu acasatopai topai yes yes .Cu siguranta ca suntem toti tare emotionati,....doar il asteapta un batalion acasa,ras
computerlove computerlove computerlove
bereea
Scris: Monday, July 12, 2010 11:49 AM
Nivel

Nico, sunt satula de gresie si pentru ca-i rece si pentru ca e putin eleganta.As prefera mai degraba marmura, dar e foarte scumpa.
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, July 21, 2010 7:16 AM
Nivel

Nou chirias la tara, Sirena, pisica pe care vecinii mi-au aruncat-o in fantana, sunt oameni tare draguti peste tot:

Distributia de apap calda si rece la baie

Tati cupleaza tur-retur la incalzire

Mijloc de transport eco dar cu amprenta de carbon cam mare

Puiul ciorii la laudat:

Legam de zor tevile de apa

Prima usa a fost deja montata:

In asteptarea varului ( de fapt ne-a sosit comanda in dimineata astayes )

Cateii au avut casa deschisa cam tot timpul si sunt vizitatori obisnuiti:

giulia_mamik
Scris: Friday, July 23, 2010 11:19 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Hehehe nu am intrat cateva zile bune pe forum si uite ce gasesc...bravo bravo bravo .Ati avansat f repede.Va admir pt sporul cu care lucrati,pt dragostea care o puneti in fiecare lucrusor acolo.Visul vostru e aproape gata.In curand veti fi acolo...bravo bravo bravo (chiar,pe cand mutarea,inaugurarea?majoreta )pupici .Abia astept sa o vad terminataras .Pupici si mult,mult spor in continuarecomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.