Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ce mult ati inaintat! In casa puneti gresie?
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Heiiiiiiiiiiii,dar fugiti cu lucrarea nu gluma,.....las'ca va prindem noi din urma,....si vedeti voi! Va sarut NICO,si dorim micii si marelui inginer mult spor! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cu asa inspector sef cum sa nu mearga lucrarea?Ati inaintat foarte bine,se vede ca aveti oameni muncitori!Felicitari lui tati si Alex! Astept cu nerabdare sa vedem ce alegeti pentru baie! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Dana, Alex are prin toate buzunarele nisip, cand o dezbrac spui ca-i muncitor la cariera de sort nisip. In medie cam 4 "tinute" schimba pe zi la o vizita pe santier asa de rau se uda sau se murdareste.
Kiki, multumim pentru urari, trebuie sa dam inainte
Bereea, da, punem toata casa gresie chiar daca-i o hotarare foarte controversata. Parchetul nu are un grad asa de mare de transfer al caldurii si nu pot tremura primavara, toamna si iarna cand sigur de tot dam drumul la caldura.
Marivic, haideti, alergati, alergati ca voi sunteti mai multi si aveti mai mult spor.
Raly, marii muncitori sunt tati si cu Florin, trag saracii la maxim infiecare zi. Si noi asteptam baia cu foarte mare nerabdare .
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce bine a-ti inaintat,bravo Nico!!! |
|

| Si noi tot cu gresie peste tot am optat! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ufff ce mi-ar placea si mie o casutza micutza si cocheta!!! dar dc nu sunt niste teren nici finante.....stam la bloc in 3 camere.bine si asa decat deloc |
|

| eu am gresie in Italia, prin urmare o urasc.Poate e altceva cand ai incalzire sub ea, dar tot sunt satula de ea.La mine toata casa va fi parchet, cu exceptia bailor. |
|

| Da,Brandusa,eu am mers pe gresie iar dedesubt avea incalzire,...super era,.... .Nici eu nu eram prea incantata de idee,dar sotul mi-a explicat ca cu armata mea,slabe sanse sa nu il inunde pe undeva, Asa ca eu cred ca la mine e mai sigura gresia. Si mie mi-ar fi placut cu parchet,dar poate sus la mansarda sa pun. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Suuupeer! Harnicuti mesterii!
Imi surade si mie ideea gresiei, doar ca incalzirea nu va fi prin pardoseala ... |
|

| Anabella, multumim de laude
Alexandra, toate au timpul lor. Este grozav sa ai si apartament cu 3 camere si in timp multe se pot schimba.
Bereea, esti satula de gresie pentru ca-i rece sau ai si alta motivatie? Eu nu iubesc gresia pentru ca-i artificiala la privit DAR nici nu vreau sa pun parchet si sa ma lupt sa incalzesc. In romania este mai mult frig decat cald si de aceea vreau sa ma simt bine, confortabil. Asta-i tot ce vreau de la casuta asta. Nu prea ma omor eu cu lucrurile scumpe sau cu decoruri complicate pentru ca nu-mi stau in fire dar totul este pana la frig. Imi ingheata si ultimul neuron daca-mi este rece. Stiu ca marmura sau piatra naturala au cel mai bun coeficient de transfer al caldurii dar nu-mi place, nu stiu de ce. Pe langa faptul ca-i scumpa are putine optiuni la culoare.
Marivic cred ca o sa avem ce impresii sa impartasim peste iarna cu gresia asta pe jos, tare mult mi-ar place sa pot merge desculta prin casa. vad ca tikerul anunta vesti bune tare pentru voi, inca 2 zile, cred ca sunteti tare nerabdatori.
Lilly, multumim pentru complimente |
|

| g_nicoleta2000 wrote:Anabella, multumim de laude Alexandra, toate au timpul lor. Este grozav sa ai si apartament cu 3 camere si in timp multe se pot schimba. Bereea, esti satula de gresie pentru ca-i rece sau ai si alta motivatie? Eu nu iubesc gresia pentru ca-i artificiala la privit DAR nici nu vreau sa pun parchet si sa ma lupt sa incalzesc. In romania este mai mult frig decat cald si de aceea vreau sa ma simt bine, confortabil. Asta-i tot ce vreau de la casuta asta. Nu prea ma omor eu cu lucrurile scumpe sau cu decoruri complicate pentru ca nu-mi stau in fire dar totul este pana la frig. Imi ingheata si ultimul neuron daca-mi este rece. Stiu ca marmura sau piatra naturala au cel mai bun coeficient de transfer al caldurii dar nu-mi place, nu stiu de ce. Pe langa faptul ca-i scumpa are putine optiuni la culoare. Marivic cred ca o sa avem ce impresii sa impartasim peste iarna cu gresia asta pe jos, tare mult mi-ar place sa pot merge desculta prin casa. vad ca tikerul anunta vesti bune tare pentru voi, inca 2 zile, cred ca sunteti tare nerabdatori. Lilly, multumim pentru complimente Da,NICO,...asa este,...mai sunt 2 ZILE si vine tatii si sotul meu acasa .Cu siguranta ca suntem toti tare emotionati,....doar il asteapta un batalion acasa,
|
|

| Nico, sunt satula de gresie si pentru ca-i rece si pentru ca e putin eleganta.As prefera mai degraba marmura, dar e foarte scumpa. |
|

| Nou chirias la tara, Sirena, pisica pe care vecinii mi-au aruncat-o in fantana, sunt oameni tare draguti peste tot:

Distributia de apap calda si rece la baie

Tati cupleaza tur-retur la incalzire

Mijloc de transport eco dar cu amprenta de carbon cam mare

Puiul ciorii la laudat:

Legam de zor tevile de apa

Prima usa a fost deja montata:

In asteptarea varului ( de fapt ne-a sosit comanda in dimineata asta )

Cateii au avut casa deschisa cam tot timpul si sunt vizitatori obisnuiti:

|
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Hehehe nu am intrat cateva zile bune pe forum si uite ce gasesc... .Ati avansat f repede.Va admir pt sporul cu care lucrati,pt dragostea care o puneti in fiecare lucrusor acolo.Visul vostru e aproape gata.In curand veti fi acolo... (chiar,pe cand mutarea,inaugurarea? ) .Abia astept sa o vad terminata .Pupici si mult,mult spor in continuare |
|
|