Insarcinata cu o casa!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Saturday, June 26, 2010 12:44 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
La multi ani domnisoarei Alexandra!coeur Doamne, 5 ani, ce a mai trecut timpul!chitara
Tortul a fost superb si pun pariu ca a fost delicios!
Spor la treaba in continuare! Tati sa stea fara grija, ca vad ca are controlul calitatii pe langa el!sic
Cris-DL
Scris: Saturday, June 26, 2010 1:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Alx, la multi ani micuta sirena! pupici pupici

Nico, sa va traiasca printza si sa alerge sanatoasa prin livada si... labirint, de ce nu !
aaa, si bineinteles, sarcina usoara in continuare computerlove

Tati Liviu, felicitari pt. pricepere si rabdarehainoroc ...parca-l vad pe al meu, cum se apuca el de reparat masinile, jugraveste, construieste, singurel, numai sa nu dea carutza de bani la firme... asta dupa ce-i injura si se minuneaza de cat sar calul. Adevarul este ca unii nu-s normali!

Spor la treaba!!!
TeosOf
Scris: Saturday, June 26, 2010 11:08 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
La multi ani, micuta sirena!angel Ai avut un tortulet deosebit.newclap
Felicitari si sotului tau, Nico!firstprize computerlove
Mami, dar de ce te duci la SSAB? De cand ii stiu, prin 2000, au preturi nebunesti...nu stiu cum de mai au magazine?
Ana
Scris: Saturday, June 26, 2010 11:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
La multi ani printeso!!dance angel angel
felicitari pentru asa sot,nico!!firstprize firstprize

spor la treaba in continuare!!!angel angel pupici
KRYS85
Scris: Sunday, June 27, 2010 12:19 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Nico sa va dea Dumnezeu putere si sanatate sa va indepliniti visul,felicitari sotului tau!!!
Printeso iti spun LA MULTI ANI si aici si multa sanatae si tot ceea ce-ti doresti tu!!!pupici pupici computerlove computerlove computerlove Pupici de la noi!!!pupici pupici computerlove Spor la treaba!!!majoreta majoreta majoreta
amalia
Scris: Sunday, June 27, 2010 9:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/24/2009
Spor la treaba ,sa-ti indeplinesti visul cit mai degraba!pupici pupici pupici pupici pupici
carla
Scris: Sunday, June 27, 2010 10:25 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Nico,felicitari pentru ce ati facut pana acumnewclap .Noi ne-am oprit cu acoperisul ca n-avem inca bani de tigla
g_nicoleta2000
Scris: Monday, June 28, 2010 8:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Kiki, intradevar trece timpul, si voi aveti un flacau in toata regula iar 5 anisori vine mai repede decat te astepti.

CRis, nu mi-e clar cum de exista atat de multe firme de construit care nu stiu sa faca nimic. De aceea dam munca jos din pod si gata, ne apucam singurei de varuit si construit. Si spre mare noastra surprindere ne iese mai bine decat daca am fi apelat la altiiras

TeosOf, SSab-ul nu este in drumul meu si de aceea mereu mi se parea ca pierd ceva foarte important daca nu intru in showroomul lor. Uite ca mi-am facut timp sa-mi satisfac curiozitatea si m-am lamurit. Ieri am aflat ca de fapt m-am uitat doar la gama de lux dar asta era la intrare, tot parterul avea preturi astronomice. Oricum nu puteam sa opresc o domnisoara de acolo sa-i explic ca pensiile la tot satul in care ma mut nu fac cat un wc de-a lor si ca oricum cred ca pipi se face foarte bine si intr-un vas de sub 10 milioane. Nu am ajuns inca la Delta, sper sa nu am nevoie de aspacardin ca sa pot gasi usa la iesire de la ei. In Baumax si Practiker nu mi-a placut nimic, nu stiu de ce acolo totul aratat de parca sunt SH-uriuff
Iti multumim frumos pentru urari, a fost foarte uimita si ea cand si-a vazut tortul cu toate ca ea si l-a comandat.

Anabella, KRYS, amalia, multumim pentru urari. Ieri mi-am sarbatorit sotul si a fost in extaz total cand si-a vazut cadoul, i-am luat un PS3, dupa ce l-a desfacut m-a intrebat daca sunt sigura ca mai vreau sa termine casa ca el are mari indoieli ca se va desprinde de joc curand. Dar dimineata s-a trezit ca un sot grozav ce este si a pleca la oaste.

Carla, va tin pumnii, incetul cu incetul vor veni si banii pentru tigla. Stiu ca nu-i usor nici sa astepti. Acum sa vedem ce idei mai are domnul Boc ca daca tva-ul a prins aripi sper sa nu ma coste casa la sfarsit cat am dat pana acum.

Baietii s-au apucat de peretii din camera Alexandrei:

LIviu necajit ca nu se mai termina cu ploile, suntem satui de atat apauff

Chipul lui dupa ce a deschis cadoul:

Extaz total!
danab
Scris: Monday, June 28, 2010 8:51 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Nico, frumos tortuletul Alexandrei, si tunsoarea o prinde asa bine, e toata o cocheta.
Si noi ne-am saturat de ploaie, dar nu avem cui sa ne plangem.
Am inceput sa facem pasii mici, am scos proiectul de la arhitecti si trebuie doar sa ne dea autorizatia de la primarie, sa putem sapa macar groapa pentru fundatie, sa intre in vigoare hartia.
Cand vom reusi sa facem ceva mai mult, nu stiu, doar sper sa scapam de "cei mai iubiti" sa se mai vada ceva lumina si la noi.

Si eu am fost tare dezamagita de Dedeman si Praktiker, cand a trebuit sa iau o simpla cada, chiuveta si vas wc pt baita noastra. Senzatia de SH am avut-o si noi. Am gasit o oferta de vas si rezervor de la cersanit atunci, vreo 2,5 mil, dar chiuveta a fost un chin sa gasesc ceva care sa vina si pe dimensiuni si sa fie utila: Sa ai grija sa aiba marginea mai inaltata, ca sa nu se prelinga toata apa pe jos, si sa o montati usor mai sus in spate, sa se scurga apa de langa robinet in chiuveta si sa nu balteasca acolo.
Gresia si faianta le-am cautat prin toate magazinele, ca noi vroiam mov si ce gaseam era fie la 18 lei mp si era prea subtire si modele invechite, fie la 69 - 89 ron mp (la restul nici nu m-am mai uitat), ceea ce mi se parea cam mult, mai ales ca noi avem si planurile de casa.
ps: Pe mine ma distrau chiuvetele cu gaura in forma de inima, dar care numai a inima nu aratau ras
g_nicoleta2000
Scris: Monday, June 28, 2010 6:31 PM
Nivel

Dana, am sa-i spun Alexandrei ca-i cocheta, cred ca i-ar placealove
Pai uite ca cu faianta ta mov ai uitat sa treci pe la Ssab, au ei, cu vreo 2-3 milioane pe m2. fool
Multumim pentru sfaturile legate de montatul chiuvetei, cred ca ne vor fi de folos cam in 2 saptamani daca o sa gasesc ceva sa ne placa, mofturosi mai suntem. Acum ce nu stiu este daca dupa 1 iulie se vor scumpi in magazine si stocurile vechi de marfa, asta ar fi o boc-eala pe cinstetunete

Sper ca atunci cand ai sa sapi fundatia sa fie uscat ca altfel tot ce sapati se prabuseste si munciti degeaba. M-am saturat de apa, toata casa miroase ciudat (la apartament ma refer), rufelel se usuca dupa 4-5 zile si au o imbacseala in ele de le bag inapoi la spalat. Parca vad ca dupa ploile astea fara sfarsit va veni o mega seceta sa ne sature.
giulia_mamik
Scris: Monday, June 28, 2010 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Wooow,ce repede inaintati.Am zis eu bine caci curand veti fiin casa nou.
La multi ani,micutei.I-am mai urat si la un topic anume.Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de easarbatoare birthday flowers
Intrebare(eu mereu am cate o nedumerirehohot sic ):voi faceti izolatia doar cu vata pe interior?Sau mai izolati si pe afara cu polisitrenscratch?
I-am zis sotul de centrala electrica...a zis sa asteptam impresiile voastre despre facturile pe timp de iarnasic ,iar daca e convenabil o sa ne luam si noi pe viitor.
Si noi suntem foarte amarati cu ploile astea foarte multe.Mai ales ca noi avem bomba in spate:Siretul!Speram sa nu reverse de la atatea ploi ca ne-ar compromite cultura din gradina si via cry
V-am citit pe sarite,dar dupa ce termin curetenia revin cu mai multa atentie pupici computerlove .Oricum spor mult in continuare...si maine-poimaine casuta e gatayes computerlove
g_nicoleta2000
Scris: Monday, June 28, 2010 7:04 PM
Nivel

Da Giulia, interior cu vata si exterior cu polistiren cu grafit. Nu am mai auzit de asa combinatie dar cica este foarte buna izolator. Ce nu stiu inca este daca-i de 10 sau de 15 cm, mi-a spsus Liv candva dar am uitatfool
Centrala o sa o cuplam la un moment dat si la panouri solare dar nu stiu daca ne reuseste pana la toamna. In noua casa noi o sa ne mutam si cu serviciul si cum momentam platim acolo chirie de 150 euro+ curent electric(serviciu+acasa+tara) + intretinere(servciu+acasa) + telefoane fixe si impozite pe mai multe proprietati de cat ne permitem nu prea ma sperie factura de la curentul care va urma sa vina. Sincer, momentan platesc o groaza de facturi pentru ca sunt insirata in 3 case, ca sa nu mai pomenesc de 3 bucatarii si bai care sunt vraiste prin rotatie. Oricum promit ca am sa pun valoarea facturilor la fiecare tura.

Sper sa se linisteasca de maine Siretul, am inteles ca si in noaptea asta va ploua semnificativplans
giulia_mamik
Scris: Monday, June 28, 2010 7:50 PM
Nivel

Nicoleta,eu te inteleg perfect.Eu platesc facturi si la aparatament si la casa.Stam foarte imprastiatiplans .Sotul sta acolo,fiindca a contractat niste lucrari in zona Saucesti-Schineni,plus ca seara mai face cate ceva la gradina,mai avem si gaini ,pui si niste ipeurasi.Eu stau la Bacau cu fata si alti bani pe o parte.Curent aici ,curent acolo,impozite in ambele parti.Acolo oricum e viata mai ieftina...nu cheltui asa ne nebun ca la oras,plus ca nu platesti intretinere si alte chestii de aiurea.Stiu ca daca am sta intr-un singur loc si toti 3,am economisi mult mai multi banicry
Acum inteleg de ce vreti centrala electrica...pai scuza-ma mami,la asa izolatie o sa umblati in chiloti prin casa iarna.Noi casa mare o avem din carammida phoroterm de 40cm si vrem sa o izolam cu polisitren de 10 cm.Nu ne-am gandit si la izolat interioare...oricum e prea departe momentul asta.Noi ne axam acum pe casuta cea mica...sa fim cat mai repede in ea.Si cu timpul o sa le facem pe toate.
Ce bine de voi ca nu aveti treaba cu apa acolo pe deal.Si eu sper sa se linisteasca Siretul,sa inceteze ploile astea.Mi-e mila si de oamenii care inca au casa de chirpic si sunt f putin rezistente.Fiindca anul asta,statul nu mai aloca fonduri pt casele sinistratilor.Noi am prins trenul asta cu casele in 2008 cand inca nu se stia de criza.Acum mare lucru ar fi sa mai faca statul vreo pomana de genul...
Gata.Ma duc sa citesc din urmabounce
g_nicoleta2000
Scris: Monday, June 28, 2010 7:57 PM
Nivel

Giulia, doar alta femeie cu 3 case ma poate intelegeras .
In fatza casei noastre sunt in vale case de chirpici, apa le cam inunda dar inca se tin. DAR si oamenii vara canta si iarna se plang; noi am vrut sa curatam canalul, ei nu au vrut, asta primavara un vecin a trecut cu tractorul prin parau si l-a arat, fac si prostii de te doare capul. Marea noastra greseala este ca atunci cand e bine si frumos nimeni nu ridica nici un bidon din santurile din fatza casei.. in fine, fac mai multe pacate...closedtopic
giulia_mamik
Scris: Monday, June 28, 2010 8:11 PM
Nivel

Hehehe,gata am citit.Deci am mai omis ceva.La multi ani si sotului.Sa ii dea Dumnezeu sanatate si putere de munca!sarbatoare birthday
Noi vrem sa ne luam parchetul,gresia, fainta si uite ca am si eu dilema asta.La cate magazine sunt in Bacau,nici nu stii de unde sa alegi.Si sincer nu vreau parchet din ala de 100 lei mpbanghead .Oricum ma ia cu lesin cand ma gandesc cati bani ne mai trebuiesc...ca doar de o baie iti trebuiesc cateva mii de lei buneplans
Asa e!Dar aici la noi nu avem ce face.Doar statul ar putea face un dig serios.In 2008 la inundatii au ridicat si ei un dig de 2 metri de pamant prin spatele gradinilor noastre si gata!Tiganeala cum ii spune sotul.Ei au investit in altceva:in canaliare si apa potabila.Plus ca s-au alocat nu stiu ce fonduri de la UE pt depistarea gazului metan in zona.Zilnic vezi "tancuri" prin spatele gradinilor,cautand pe naiba sa ii ia.Ma opresc aici ca fac si eu ca tine:mai multe pacate fac ,gandindu-ma la nedreptatile din tara asta.Cert e ca oamenilor de acolo numai apa si canalizare le lipsestebanghead !Se investeste aiurea si pe cai morti in tara asta!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.