Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nico,felicitari pentru decizie si spor la construit!Aveti proiectul pana la urma?Intreb pentru ca si eu m-am cam zbatut cu arhitectul,nu voia sa vada ideile mele doar ale lui,dar pana la urma i-am spus ce vreau,a inteles si mi-a facut un proiect care-mi place(poate mi-ar fi placut si altul)asta o sa vedem cand va fi gata casa .Noroc ca avem un prieten inginer constructor care vine ori de cate ori il chem si discuta cu mine si ne ajuta. Se spune ca prima casa o faci pentru dusmani,a doua pentru prieteni si abia a treia pentru tine.Sper sa reusim din prima |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Kali, Cristina, Katy, Marivic, Laura Inger7, Cute, Miru multumim pentru urari, voi ati fost preocupare cu alt tip de constructie care va aduce mari bucurii
Teosof, m-a zapacit avatarul tau, only a cat? E buna si aia, stiu si eu cum era only with a cat.
Leut, "vreodata" este cateodata foarte aproape, nu se stie care-i definitia lui exacta Andismom, verdele asta este boala curata, cand o sa te prinda microbul cu adevarat ai sa vezi ce aripi ai sa prinzi.
Mami de Maria, avatarul este facut pe plantatia de mure care este in plina explozie, partea proasta-i ca al meu copil este inconjurat de o sumedenie de fructe pe care le mananca in ultima vreme mai mult constransa
Nu avem poze de la trasarea casei pe teren, de fapt a fost trasata de 2 ori ca prima data a venit ploaia si a sters tot varul. La masurat am aflat de la aceasta chestie galbena ca terenul nostru care parea o micutza panta are de fapt diferenta de nivel de 240 cm

A inceput sapatul pe 4 iulie dar trebuia sa ne gandim cum o sa facem cu diferentza de nivel din fatza casei

Aveam doua variante, fie sa aducem pamant sa ridicam diferenta fie sa gandim altceva jos. Ne-am hotarat sa punem garajul jos + 2 beciuri ca sa nu le mai facem dupa aceea.
La sapat caldura mare, 40grade.... Diferentza trebuia vazuta din timp de arhitect, cum hartiile se fac de dragul de a fi facute trebuie sa te descurci la fatza locului.. mult pamant, a venit excavatorul pana la urma

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nico draga mult spor la treaba! |
|

| carla wrote:Nico,felicitari pentru decizie si spor la construit!Aveti proiectul pana la urma?Intreb pentru ca si eu m-am cam zbatut cu arhitectul,nu voia sa vada ideile mele doar ale lui,dar pana la urma i-am spus ce vreau,a inteles si mi-a facut un proiect care-mi place(poate mi-ar fi placut si altul)asta o sa vedem cand va fi gata casa  .Noroc ca avem un prieten inginer constructor care vine ori de cate ori il chem si discuta cu mine si ne ajuta. Se spune ca prima casa o faci pentru dusmani,a doua pentru prieteni si abia a treia pentru tine.Sper sa reusim din prima
Carla, avem proiectul din iarna si autorizatia de constructie din primavara, autorizatia de demolare a celei vechi. Arhitecta a fost foarte incantata ca aveam gata desenul din site-ul respectiv, am pastrat toate dimensiunile de acolo ea trebuia sa faca calculele de rezistenta si hartiile aferente. Am sot inginer deci jumatate am aranjat-o, se documenteaza nebuneste pe tema asta, am mai chemat alti constructori din familie sa se dea cu sfatul si speram sa fie ok. Casa o facem numai pentru noi asa ca trebuie sa fie perfecta, nu avem alta varianta, dusmanii sa mai astepte Succes si voua la construit si sa ne reuseasca amandoua visul |
|

| raly wrote:Nico draga mult spor la treaba!
Eu sunt mai mult cu gatitul si curatatul, pusul lucrurilor la loc...in rest nu ma bag ca nu are rost sa piarda timpul chemand salvarea pentru mine |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nico felicitari si mult spor la construit!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| nico,mult spor la construit si sa va vedeti cat mai repede visul implinit |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Nico, te las sa o termini si apoi iti fac o vizita de casa noua. Iti doresc mult succes si sa iasa asa cum doresti tu. Sunt convinsa ca va iesi minunata. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| succes si spor la treaba |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Spor la treaba |
|

| Alina wrote:Nico, te las sa o termini si apoi iti fac o vizita de casa noua. Iti doresc mult succes si sa iasa asa cum doresti tu. Sunt convinsa ca va iesi minunata.
Deci pun vin la rece pentru la vara? Avem vin de zmeura si de mura, de care preferi?
Teea, Amalia, Butterfly, Mama lui Rik, multumim pentru urari, avem nevoie ca sa ne pastram entuziasmul.
Tati si Alex au carat pamantul cu remorca, Alex era in al noulea cer de fericire, ii place demolatul si dezastrele teribil de mult.

Si noi conducem un pic ca altfel nu merg treburile bine:

Dupa caratul pamantului a ramas o mizerie inspaimantatoare asa ca tati a spalat terenul de joaca. In urma spalarii s-a format o baltoaca uriasa pl;ina de glod. Ce copil fericit am avut cand i-am permis sa se baga in baltoaca, a fost cea mai fericita fata. Parinti cu vederi largi:
 |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Frumos planul casutei voastre. Spor si sa fie gata cat mai repede. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Ei, asta da surpriza!!! Draga Nico, ne bucuram sa te avem din nou printre noi, mai ales cu un asemenea proiect. Sa va ajute Doamne Doamne sa duceti la bun sfarsit constructia casutei, sa aveti rabdare si "material" suficient in acest sens. Si taaare m-as bucura daca printre caramizi, copacei si lemn as zari si fatzucile voastre dragalase... mai des... Alexandra este supeerba!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Spor la construit!!!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Spor la construit sa vi se implineasca visul. Alex este o scumpa.
|
|
|