Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mama ce splendoare!Loc sigur de relaxare! Spor la treaba in continuare! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| g_nicoleta2000 wrote:Giulia, carligele tale sunt partial asezate  : 
nu prea seamana a carlige de vie..... Nico mami ,da ce priveliste de milioane acolo ...sunt fermecata.E raiul pe pamant.Sa dea Domnul sa terminati repede si sa va mutati la fel de repede in casuta .Poate la vara sunteti in casuta...eu va tin pumnii si ma rog pt voi sa terminati curand Abia astept poze cu acoperisul montat ... Pupici si spor mare la casuta
|
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am vazut ca ati avut probleme cu panta terenului, ca a fost mai mare decat ati crezut. Nu ati facut ridicare topo pe trei coordonate? De obicei arhitectii recomanda chestia asta, iar la obtinerea autorizatiei stiu ca este obligatorie. Si mai cer si studiu geotehnic pentru inginerii care fac planul de fundatii. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Nico,nu ai mai dat vesti de mai bine de o luna.Cum stau lucrurile?Sper ca va apropiati de final curand.Pup si va tin pumnii |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nico cum va mai merge? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| NICO,frumoasa priveliste vei avea din casuta din povesti! Spor sa aveti,sanatate ca apoi se fac toate. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Vai, e vis sau realitate? Casa in livada sotul meu e innebunit dupa asa ceva. Abia astept sa ii arat casa voastra. O sa lesine. Nicoleta, spor in continuare sa aveti! |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Nico,mai munciti,nu ne mai areti poze??? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| Nico,spor la treaba in continuare!Foarte frumos a iesit ,iar privelistea e nemaipomenita! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Multumim frumos ca intrebati de noi, nu am terminat inca dar se pare ca ne apropiem cu pasi repezi de final. Am sa-mi dau silinta sa pun poze dar este un picut cam greu cu timpul asta. Acum am ajuns la incalzirea in pardoseala chiar daca nu am terminat toate tavanele interioare. Am pus si scara la pod si fereastra asa ca Alex toata ziulica ar sta in pod sa topaie O singura mare problema am intampinat. Cand am cumparat sindrila nu am luat suficient asa ca acum stam cu un varf de casa descoperit pentru ca noile loturi au o alta nuanta si nu mai gasim din stocul vechi. Astazi a asosit un nou import in tara si speram sa fie ca prima data si nu o a treia nuanta. Asta-i partea care mai are nevoie de patru seturi de sindrila, putin intradevar dar tare ciudat ar fi sa fac varful de alta culoare. Cand am facut poza credeam inca ca ne va ajunge sindrila.

Madanutza, pe cat de furmos pare pe atat de dureros a fost episodul cu gheata, ne-a distrus toate culturile, Liv a suferit teribil, Copacii erau facuti praf, priveliste ingrozitoare. Aici terminau fatza, a fost si partea cea mai dificila, panta era mare si-i dureau degetele de la picioare.

Oricum sunt foarte mandra de sotul meu care a avut ambitita teribila de a face el singur o casa
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Astazi a venit si curentul electric de 380, mare bucurie dar si foarte mare deschidere de buzunar. In casa am terminat de tras firele si Alex si-a achizitionat de pe la Baumax parca intrerupator in forma de floare cu priza la fel. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Nicoleta, ati inaintat mult ...frumoasa este si cred ca o sa aveti o mare satisfactie cand veti locui intr-o casa construita de manuta voastra |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Nico,arata super.Dar spune-mi te rog,de ce ati bagat curent de 380?
Sa aveti spor si de toate ca sa o terminati cat mai repede |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Nico arata bestial,superb felicitari ,ce mult ati inaintat,felicitari sotului tau,spor la munca in continuare!!!
|
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Nico ce mult ati avansat! Succes sa gasiti nuanta potrivita pt sindrila. Daca as fi in locul tau si n-as mai gasi sindrila potrivita as face un model pe acoperis (vorbesc serios, nu ironizez). Mult spor si felicitari sotului tau! |
|
|