Insarcinata cu o casa!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Thursday, April 29, 2010 10:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mama ce splendoare!Loc sigur de relaxare!newclap newclap newclap Spor la treaba in continuare!majoreta majoreta majoreta
giulia_mamik
Scris: Friday, April 30, 2010 7:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
g_nicoleta2000 wrote:

Giulia, carligele tale sunt partial asezateras :

hohot nu prea seamana a carlige de vie.....sic
Nico mami ,da ce priveliste de milioane acololove ...sunt fermecata.E raiul pe pamant.Sa dea Domnul sa terminati repede si sa va mutati la fel de repede in casutayes .Poate la vara sunteti in casuta...eu va tin pumnii si ma rog pt voi sa terminati curand pupici angel
Abia astept poze cu acoperisul montattopai ...
Pupici si spor mare la casuta
zaza_
Scris: Friday, April 30, 2010 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Am vazut ca ati avut probleme cu panta terenului, ca a fost mai mare decat ati crezut. Nu ati facut ridicare topo pe trei coordonate? De obicei arhitectii recomanda chestia asta, iar la obtinerea autorizatiei stiu ca este obligatorie. Si mai cer si studiu geotehnic pentru inginerii care fac planul de fundatii.
giulia_mamik
Scris: Sunday, June 13, 2010 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Nico,nu ai mai dat vesti de mai bine de o luna.Cum stau lucrurile?Sper ca va apropiati de final curand.Pup si va tin pumniicomputerlove angel pupici
Ana
Scris: Sunday, June 13, 2010 7:55 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Nico cum va mai merge?hearts
marivic
Scris: Sunday, June 13, 2010 10:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
NICO,frumoasa priveliste vei avea din casuta din povesti!newclap newclap Spor sa aveti,sanatate ca apoi se fac toate.hearts hearts hearts
madanuta
Scris: Monday, June 14, 2010 10:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Vai, e vis sau realitate? Wow Wow Wow
Casa in livada newclap newclap newclap sotul meu e innebunit dupa asa ceva. Abia astept sa ii arat casa voastra. O sa lesine.sic
Nicoleta, spor in continuare sa aveti!pupici
KRYS85
Scris: Monday, June 14, 2010 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Nico,mai munciti,nu ne mai areti poze???topai topai topai topai computerlove computerlove
amalia
Scris: Monday, June 14, 2010 12:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/24/2009
Nico,spor la treaba in continuare!Foarte frumos a iesit ,iar privelistea e nemaipomenita!newclap newclap newclap
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, June 17, 2010 7:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Multumim frumos ca intrebati de noi, nu am terminat inca dar se pare ca ne apropiem cu pasi repezi de final. Am sa-mi dau silinta sa pun poze dar este un picut cam greu cu timpul asta.
Acum am ajuns la incalzirea in pardoseala chiar daca nu am terminat toate tavanele interioare. Am pus si scara la pod si fereastra asa ca Alex toata ziulica ar sta in pod sa topaie
O singura mare problema am intampinat. Cand am cumparat sindrila nu am luat suficient asa ca acum stam cu un varf de casa descoperit pentru ca noile loturi au o alta nuanta si nu mai gasim din stocul vechi. Astazi a asosit un nou import in tara si speram sa fie ca prima data si nu o a treia nuanta. Asta-i partea care mai are nevoie de patru seturi de sindrila, putin intradevar dar tare ciudat ar fi sa fac varful de alta culoare. Cand am facut poza credeam inca ca ne va ajunge sindrila.

Madanutza, pe cat de furmos pare pe atat de dureros a fost episodul cu gheata, ne-a distrus toate culturile, Liv a suferit teribil, Copacii erau facuti praf, priveliste ingrozitoare. plans
Aici terminau fatza, a fost si partea cea mai dificila, panta era mare si-i dureau degetele de la picioare.

Oricum sunt foarte mandra de sotul meu care a avut ambitita teribila de a face el singur o casahearts newclap

g_nicoleta2000
Scris: Thursday, June 17, 2010 7:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Astazi a venit si curentul electric de 380, mare bucurie dar si foarte mare deschidere de buzunar. In casa am terminat de tras firele si Alex si-a achizitionat de pe la Baumax parca intrerupator in forma de floare cu priza la fel.
bereea
Scris: Thursday, June 17, 2010 8:22 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nicoleta, ati inaintat multnewclap newclap ...frumoasa este si cred ca o sa aveti o mare satisfactie cand veti locui intr-o casa construita de manuta voastracool cool
marivic
Scris: Thursday, June 17, 2010 8:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Nico,arata super.Dar spune-mi te rog,de ce ati bagat curent de 380?

Sa aveti spor si de toate ca sa o terminati cat mai repedenewclap newclap newclap
KRYS85
Scris: Thursday, June 17, 2010 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
yes Nico arata bestial,superb felicitari ,ce mult ati inaintat,felicitari sotului tau,spor la munca in continuare!!!dance dance hainoroc hainoroc hainoroc hainoroc

computerlove computerlove
TeosOf
Scris: Thursday, June 17, 2010 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Nicomajoreta newclap ce mult ati avansat! Succes sa gasiti nuanta potrivita pt sindrila. Daca as fi in locul tau si n-as mai gasi sindrila potrivita as face un model pe acoperis (vorbesc serios, nu ironizez).
Mult spor si felicitari sotului tau!hearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.