Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| bereea wrote:No... si noi ne facem casa la tara , numai ca nemernicii au declarat oras si acolo.Oricum, este intr-o zona linistita, fara strada europeana pe sub geam, cu aer curat si - sper - oameni de bun simt.Ceea ce ma amuza e ca toti care-si fac case acolo locuiesc acum in Italia.
Pe mine nu ma amuza, e ceva atat de comun ca ne-am obisnuit si face parte din normal... si in zona Iasului se construiesc multe case noi, sunt si f multe la rosu sau terminate dar nelocuite, posesorii fiind in Italia sau Spania. Asta pt ca, muncind in Romania, nu-ti poti permite o casa.. nu mai spun sa ai si o masina mai buna si sa mai cresti si un copil sau doi.. Sunt multi romani care si-au luat inma in dinti si au plecat printre straini, primii bani stransi i-au investit in terenuri cand inca erau ieftine cat de cat, iar acum construiesc case... ce pot sa spun.. cu ajutorul lui Dumnezeu si cu multa rabdare sa speram ca fiecare isi va atinge visul.. fie ca lupta in contiuare in tara asta sau ca munceste in strainatate.. sacrificii faci oricum, dar si rasplata va veni intr-o zi, nu? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Bulibuli, planul de la care am plecat este un link din prima mea postare cand am inceput acest topic, il gasesti acolo, am verificat Multumim foarte mult pentru urari.
Giulia, pentru o tara asa saraca cum suntem tot mi se pare enorm 10 euro/mp. Noi avem 6000mp, nu as fi dat in veci 60000 euro. Ca sa poti lua 1000mp dai 8-10000euro , cred totusi ca preturile sunt in continuare uriase mai ales ca de obicei nu este nici gaz, canalizare si chiar nici curent electric pe proprietate.
Leut, Liviu are talentul de a vraji cu livada lui, nu ar fi Iuli prima victima. Mai ales acum ca pe langa livada este si plantatia cu fructe de padure ar avea cu ce sa se laude. El are si un patos nebunesc, vorbeste despre plante mai ceva decat despre Alex, pana la urma au foast primii lui "copilasi". oricum va asteptam si neinvitati, nu sunt genul care invita la disperare, cred ca daca vreti sa veniti ne nimeriti cu siguranta.
Zaza, multumim de urari
Bereea, spor la construit si voua, nu te speria ca a fost declarat oras, de multe ori este doar o chestie administrativa. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| g_nicoleta2000 wrote:Giulia, pentru o tara asa saraca cum suntem tot mi se pare enorm 10 euro/mp. Noi avem 6000mp, nu as fi dat in veci 60000 euro. Ca sa poti lua 1000mp dai 8-10000euro  , cred totusi ca preturile sunt in continuare uriase mai ales ca de obicei nu este nici gaz, canalizare si chiar nici curent electric pe proprietate.
Da si mie.PLus cat te ajunge sa faci si casa...cu proiect si aviz si toate celea.Tre' sa ai finante calumea.Noi ne chinuim de ceva vreme sa terminam ce am inceput.E cam greu..ca te cam impotmolesti pe drum.Mai ales ca drumul vietii nu este presarat doar cu reusite.Mai sunt si esecuri. Noi cand am luat pamantul in 2004 am dat relativ putintel.La cei 5000 mp-bucata intreaga de teren (din care aproape 2500mp sunt arabili,600 mp vie,500 mp livada si restul de vreo 1500-curte cu casa batraneasca si grajd) am platit 550 de milioane lei vechi,aproximativ 13 000 euro pe atunci.Cu utilatati: lumina si apa,iesire direct la drum asfaltat.Au inceput si saptaurile pt canalizare si apa potabila...numai bine,nu mai trebuie sa investim bani aiurea in fosa.Daca nu sunt prea curioasa voi cat ati platit acolo?Cred ca e destul de scump si pe acolo. Oricum ,terenul arabil este mult mai mic ca pret fata de cel construibil... Un prieten de al sotului a reusit sa isi ia in apropiere de noi ,1000mp (Acum 3 ani)..a avut un noroc chior a dat pe toata bucata aia de teren 3000 euro,e oarecum in camp,curtea lui incheie o ulita,nu are vecini nici la stanga,nici la dreapta,nici apa si nici curent pe teren...dar e fericit asa,si-a facut o camera unde sta..si se poate numi ACASA! Auzisem o data ca se va trage curand gaz si pe acolo,la voi ,ca la noi trag astia de vreo nspe ani .Dar de vorbe e satula toata lumea.Fapte vrem,din parte autoritatilor astea.. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alex ce harnicuta e!Si frumoasa foc Nicoleta mult spor la casuta si garaj! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
|
Ei, atunci nu mai cred,stiu sigur!
Nicoleta, sa stii ca va invidiez...in sensul bun, desigur! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Ingeras, Misha, multumim pentru ca ne urmariti si ca va ganditi asa de frumos la noi
Giulia, carligele tale sunt partial asezate :

Partial s-a pus osb-ul pe casa, imaginea este de vineri deci se lucreaza si intre timp:

Dezmat in toata regula si ne place la nebunie:

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Ce frumos creste casuta , iar livada a inflorit si e o splendoare Se vede ce frumos a fost curatata |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Superba livada , spor la casuta va urez |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Superba livada!!!! ...iar munca la casuta merge tot inainte |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| subscriu |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Nico, foarte frumos s-a conturat casuta voastra! Sa aveti mult spor in continuare si sa va mearga toate din plin! ... Livada e superba! Un locusor special de relaxare! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Nico, ce livada poti avea! Paradisul regasit |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Minunat!Ce priveliste,cate flori!Livada e superba...imi place si casuta cum se inalta.Mult spor |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| De vis! Cred ca abia astepti momentul in care te vei muta aici! Sa va dea Doamne Doamne spor mult si muuulti bani sa faceti repede si amenajarile interioare! |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| monique wrote:De vis! Cred ca abia astepti momentul in care te vei muta aici! Sa va dea Doamne Doamne spor mult si muuulti bani sa faceti repede si amenajarile interioare!
Subscriu!!! |
|
|
|