|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Nico, sa aveti mult spor in continuare ca sigur va iesi o minunatie de casuta, mai ales ca fiecare coltisor e facut cu manutele voastre si cu foarte multa daruire! Cand privesc pozicile voastre imi aduc si eu aminte de fiecare etapa de la casuta noastra si cata nerabdare era pe capul meu sa ma vad odata mutata acolo si acum sincer, nu as mai pleca de aici pentru nimic in lume! Am cochetat si noi cu ideea cu incalzire prin pardoseala, dar firmele la care am intrebat mi-au facut un pret de era sa lesin, asa ca am renuntat. E foarte bine ca sotul tau e atat de priceput! Felicitari din toata inima si mult, mult spor in continuare! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce frumos iese! Imi place incalzirea prin pardoseala, merita toti banii. Felicitari lui Liviu ca a facut-o singur, ati salvat o gramada de bani, plus ca ce e facut de tine, e facut cu multa grija, atentie si drag. Foarte bine ca o si izolati bine. Aici cadrul pe care se pun peretii de rigips se face exclusiv din lemn. Buna ideea cu polii din aluminiu sau din ce material sunt facuti, n-o sa aveti probleme cu scartaituri, lemne putrede, termite, cum se intampla la casele facute din lemn. Si ma uimiti ce repede lucrati; parca aveti o armata acolo...Multa putere de munca, bani si mult spor in continuare! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Bravo tati. Te pricepi la toate. E cel mai bine sa faci totul cu mana ta fiindca sti ca i facut bine Spor la lucru . |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| felicitari ptr casa si ptr ceea ce faceti ,sa sti ca si eu am incalzire prin pardoseala si sunt super multumita de ea ,iarna este super calda gresia ,in dormitor avem parchet si parchetul este la fel de cald ,este o alegere foarte buna !Spor la treburi si sa puteti termina! |
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Nico ,dar noi ne cunoastem deja.Am fost la o petrecere impreuna iar sotul meu spune ca a fost in clasa cu sotul tau la scoala nr 19 din Bacau Ce mica e lumea |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nico draga inca putin de tot si o sa aceti casuta gata!Ce harnic e tati!Felicitari! Si Alex a crescut tare si are aere a domnisoara! Imediat incepe si rolul tau la partea cu decorat,abia astept sa vad! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| nico, felicitari !!!! tie, alexandrei , lui liviu, ca doar se munceste in echipa ... parca ma apuca nostalgia. spor la treaba, idei multe si un pic de PIB, macar cat invatamantul si sanatatea la un loc
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Nico, ce mult ati avansat cu casuta ! Felicitari ! Abia astept sa o vad gata! Felicitari si lui tati, e tare priceput ! Cat despre domnisoara inspector... ce sa mai zic, e scumpa tare ! |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Vai, Nico, felicitari! s-o tineti tot asa! Va mutati pana in iarna, nu? Am inceput sa visez si eu tot mai des la o casuta. Sunt in tratative pentru o bucata de teren care este extravilan, dar pe care pot construi un depozit de utilaje agricole Si vreau sa fac si o balta, cu peste! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Am revenit Foarte greu sa nasti un copil si cam la fel este si cu casutza noastra. Am nascut intre timp o mandrete de casa frumoasa care ne-a omorat in ultimele 2 luni. Dupa plecarea lui Marivic de la noi am inceput pregatirile pentru mutat si in acelasi timp de finisat casa. Poze inca nu am dar o sa fac astazi, o perioada am ratacit si aparatul foto, asa am fost noi la Sulina doar cu telefoanele mobile si uite asa o vacanta in fotografii am terminat-o. Nici nu stiu cu ce sa incep in primul rand va multumesc foarte mult ca ne-ati urmarit si in lipsa. NU am avut net, nu am gasit furnizor de net. Orange, Vodafone, rds si Cosmote nu acopereau zona, am fost foarte dezamagiti. Liv se simtea ca si exilat fara iternet pentru ca cu toate ca tv nu avem nici acum net-ul reuseste sa te faca sa te simti parte din lumea intreaga. Am gasit intr-un sfarsit pe cei de la Zap, cand am vazut liniutele de semnal active in casa eram amandoi in extaz. Apoi aveam net dar nu aveam timp, foarte greu sa despachetezi zeci de saci si de cutii, nu-mi venea sa cred ca am putut strange atatea chestii, Doamne cate strangem de-a lungul anilor. Apoi partea grea cu "imprietenitul cu dulapul" cum spune sora mea care din fericire a sosit cu o zi inainte de a termina bucataria asa ca am avut ajutor de nadejde la aranjat si supravietuit intr-o casa haotica. Surprize avem si acum, apa are duritate peste 30, nici nu mi-am imaginat vreodata pana cand spaland vase la masina le-am scos albe si urate. Cum si masina de rufe era alba pe cuva si ea cu tot clagonul din lume a trebuit sa luam o statie de dedurizat ca altfel cica pana in primavara schimbam cam toate instalatiile din casa. Curentul de 380 nu a sosit nici pana astazi, asteapta spaga, noi vrem sa-i dam in judecata.
Promit sa revin, plec sa plantez trandafiri |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ehe Nico si ai ajuns la casuta ta,pai sa stii ca asteptam pozele ca vrem sa vedem cum a-ti avansat,spor la plantat trandafiri si mult spor in continuare la aranjat prin casa |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nico ,bine ai revenit ne era foarte dor de voi!Este foarte greu intradevar acest proiect dar pana la urma ve-ti reusi si ve-ti fi mandri de realizarea voastra!Exact ca in cresterea unui copil ,cu cat creste cu atat problemele sunt mai multe uite asa si acuma la voi ,dar rezultatul final va fi deosebit ai sa vezi!Mult succes in continuare si asteptam pozele! |
|
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Nicoleta foarte frumoasa casuta! Spor la lucra si sa o stapaniti cu placere! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nico,bine ai revenit,asteptam cumintele poze cu casuta voastra draga! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nico, e minunat ma bucur pentru voi Spor la plantat trandafiri si asteptma poze |
|
|