Insarcinata cu o casa!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, August 9, 2009 2:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Hop si noi cu "burtica" noastra!ras
Credeati ca daca nu am mai aparut pe la voi numai ne distram? NOpe, suntem si noi bortosi dar nu cu un pui de om ci cu o casa si tot ce ne dorim este sa nu dureze mai mult decat sarcina unui elefant.

Asa, topai , entuziasm mare, mare de tot, sa de-a Domnul sa ne tina ca in nici intr-un caz nu putem sa ne plictisim si sa dam birul cu fugitii ca nu mai avem cum sa fugim.
Casuta este la livada nostra cea darnica si roditoare iar momentam intrarea este santier in lucru.

Ideea de a face casa o aveam de mult timp dar ne-a luat ceva vreme sa stim ce anume vrem, asta ne-a fermecat pana la urma:
http://www.familyhomeplans.com/plan_details.cfm?PlanNumber=64917&src=search#image-slideshow

Ne-a placut mult cum arata si vrem sa pastram fatzada ca in proiect numai ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ (am aflat pe parcurs).

In decembrie am fost la arhitect sa facem proiectul, destul de dezamagitoare experienta pentru ca nu s-a obosit nici terenul sa-l vada si nici calculele din el nu sunt facute pentru casa noatra ci sunt acolo, calcule..., intrebati constructorul, el stie....

In Ianuarie am cumparat caramida si am si adus jumatate la livada ca sa se obisnuiasca cu ea, este greu sa-i spui unei casute ca va fi daramata in ceva vreme asa ca-i dai de inteles mai pe ocolite:

Alex era incantata la maxim de eveniment, a inteles din prima ce vrem sa facem, ne-a uimit cat de usor a acceptat ideea de a face o casuta si de a locui acolo.
teea09
Scris: Sunday, August 9, 2009 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
bravo bravo bravo Sa va ajute Dumnezeu sa nu durezemult ridicarea casutei visurilor voastre bravo bravo bravo
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, August 9, 2009 2:46 PM
Nivel

teea09 wrote:
bravo bravo bravo Sa va ajute Dumnezeu sa nu durezemult ridicarea casutei visurilor voastre bravo bravo bravo

Multumim Teea, vedem noi cum este cu duratulmajoreta , cine stie cat putem tine pompoanele in sus.
kali
Scris: Sunday, August 9, 2009 2:47 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Sarcina usoara si "bb" asa cum vi l-ati imaginat!
Sa aveti spor si sa nu va paraseasca entuziasmul!
computerlove computerlove computerlove computerlove
Laura
Scris: Sunday, August 9, 2009 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Sa va iasa casuta asa cum ati visat-o! angel Spor la munca, multa rabdare si un produs finit cat mai reusit! coeur pupici computerlove computerlove computerlove
leut
Scris: Sunday, August 9, 2009 3:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Nico...felicitari pentru tot...pentru ca aveti livada cea darnica, pentru ideea de a va face o casuta acolo. In viata asta atat imi mai doresc...sa pot avea o casuta a mea, pe pamant curat si inconjurata de un aer respirabil. Sa dea Dumnezeu sa va fie usor drumul si sa va iasa asa cum visati! Pupam o familie tare draga noua! Oare ne vom mai vedea vreodata?pupici
KRYS85
Scris: Sunday, August 9, 2009 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Nico felicitari sa va ajute Dumnezeu sa o ridicati!!!pupici pupici pupici
katy_lumika
Scris: Sunday, August 9, 2009 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Nico, felicitari si o constructie solida si cochetafirstprize pupici
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, August 9, 2009 3:47 PM
Nivel

felicitari Nico! newclap sa va ajute Dumnezeu sa o ridicati repede si cu spor!

atat de mult imi doresc si eu o casuta, cu spatiu verde!topai
ingerash
Scris: Sunday, August 9, 2009 4:23 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mult spor si sanatate sa aveti!majoreta majoreta majoreta angel coeur Superba zona din cat am vazutlove
marivic
Scris: Sunday, August 9, 2009 4:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
NICO,spor la construit si sa dea Dumnezeu sa o terminati cat mai repede si sa va mutati in ea!majoreta majoreta majoreta
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, August 9, 2009 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Nico, felicitari si spor la construit!pupici
mommy
Scris: Sunday, August 9, 2009 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Felicitari Nico si spor la treaba! Si noi ne dorim o casuta... dar nu cred ca ne putem apuca de ea mai repede de 5 ani. E frumos la voi ca aveti teren mare si o frumusete de livada deja roditoare! bravo yes majoreta computerlove hearts
TeosOf
Scris: Sunday, August 9, 2009 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Felicitari, Nico!pupici Multa rabdare si spor la construit!hearts
Maria & Mario
Scris: Sunday, August 9, 2009 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Nico, felicitari pentru decizie ! Inteleapta si .... de viata ! Sunt convinsa ca veti fi la casa voastra mult visata cat de curand ! Va dorim finante sa va acopere cheltuielile , spor muncitorilor si rabdare voua ! computerlove
Imi place avatarul de mor ! Mi-era asa de dor sa va vad ! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.