Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Hop si noi cu "burtica" noastra! Credeati ca daca nu am mai aparut pe la voi numai ne distram? NOpe, suntem si noi bortosi dar nu cu un pui de om ci cu o casa si tot ce ne dorim este sa nu dureze mai mult decat sarcina unui elefant.
Asa, , entuziasm mare, mare de tot, sa de-a Domnul sa ne tina ca in nici intr-un caz nu putem sa ne plictisim si sa dam birul cu fugitii ca nu mai avem cum sa fugim. Casuta este la livada nostra cea darnica si roditoare iar momentam intrarea este santier in lucru.
Ideea de a face casa o aveam de mult timp dar ne-a luat ceva vreme sa stim ce anume vrem, asta ne-a fermecat pana la urma: http://www.familyhomeplans.com/plan_details.cfm?PlanNumber=64917&src=search#image-slideshow
Ne-a placut mult cum arata si vrem sa pastram fatzada ca in proiect numai ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ (am aflat pe parcurs).
In decembrie am fost la arhitect sa facem proiectul, destul de dezamagitoare experienta pentru ca nu s-a obosit nici terenul sa-l vada si nici calculele din el nu sunt facute pentru casa noatra ci sunt acolo, calcule..., intrebati constructorul, el stie....
In Ianuarie am cumparat caramida si am si adus jumatate la livada ca sa se obisnuiasca cu ea, este greu sa-i spui unei casute ca va fi daramata in ceva vreme asa ca-i dai de inteles mai pe ocolite:
Alex era incantata la maxim de eveniment, a inteles din prima ce vrem sa facem, ne-a uimit cat de usor a acceptat ideea de a face o casuta si de a locui acolo. |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Sa va ajute Dumnezeu sa nu durezemult ridicarea casutei visurilor voastre |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
|
Multumim Teea, vedem noi cum este cu duratul , cine stie cat putem tine pompoanele in sus. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sarcina usoara si "bb" asa cum vi l-ati imaginat! Sa aveti spor si sa nu va paraseasca entuziasmul!
|
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Sa va iasa casuta asa cum ati visat-o! Spor la munca, multa rabdare si un produs finit cat mai reusit! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Nico...felicitari pentru tot...pentru ca aveti livada cea darnica, pentru ideea de a va face o casuta acolo. In viata asta atat imi mai doresc...sa pot avea o casuta a mea, pe pamant curat si inconjurata de un aer respirabil. Sa dea Dumnezeu sa va fie usor drumul si sa va iasa asa cum visati! Pupam o familie tare draga noua! Oare ne vom mai vedea vreodata? |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Nico felicitari sa va ajute Dumnezeu sa o ridicati!!! |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Nico, felicitari si o constructie solida si cocheta |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| felicitari Nico! sa va ajute Dumnezeu sa o ridicati repede si cu spor!
atat de mult imi doresc si eu o casuta, cu spatiu verde! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mult spor si sanatate sa aveti! Superba zona din cat am vazut |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| NICO,spor la construit si sa dea Dumnezeu sa o terminati cat mai repede si sa va mutati in ea! |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Nico, felicitari si spor la construit! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Felicitari Nico si spor la treaba! Si noi ne dorim o casuta... dar nu cred ca ne putem apuca de ea mai repede de 5 ani. E frumos la voi ca aveti teren mare si o frumusete de livada deja roditoare! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Felicitari, Nico! Multa rabdare si spor la construit! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nico, felicitari pentru decizie ! Inteleapta si .... de viata ! Sunt convinsa ca veti fi la casa voastra mult visata cat de curand ! Va dorim finante sa va acopere cheltuielile , spor muncitorilor si rabdare voua ! Imi place avatarul de mor ! Mi-era asa de dor sa va vad ! |
|
|