Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ei, cu ce elan povestesti ....... mai mare dragul ! Sa va bucurati de noul camin , casuta mult visata ! Abia astept fotografiile , detaliile , relatarile !!! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| UIte ca nu m-am tinut de cuvant cu revenitul rapid, viata la tara cu oraseni este tare complicata. Vineri dimineata a venit o fata din sat si m-a convins sa merg la ghebe. Am mers cu inima indoita, mi-e frica de padure, de cei care am sa-i intalnesc acolo, paranoica . Dupa ce am respirat ca un cal batran mergand doi km pe jos mi-am dat seaman ca sunt varza fizic, asta in conditiile in care nici macar nu fumez. Asa ca am cules 4 sacose, waw, am economisit cateva milioane ca in alti ani eram foarte generoasa in a le cumpara de pe marginea drumului. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| g_nicoleta2000 wrote:UIte ca nu m-am tinut de cuvant cu revenitul rapid, viata la tara cu oraseni este tare complicata. Vineri dimineata a venit o fata din sat si m-a convins sa merg la ghebe. Am mers cu inima indoita, mi-e frica de padure, de cei care am sa-i intalnesc acolo, paranoica . Dupa ce am respirat ca un cal batran mergand doi km pe jos mi-am dat seaman ca sunt varza fizic, asta in conditiile in care nici macar nu fumez. Asa ca am cules 4 sacose, waw, am economisit cateva milioane ca in alti ani eram foarte generoasa in a le cumpara de pe marginea drumului. Nico, felicitari pentru mutare. Si la bloc e greu, la inceput, pana pui toate in functiune, asa ca nu te stresa. Alex ce zice? trebuie sa fie tare incantata |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Daaaaaaaaaaaaa? Ai fost la Sulina, si pe drumul de intoarcere n-ai gasit un oras numit Galati? Spor la treaba Nico, sa-ti iasa casuta mult visata si sa fiti sanatosi! De n-ai vrut sa ma vezi, trag o fuga pana la tine, ai sa vezi! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Gata casa,Nico? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| NICOLETA,hai si tu cu poze sa vedem ce a iesit pana la urma,.....ca nu am mai putut ajunge pe la voi;cum a fost peste iarna cu trifazicul?v-a uscat la buzunar sau a fost bine?ati fost multumiti de incalzirea prin pardoseala?Pune si tu poze sa vedem si sa ne inspiram si noi,te rooog! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nico cum m-ai sunteti?gata casutza? |