Insarcinata cu o casa!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Saturday, September 25, 2010 6:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
NICO yes yes yes BINE AI REVENIT!topai topai topai Chiar azi voiam sa te sun,....pupici computerlove computerlove
Maria & Mario
Scris: Sunday, September 26, 2010 6:26 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ei, cu ce elan povestesti ....... mai mare dragul ! Sa va bucurati de noul camin , casuta mult visata ! Abia astept fotografiile , detaliile , relatarile !!! dance
computerlove
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, September 28, 2010 8:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
UIte ca nu m-am tinut de cuvant cu revenitul rapid, viata la tara cu oraseni este tare complicata. Vineri dimineata a venit o fata din sat si m-a convins sa merg la ghebe. Am mers cu inima indoita, mi-e frica de padure, de cei care am sa-i intalnesc acolo, paranoica firstprize . Dupa ce am respirat ca un cal batran mergand doi km pe jos mi-am dat seaman ca sunt varza fizic, asta in conditiile in care nici macar nu fumez. Asa ca am cules 4 sacose, waw, am economisit cateva milioane ca in alti ani eram foarte generoasa in a le cumpara de pe marginea drumului.
danab
Scris: Tuesday, September 28, 2010 1:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
g_nicoleta2000 wrote:
UIte ca nu m-am tinut de cuvant cu revenitul rapid, viata la tara cu oraseni este tare complicata. Vineri dimineata a venit o fata din sat si m-a convins sa merg la ghebe. Am mers cu inima indoita, mi-e frica de padure, de cei care am sa-i intalnesc acolo, paranoica firstprize . Dupa ce am respirat ca un cal batran mergand doi km pe jos mi-am dat seaman ca sunt varza fizic, asta in conditiile in care nici macar nu fumez. Asa ca am cules 4 sacose, waw, am economisit cateva milioane ca in alti ani eram foarte generoasa in a le cumpara de pe marginea drumului.

Nico, felicitari pentru mutare. Si la bloc e greu, la inceput, pana pui toate in functiune, asa ca nu te stresa.
Alex ce zice? trebuie sa fie tare incantata majoreta pupici
leut
Scris: Wednesday, September 29, 2010 2:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Daaaaaaaaaaaaa? Ai fost la Sulina, si pe drumul de intoarcere n-ai gasit un oras numit Galati?uff
Spor la treaba Nico, sa-ti iasa casuta mult visata si sa fiti sanatosi! De n-ai vrut sa ma vezi, trag o fuga pana la tine, ai sa vezi!computerlove
carla
Scris: Sunday, March 6, 2011 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Gata casa,Nico?
marivic
Scris: Thursday, April 21, 2011 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
NICOLETA,hai si tu cu poze sa vedem ce a iesit pana la urma,.....ca nu am mai putut ajunge pe la voi;cum a fost peste iarna cu trifazicul?v-a uscat la buzunar sau a fost bine?ati fost multumiti de incalzirea prin pardoseala?Pune si tu poze sa vedem si sa ne inspiram si noi,te rooog!hearts hearts
Ana
Scris: Friday, April 22, 2011 6:35 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Nico cum m-ai sunteti?gata casutza?majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.