Profil: Innaaa
Despre
Utilizator: Innaaa
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Sunday, April 6, 2014
Ultima vizita: Friday, September 19, 2014 10:20 AM
Numarul de postari: 151
[0.01% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 32
Postat: Monday, June 30, 2014 11:39 AM
Mon1 wrote:

Oricum dupa ultimele 2 luni e clar ca nu ai intarziere si testul barza poate nu te-a mintit si in curand o sa vezi dublu. Acum mergi la somn, ca ai nevoie.

Merg la munca pana pe la ora 23...si maine la fel...si poimaine...si tot asa :)
Postat: Monday, June 30, 2014 11:38 AM
Eileen wrote:

Ia baga zilele de cm din ian pana in aprilie , sa vedem si noi ras ras

01.01, 11.02, 15.03, 19.04 :))
Postat: Monday, June 30, 2014 11:32 AM
Lasa-ma ca rad singura :)) sotu' era sigur cand mi a venit ultima oara, stia si ca e prea devreme da' te pui cu femeia nebuna? Si Barza aia care alimenta tot ce gandeam eu Big Laugh Ce e draga...mai am si eu voie sa o iau razna :)). Adevarul e ca am avut o perioada, atat la munca si acasa cu mutatu'...si am nevoie de un somn asa de vreo 2 zile. Da' mi-a facut Deea ziua splendida
Postat: Monday, June 30, 2014 11:26 AM
Nu. Stiu din Ianuarie pana in Aprilie dupa nu m a mai interesat. Am mers orbeste, fara stres, ziceam eu.
Postat: Monday, June 30, 2014 11:19 AM
Pup Ema. :)) Mon sa-ti dau o bere. Pana luna trecuta am calculat tot, urmaream tot pana am decis sa nu ma mai stresez ca poate din cauza asta nu raman. Jur ca aveam impresia ca trebuie sa vina pe 20-22. Deci o astept cu scarba azi, maine, poimaine sau deloc
Postat: Monday, June 30, 2014 11:09 AM
De cand e? Dau refresh si nu vad toate mesajele?
Postat: Monday, June 30, 2014 11:07 AM
Nu mai fac nimic si nu mai cumpar nimic si nici nu ma stresez, serios. Mie imi plac surprizele si daca nu vine pana la sf sapt mai dau o fuga la doctor. Nu vreau sa imi fac sperante sau macar sa incep sa ma gandesc la asta. Prefer sa fiu sceptica si sa vedem ce vine. Oricum Barza sunt CLAR cele mai proaste si cea mai proasta idee a mea a fost sa iau unu' fie el si pt o "incercare". E prima si ultima oara cand imi iau teapa cu testu' asta
Postat: Monday, June 30, 2014 10:54 AM
E negativ Roxanine stiu asta clar. Si o vad :)). Nu ma agit, vine el si bb...candva... :))
Postat: Monday, June 30, 2014 10:39 AM
Ceva de genu' dar acum o sapt cand am fost la doctor si mi a facut eco mi-a spus ca am endometrul foarte gros, ori sunt la jum perioadei ori trebuie sa vina. Sa fiu la jumatate era deja cam tarziu, oricum testul e f ciudat :)) in zona T e o linie decolorata in loc sa fie roz :))))) si are deja 10 min si...

Mon, in ultimele doua luni a variat de la 31 la 35 de zile drept urmare dupa CM de luna asta fac un set de analize. Madam doctor a zis ca e din cauza stresului... Dar pana sa incepem sa nu ne mai protejam aveam CM de 41 de zile :). De protejat nu aveam metode speciale doar ca nu lasa viermisorii sa ajunga la mar...intelegeti voi :D
Postat: Monday, June 30, 2014 10:32 AM
Pai trebuia sa vina Roza undeva intre 20-22 asta in cazul in care nu m-am dereglat iar...si e primul pi?u :D. Abia m-am trezit...