Va salut si eu ! Am un bb de 1an3s sine gandim la bb 2. Sapt. viitoare merg la dr sa vedem dc totil e ok, apoi ma inscriu si eu pe lista. Ma bucur sa vad ca inca e activitate pe forum. Mi-a prins bine sederea aici cand il asteptam pe bb 1. Am inteles xa a-ti facut grup pe facebook, imi spuneti va rog si mie cum se numesre ? Ca pup pe toate si sper sa primiti de martisor cel mai frumos cadou !
|
Acum am scos din cuptor cornuri cu gem de prune, aseara am facut supa de rosii si tot ieri o musaca de cartof cu carne de pui.
|
Buna mamici cu pitici Vad cavsunteti foarte ocupate cu bebeii vostri ca ju prea e activitate in casuta noastra...dar asa si trebuie ca doar de asta ne-a binecuvantat Dzeu cu copilasi Moa sunteti mari si frumosi Cum te descurci mami ? Bebe meu are bateri Duracel eu 777 dar incerc sa tin pasul Avem 7 dintisori si cred ca mai urmeaza! De papat acum e intr-o perioada cand titi e baza, mancarica prea putin, cateva lingurite ! Pupam si salutam toate mamicile cu pitici
|
BabyGimi wrote:Eileen, absorbantele de noapte probabil ca sunt bune putin mai tarziu. La inceput vei avea nevoie de absorbante pt lauze, sunt mult mai mari si mai absorbante.Eu am folosit Always abia din saptamana 3 (iar lohiile m-au tinut 3 saptamani, dupa cezariana). Fetelor cu cezariana, chiar sunt curioasa daca in ziua operatiei, pana cand va veti da jos din pat, voi veti avea chiloti postnatali. Eu nu am avut, din cauza sondei, iar absorbantele le tineam efectiv intre picioare, iar cu toaleta ma ajutau asistentele. Eu eram oricum leguma. Am avut un soc initial, dar na:) Nici nu mi-a mai pasat apoi:) Legat de vitamine, primele 2 sapt dupa nastere m-am simtit foarte, foarte slabita, nu stiu motivul; era sa si lesin de 3 ori. A fost un sentiment ingrozitor, prin urmare, m-am hotarat sa iau in continuare Elevit, pe care le luam si in sarcina, si acum imi e infinit mai bine. Alaptez exclusiv si la cerere si cred ca acum chiar am avut ceva carente de calciu, dar inca nu am ajuns la analize. Urmeaza.. Va pup, abia astept vesti despre fetele care urmeaza sa nasca zilele urmatoare  O sa fie totul perfect pt fiecare in parte :) Am nascut cu cezariana. Chilotii de unica folosinta cat si tampoanele le-am folosit dupa ce mi-au scos sonda, le tineam intre picioare si eu. Cat despre vitamine, eu am luat in sarcina Elevit. Acum avem 10 luni, e alaptat la san(inca e titi baza, nu prea papa mancarica) si inca le iau. Medicul mi-a zis dupa ce am nascut sa le mai iau cel putin 1 luna dupa nastere si apoi cat simt eu nevoia. Oricum dupa nastere va recomand muuuulta vit. C deoarece imunitatea e 0 si riscul de a te imbolnavi e foarte mare. Salutam toate gravidutele, sarcina si nastere usoara Cat de curand ne punem pe treaba pt bebe 2. Abia astept sa revin printre voi
|
Roxyfoxy wrote:Ia uite ce baietel mare si frumos!!!Ce repede trece timpul!Acus,acus face un anisor  Vad din poza ca ii place tare mancarica,la noi diversificarea merge cam rau,cu mofturi  ,strambat din nas si toate cele.Nici fructele nu ii sunt pe plac...off! Apropo cum ai reusit sa prinzi centura din jurul mijlocului copilului,eu nu m-am prins nici acum  asa ca am legat-o pur si simplu in spate Roxy multumim Crestere mare si voua ! Stai linistita ca nici noi nu suntem fani papica , de multe ori ii mulg laptic in lingurita si asa ii dau, de multe ori cand vede ca il pun in scaun, incepe sa maraie, zici ca-i scaunul de teroare , doar ca dupa ce ii dau cu lingurita ii pun ce ramane pe masuta lui sa invete sa bage singur in gurta mai ales cabe foarte incantat desi se manjeste tot :003 In legatura cu centura nu stiu sa-ti spun ca sotul s a ocupat, dar il intreb si eventual iti fac poze, poate te poti orienta. Va pupam :
|
Nastere usoara, un bebe sanatos si recuperare rapida ! Te asteptam in clubul mamicilor
|
Am trecut si noi sa va salutam si sa ne laudam ce mari am crescut Ieri am facut 8 lunite, suntem foarte activi, nu stam locului o clipa, avem 3 dintisori si acum rasare nr 4. Pupacim toate mamicile si bebeii lor ! Muah
|
Mariuka si eu imi aduc aminte de tine . Bine ai revenit printre noi. Cu mancarica intra pe flaveur.ro, sunt rete pe varsta. Renunta la Danone mami si incearca sa-i faci tu iaurtel, sau cauta de capra. Este un producator care are iaurt fff bun, il gasesti in borcanase de sticla ... ufff nu-mi vine acum denumirea ... ! Nici noi nu mancam f mult, nu e musai ... cate un pic, cat are el pofta si chef , inca titi e baza.
Zambila va pupam si noi
Gaza mica, noi doar Colief am folosit. La fiecare bebe i se potriveste altceva. Cel mai bun remediu tot tinutul burtica pe burtica ramane. Eu stateam si 2-3 ore nemiscata asa cu el, numai sa fie el linistit ...! Va pupam mami si muuuuulta rabdare !
Moa nu ai mai trecut de mult pe la nou ... ore cum sunteti, ce face Razvanel ?
Ioana-laura
Va pupacim de la A la Z
|
Roxi eu nu am cumparat nici un aparat. La fierb normal in apa, dupa aceea le bag in choper(am de la Delimano) cu putina zeama in care au fiert si iese foarte fin. Corina are aparat cu aburi, poate te ajuta ea sa ti spuna daca merita.
Iuli nu o fi de la vit. K ? ... parca si eu am vazut chiar la inceput cand a fost mic, asa pe pampers ...
|
Gaza mica bine ai venit !Felicitari pt bebe Claudiu si pt ca ai putut sa nasti natural ! Multa sanatate si crestere mare. Cum a reactionat fetita si cati ani are ?
Rocsi sunteti tare scumpicele ! Noroc ca baby Raul al meu e luat de bebe Adinuta a lui corinaalexandra ca altfel ...
|