inlocuitor cafea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Sunday, May 27, 2007 1:17 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
oana_buru wrote:
..Cred ca am sa incerc si eu Orzo cu toate ca nu-mi place dar trebuie ca stau si prost cu tensiuneabanghead

puker Nici mie nu-mi place.
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, May 27, 2007 1:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
oana_buru wrote:
Mai fetelor eu sunt dependenta de cafea,beau cam 4-5 pe zi cafea italiana,si cum zicea si irinaella ma simt ca o drogata dar tot nu pot sa ma las,deoarece fumez si fara cafea n-as putea.Cred ca am sa incerc si eu Orzo cu toate ca nu-mi place dar trebuie ca stau si prost cu tensiuneabanghead

hohot Ce scuza buna ti-ai gasithohot
oana_buru
Scris: Monday, May 28, 2007 9:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2006
ras buna nu?
ninetem
Scris: Friday, February 8, 2008 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
miriam
Scris: Friday, August 6, 2010 4:43 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
mi-am cumparat si eu azi orzo, pt cafeaua de dupa-amiaza/searabounce
cautand pe net despre ea, am dat de topicul acesta, deci:sa-l reactivam ...
poate mai stiti si alte noutati despre cafea decofeinizata, asteptam !
Ana
Scris: Friday, August 6, 2010 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
Si eu am inceput sa beau orzo inlocuind cafeluta de dupamiaza si ma gandesc serios si la cea de dimineata!
miriam
Scris: Friday, August 6, 2010 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Anabella wrote:
Si eu am inceput sa beau orzo inlocuind cafeluta de dupamiaza si ma gandesc serios si la cea de dimineata!

eu la cea de dimineata nu pot, sant asa de bleaga dimineata daca nu beau cafea, ca nu faci nimic cu mineadvocat
am si tensiune mica, cateodata cand mi-o iau am 90 cu 60, asa ca, ea imi da culoarecolors
Ana
Scris: Friday, August 6, 2010 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
Eu chiar de beau,chiar de nu tot 112 cu 40 daca zic bine am parca asa cevaras
Katrina
Scris: Friday, August 6, 2010 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Asta e inlocuitorul meu de cafea.Am descoperit aceasta cafea instant de cereale(orz ,secara, cicoare si sfecla de zahar),acum 8 ani cand mama mea suferea de costipatie.I-a fost recomandata la plafar,pe atunci numai aici se gasea, acum o iau din supermarket.
E buna la gust ,plus ca regleaza si tranzitul intestinal( e probata).( scuzati va rog calitatea pozei, e facuta cu webcam)

Eu pot sa ma declar o fericita, am renuntat de tot la cafea desi nu eram o bautoare infocata.Beam una dimineata,nu foarte mare(100-150ml.) si nici prea tare dar am vazut ca-mi face rau .Mi-a fost rau cand am incercat sa nu mai beau dintr-o data asa ca am inceput sa micsorez cantitatea diluand-o cu cafea inlocuitor pana am scos-o de tot pe cea cu cofeina.

Cafeaua decofeinizata,nu e chiar 100% fara cofeina ,cel mai mic procent de cofeina l-am gasit intr-o cafea solubila,adusa din UK.-0.3%.Cine nu are voie de cafea cu cofeina simte cand cafeaua asa zis decofeinizata are mai mult de 0.5% cofeina.

Katrina attached the following image(s):
2010-08-06-76510.jpg

ingerash
Scris: Friday, August 6, 2010 8:53 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am inlocuit cafeaua de multi ani,in Romania consumam inka ;de cand sunt aici consum Barleycup-instant cereal drink si ciocolata calda.
dari
Scris: Friday, August 6, 2010 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Si mie imi place Inka si daca este frecata si cu putin lapte...iami,un deliciuras In timpul sarcinii cu Darius mi-am cumparat Orzo dar nu mi-a placut,acuma mi-am adus aminte de borcan si l-am aruncat deoarece se intarise.
La cafeaua de dimineata nu pot renunta in primul rand stau prost cu tensiunea si daca nu beau cafea ma doare capul si nu sunt buna de nimic iar in al 2-lea rand Darius se trezeste de 2 ori pe noapte sa manance si sunt rupta de oboseala.
giulia_mamik
Scris: Friday, August 6, 2010 10:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Sper sa nu fie considerata reclama dar sa va zic ce cafea fara cofeina am baut io la o terasa.Prima oara am chemat ospatarita sa ii zic ca am cerut cafea fara cofeina ca totusi e noapte si vreau sa dorm.Mi-a zis pur si simplu ca e fara cofeina dar e atat de buna incat ai zice ca e normala.am intrebat cum se cheama si a zis ca Vergano.Eu mai am in casa ceva din Germania pe baza de orz si secara si seara imi mai fac cate un "ness" din compozitia asta.E ok la gust dar nu se compara cu cafeaua.
Cafea beau de pe la 20 de ani(dar nu zilnic).Am facut pauza de 1 an jumate pe perioada sarcinii si dupa.Apoi 5 luni in iarna asta cand am avut problema cu spasmofilia si alte cele.Nu am facut o obisnuinta din a bea cafea(incerc sa nu fac abuzur de nimic in viata asta).Pot trece si nspe zile fara sa beau cafea si nu simt lipsa ei.Cand o beau,o beau din doua motive:sa ma tina treaza si pt efectul ei laxativ.
O ceasca de cafea pe zi este indicata de doctor...asa ca nu vad o problema in a consuma cafea.Ce trece de o ceasca-doua pe zi cred ca se cheama dependenta si dauneaza organsimului.
mariana71
Scris: Saturday, August 7, 2010 8:38 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Eu beau cafea nenealcool .De fapt doua pe zi ,zic ca nu imi face rau,mai ales ca si tensiunea o am micaras .Am incercat si eu orzopuker si nu mi-a placut de nici o culoare.
Katrina
Scris: Saturday, August 7, 2010 10:32 AM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Nici eu nu faceam abuz de cafea , o ceasca dimineata nu e abuz,dar am aflat de curand ca-mi face rau .Eu fac des hipoglicemii postprandiale si am inteles ca la un foarte mic procent din populatie cafeaua stimuleaza pancreasul sa secrete mai multa insulina,deci eu nu trebuie sa consum cafea,asa ca am lasat-o deoparte si tot de atunci nu am mai avut nici o cadere de glicemie .
ioana0023
Scris: Saturday, August 7, 2010 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Si noi consumama cafea, dar nu in exces, si bem tot ORZO...e foarte buna.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.