Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| fetelor vreau si eu sa inlocuiesc cafeaua , ca beau cam multa ,cu un ceai , dar sa fie energizant, ca am tensiunea f mica , eventual sa nu dauneze la ficat cine stie, cine foloseste , vreau un sfat.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Lori, daca imi aduc aminte bine, ceaiul de macese e indicat ptr tensiune mica. E foarte bun si la gust! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| lori16ro wrote:fetelor vreau si eu sa inlocuiesc cafeaua , ca beau cam multa ,cu un ceai , dar sa fie energizant, ca am tensiunea f mica , eventual sa nu dauneze la ficat cine stie, cine foloseste , vreau un sfat.
Pai poti incerca ceai negru sau ceai verde. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu beau Orzo (inlocuitor de ness) cu lapte (cu apa nu imi place).Nici nu simt diferenta la gust, in skimb pot avea somnul linistit toata noaptea, pe cand de la ness adorm pe la 3 dimi .... |
|

| multumesc pt raspunsuri, am sa incerc Orzo in prima faza si apoi ceaiurile verzi si negre
ca ceaiul de macese e doar super sanatos, dar nu prea are efectul cafelei |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Eu folosesc Inka - cereale prajite si fara cofeina... pun un strop de lapte si, eventual, frisca - e bun daca iti place gustul (ii dau si fetitei mele in lapte ca sa-i schimbe gustul de vaca )... |
|

| multumesc mama Soniei o sa incercam pina acum am incercat ceai negru , |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| draga mea... pentru mine cafeaua e un fel de drog...n-as putea trai fara ea. Imi place la nebunie ! De fapt, e singurul meu viciu...asa ca oricat as incerca mi-e imposibil s-o inlocuiesc. Ceaiurile sunt bune...dar la mine nu si-au facut nici un efect (cica nu e asa de rau o cescuta de cafea pe zi....) |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nici eu nu pot trai fara cafea. Lunile de sarcina in care nu am baut, am simtit ca-mi lipseste ceva drag |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Fie rece sau calda, cafeaua nu lipseste, la filtru sau la ibric, cu lapte, fara lapte, cu zahar sau zaharina, oricum o fac, imi place.
In timpul sarcinii am baut cafea decof si a fost ok, vad ca Sasha e calma! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/16/2006 Mesaje: 43
| eu inainte eram o mare dependenta de cafea (4 cesti mari de ceai )...... numai ca la un timp a inceput sa-mi fie rau ma durea capul nu puteam sa mai adorm (stateam cu ochii bolditi la televizor pina la ora 1... 2.. cind ma trezeam dimineata parca eram drogata si aveam nevoie de cafea ...... ce am facut mi-am redus portia de cafea la inceput am pus in ceasca mea incetul cu incetul mai putina cafea intai pe trei sferturi apoi jumatate ..... am renuntat apoi la cafeau de seara si asa incetul cu incetul am ajuns acum la o cafea normala (aceasta o beau diminata ) (dar sa stiti ca tot in cesca de ceai o beau ) ca sa spun ca am baut o cafea mareeeeeee conteaza sa ai si vointa e greu, nu zic nu , dar se reuseste in timp ,te amagesti singura (mai bine zis amagim subconstientul )dar .... uite ca la mine a mers ...... cine stie poate functioneaza si la altcineva |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si mie imi place Inka, dar tot cafea beau, pentru ca tin neaparat sa imi alung calciul din organism...
|
|

| si eu dupa ce le-am incercat pe toate tot cafea beau |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| si eu, cand lucram beam cam 1 l de cafea pe zi, fara exagerare. colegele de birou m-au amenintat ca o incuie... si imi faceau ele, slaba... pisoarca, asa ii ziceam!
mie imi place cafeaua, tare cu zahar si eventual un pic de lapte.
cand am ramas gravida am baut f putina (medicul a zis ca e ok putina si f slaba) insa de pe la 5 luni cand am primit o data niste picioare in burta de am vazut stele verzi, am renuntat complet.
medicul firmei la care lucram mi-a sugerat sa beau Inka. am incercat dar mi se pare groaznica. si nici nu cred ca are acelasi efect. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2006 Mesaje: 140
| Mai fetelor eu sunt dependenta de cafea,beau cam 4-5 pe zi cafea italiana,si cum zicea si irinaella ma simt ca o drogata dar tot nu pot sa ma las,deoarece fumez si fara cafea n-as putea.Cred ca am sa incerc si eu Orzo cu toate ca nu-mi place dar trebuie ca stau si prost cu tensiunea |
|
|