Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Fetelor, am nevoie de sfatul vostru!
Filip a facut pe 8 iulie vaccinul de 2 luni la medicul de familie. Pe 2 aug ne-au chemat la spital pentru BCG (nu stiu exact ce se va intampla acolo, daca i se va face test de sange, test IDR sau vaccinarea propriu-zisa BCG). Vor fi cam 3 saptamani si jumatate de la vaccinarea de 2 luni. Din ce stiam vreo luna dupa vaccin ( in special cel polio) copilul nu avea voie sa fie injectat, le-am spus asta celor de la spital dar ei spun ca nu e nicio problema. Intrebarea mea: ce sa fac? sa merg pe mana lor sau sa cer reprogramare? Problema e ca plecam pentru 1 luna din tara, iar cand revenim ar trebui sa facem vaccinul de 3 luni (desi el va avea aproape 4). Chiar sunt intr-o mare dilema... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Parerea mea este ca mai bine reprogramezi , paza buna trece primejdia rea. Eu stiu ca se mai practica astfel de exceptii, dar copilul trebuie supravegheat. Avand in vedere ca trebuie sa plecati...mai bine nu, zic eu. Si daca se decaleaza putin vaccinarile nu-i nici un bai, oricum s-ar decala daca ar fi bolnav, de pilda! |