Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2020 Mesaje: 35
| Nu am încercat cu injec?ie, mie mi a dat sa iau Myo Sun Plus... Si nu sa produs miracolul |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| http://forum.7p.ro/cubul-aspirantelor---79.aspx?g=posts&t=19216&p=46 Fetelor, intrati pe acest topic si puteti vorbi cu multe aspirante la titlul de mamica. Totodata, puteti cauta pe grup discutii vechi despre Ovitrelle si despre Myo Sun. Referitor la cel din urma, eu am ramas însarcinata, dupa muuuuulti ani de încercari, in luna in care, printre multe altele, am luat si capsule Inositol. Succes sa va indepliniti visul! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna. Am si eu o intrebare sau mai multe pentru cele care au folosit Ovitrelle. Eu luna aceasta am facut o stimulare cu clostibegyt (z5 - z9 a CM). Doamna doctor mi-a recomandat sa fac o injectie "ovitrelle" in ziua 12 sau 13 a CM. Din cate am inteles injectiile cu Ovitrelle se fac pentru ca foliculul sa se rupa la 12-48 ore, cel mai probabil la 36 de ore, dar depinde foarte mult si de marimea folicului. Daca foliculul este deja mare si matur e posibil sa se sparga de la sine si sa elibereze ovulul.Deci e nesar sa am contact sexual cam la 36 de ore dupa injectie. Acum intrebarile : -cele care ati mai facut tratamente de stimulare sau fertilizare ce fel de tratament luati si sub ce schema ? Cum raspundeati la tratament? Care v-au fost sansele de reusita? -cele care ati mai facut injectii cu Ovitrelle ati fost la clinica pentru injectie sau le-ati facut singure acasa? Doamna doctor a zis ca pot sa lefac singura acasa daca vreau,sau pot sa vin la clinica. Am gasit pe youtube instructiuni de cum sa-ti faci singura injectia cu Ovitrelle, clip postat pe canalul unei clinici de fertilitate:
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/22/2021 Mesaje: 2
| Inca nu am incercat, sunt in tratative cu doamna doctor, care sper sa ma inteleaga si sa ne grabim putin ca nu prea mai am rabdare... |