Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pentru intarirea sanilor, aplicati dimineata, masand usor, un piure de mere fierte in lapte, apoi zdrobite. Masati incet, pentru ca vitaminele sa patrunda in epiderma. Apoi clatiti-va cu apa calduta. Acelasi lucru este foarte bun si pentru ridurile de pe fata, aplicati masca de piure de mere, procedand la fel. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| pentru sani fermi se maseaza cu cuburi de geata sanii cel mult 5 minute se repeta masajul in fiecare zi |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Fetelor, norocoaselor, eu v-as intreba pe voi " care sani?"As masa si eu cu mere si cu gheata , dar ce sa masez?Acuma sunt fericita ca sarcina mi i-a mai umflat oleaca dar dupa aia...Trecem din nou la sutiene cu proteze :ras: |
|
| mihaela75 wrote:Fetelor, norocoaselor, eu v-as intreba pe voi " care sani?"As masa si eu cu mere si cu gheata , dar ce sa masez?Acuma sunt fericita ca sarcina mi i-a mai umflat oleaca dar dupa aia... Trecem din nou la sutiene cu proteze :ras: Daca vrei, iti dau eu de la mine k m-am saturat de ei. Vreau sani mici |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| taki wrote:pentru sani fermi se maseaza cu cuburi de geata sanii cel mult 5 minute se repeta masajul in fiecare zi
Atentie daca alaptati ! Nu cred ca e bine sa aplicati metoda asta. Stiu ca sunt recomandate dusuri si masaj cu apa calda ca sa nu se blocheze canalele. Poate aberez, dar eu asa stiam. |
|
| AdrianaC wrote:taki wrote:pentru sani fermi se maseaza cu cuburi de geata sanii cel mult 5 minute se repeta masajul in fiecare zi Atentie daca alaptati ! Nu cred ca e bine sa aplicati metoda asta. Stiu ca sunt recomandate dusuri si masaj cu apa calda ca sa nu se blocheze canalele. Poate aberez, dar eu asa stiam. Asa este. Cuburile de ghiata puse pe sani ajuta in momentul intarcarii, la stoparea laptelui. |
|
| Saftul cu gheata nu este sau era pentru femeile care alapteaza...dar bine ca stiu, data viitoare sa specific. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Compresele reci ajuta la calmarea durerilor cauzate de infundarea unui canal. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| AdrianaC wrote:
Atentie daca alaptati ! Nu cred ca e bine sa aplicati metoda asta. Stiu ca sunt recomandate dusuri si masaj cu apa calda ca sa nu se blocheze canalele. Poate aberez, dar eu asa stiam.
Nu aberezi deloc, Adriana...eu cand alaptam, o singura data mi s-a intamplat sa fac dus cu apa rece-gheta ca nu era apa calda, si cand sa ma mulg, ioc lapte, de era in pragul unei crize, nu alta...dela 250 ml de laptic nu am putut scoate decat cateva zeci de ml ...si de atunci nu am mai facut dus rece.....in skimb acum, de la 6 luni de la intarcare, tot mai am laptic in sani, dar bebe nu mai vrea .... |
|
| Dar as mai spune ca nimic nu mai poate ajuta sanul sa revina la forma initiala, adica sa fie suplu, ferm, ca ci tesuturile incep sa edeze inca din sarcina.Cred ca numai operatia ar putea face un miracol, dar este extrem de scumpa.M-am interesat si costa cam in jur de 1.500-1.900 euro....la Bacau.
Nico, daca esti p'aici, poate ne poti informa tu mai bine (din cauza coincidentei de locatie)... |
|
| Da si eu sunt curioasa. Nici acum nu am sani frumosi, dar dupa alaptare... vreau si eu sa-mi fac operatie de ridicare a sanilor si am auzit ca, clinica din Bacau este intr-adevar foarte renumita. Daca aveti detalii, va rog! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Pe mine nu ma lasaaaa!!! Vreau si eu operatie ca dupa ce termin cu alaptatul iar raman cu doi nasturiMai bine-mi faceam inainte de a ma marita...da'parca eu stiam ca o sa ma marit...? Eu am venit aici la munca ,nu la maritat |
|
| taki wrote:Da si eu sunt curioasa. Nici acum nu am sani frumosi, dar dupa alaptare... vreau si eu sa-mi fac operatie de ridicare a sanilor si am auzit ca, clinica din Bacau este intr-adevar foarte renumita. Daca aveti detalii, va rog!
Pot veni eu cu ceva detalii, caci prietena mea acolo si-a facut operatia....pe mine m-ar bate gandul doar o ridicare si o mica - marire de laptarii , dar am inteles ca daca ami vrei un copil, grefa poate impiedica alaptatul, dar atunci Mihaela Radulescu cum de se lauda ca ea isi alapteaza bebelul printre silicoane? |
|
| stele_pe_cer wrote:Pot veni eu cu ceva detalii, caci prietena mea acolo si-a facut operatia....pe mine m-ar bate gandul doar o ridicare si o mica - marire de laptarii , dar am inteles ca daca ami vrei un copil, grefa poate impiedica alaptatul, dar atunci Mihaela Radulescu cum de se lauda ca ea isi alapteaza bebelul printre silicoane?
Mai, vedetele astea s-or lauda eu stiu?! Dar cica a aparut acum ceva nou, pe baza de apa de ocean sau asa ceva , cica, se poate alapta fara probleme...dar eu doar am auzit, pana la proba contrarie...
|
|
| Taki, baga ceva detalii cu apa de ocean, k in Ro daca se face asta costa o carutza de imprumuturi, iti dai seama, apa de ocean ? |
|
|