Ingrijirea genelor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, March 19, 2006 7:27 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cum va ingrijiti genele ? Ce folositi pentru a avea gene lungi, dese si frumoase ?

Ce rimel recomandati si cum recomandati sa se faca demachierea ?
taki
Scris: Monday, March 20, 2006 9:53 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Eu pentru gene folosesc uleiul de ricin.
Seara, inainte de culcare, aplic cu ajutorul unui betisor de ureche, ulei de ricin pe gene. Se aplica intr-un strat subtire ca sa nu fie genele prea incarcate in timpul noptii.

Ca rimel folosesc Clinique. Imi place pentru ca are peria moale si rimelul nu se strange.
Nu-mi plac rimelurile waterproof pentru ca la demachiere ma iau nervii si-mi smulg genele.
taki
Scris: Friday, May 12, 2006 2:49 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Cum sa alegem un rimel?

Rimelul este unul din produsele de machiaj nelipsit de pe masuta de toaleta or din poseta fiecarei dintre noi. Insa stim oare cu adevarat sa alegem un rimel? In ultima vreme toate colectiile de farduri prezinta numeroase rimeluri, fiecare prezentind proprietati diferite.
Principala caracteristica a unui rimel, care ii confera proprietatile diferite asupra genelor, este periuta aplicatoare. In functie de forma sa pot fi rimeluri ce accentueaza forma genelor, rimeluri ce confera volum si care lungesc.

O alta caracteristica a unui mascara este culoarea sa. Din ce in ce mai mult in machiaj se poarta culori indraznete pentru gene. Nu lipsesc grena, mov sau turcoaz. Asadar nu fiti timide, si asortati culoarea rimelului cu cea a fardului de ochi folosit. Atentie insa, ca in orice alta directie a machiajului, excesul este daunator efectului total, asa ca nu exagerati in generozitatea cu care aplicati rimelul pe gene.

Aparute de ceva vreme in peisajul cosmeticelor, rimelele waterproof sunt o adevarata binecuvantare in zilele ploiase in care am plecat fara umbrela de acasa. Insa nu va incredeti in eticheta suta la suta. In nici un caz nu vor rezista unei bai in apa sarata a marii sau unei reprize de aerobic prelungite. Asa ca cel mai bine este ca atunci cand facem sport sau mergem la plaja sa lasam fata neatinsa de farduri. Pe langa faptul ca nu este sanatos sa te expui la soare sau sa faci sport fardata, previi si efectul inestetic al unui rimel intins sub ochi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.