Profil: ingrig
Despre
Utilizator: ingrig
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Sunday, January 10, 2016
Ultima vizita: Monday, January 22, 2018 8:08 PM
Numarul de postari: 256
[0.02% din toate postarile / 0.08 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 39
Postat: Friday, July 21, 2017 12:56 PM
Lili Eu wrote:
Iti revii atunci cand vine bebe. nici nu iti dai seama cat te schimbi cand bine bebe. o sa vezi...ras Dominic azi a facut 5 lunite e un ingeras...angel inca nu a spart gingiuta dar cred ca va sparge in curand deja e mai linistit nu mai are crize de plans si cu scaunu nu mai are probleme e mai bn acum. computerlove Azi nu aveam ce face si m.am jucat pe telhohot
Lili ce flacau frumos !??
Subiect: Clubul aspirantelor - 58
Postat: Friday, June 30, 2017 4:15 PM
Lili Eu wrote:
Eu stau la umbra..Lol si ma lupt cu primi dintisori...Big Surprise am scapat ce colici care au fost floare la ureche pe langa durerea de dinti..pale cand il ia durerea de dintisori nu stiu ce sa ii mai dau....ce sa fac sa il inpac...dar trecem noi si de asta...Crazy Eu sunt la ovulatie dar din pacate stau departe de bebelit....stiti cum e cand vrei nu se lipeste si cand nu trebuie se intampla sa ramai.... computerlove
Lili au aparut din?i?orii deja ? ??
Postat: Saturday, June 24, 2017 10:13 PM
HOPE wrote:
Noi ieri am fost la eco . O bebica are 2100 gr si cealalta 2027gr.. Au crescut minunile mele hearts Nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici.. De la 24 sapt cu col de 1,5..
Hope , ma bucur pt ve?tile bune newclap !!! ??
Postat: Saturday, June 24, 2017 10:04 PM
Mire wrote:

Daa.
Bine, multumim!!!hearts
Avem aproape 3saptamani.
Mancam, dormim.. ne mai doare burtica din cand in cand, dar ne facem noi mari.
Mire sa-ti traiasca minunea ?? este superba !!!??
Subiect: Nastere usoara, NicoN!
Postat: Tuesday, April 25, 2017 9:35 PM
boy boy Nastere usoara ,Nico dancewav !!! computerlove
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 38
Postat: Thursday, April 6, 2017 2:10 PM
BabyGimi wrote:

Asa, ca bine zici de Medlife. eu am nascut la Sanador si i-au facut vaccinurile in maternitate.
De la Medlife am comandat vaccinul de 2, respectiv 4 luni pt copil. Nu voiam Hexacima, ci Infarixul pe care nu il gaseam nicaieri de cumparat.
In fine, nu intru in polemici de pro/contra vaccin, nu de-alta dar am stat cu morcovu-n... dupa fiecare, dar na, tot am vaccinat.
Ingrid, cel mai bine e sa suni la call center si eventual cere si nr de la spitalul de pediatrie, sa vorbesti direct acolo.
Eu a trebuit sa fac acolo consultatie copilului pt ca doctorul sa elibereze reteta, pe baza careia se da comanda. Daca asa e si pt vaccinul cautat de tine, atunci ti-o recomand pe Miruna Georgescu, e super pediatru :)
Da am sunat la Medlife ?i au ! Sa în?eleg ca ai fost cu bebe sa l consulte înainte sa faci comanda vaccinului ? Eu am crezut ca merg sa fac re?eta dupa care ne vor chema la consult cu bebe ?i atunci fac ?i vaccinul !
Postat: Tuesday, April 4, 2017 7:28 PM
korina wrote:
Ingrid am inteles de la fete ca la medlife aduc pe comanda.poti sa suni si sa te interesezi!
O sa sun ! Mul?umesc !??
Postat: Tuesday, April 4, 2017 2:57 PM
NicoN wrote:

Eu am fost sapt trecuta de am facut contractul si am.intrebat de vaccin si imi zice ca la madicul de fam sau il au ei on farmacie de obicei...suna la farmacii si intreaba
La medicul de familie am întrebat de când am nascut ! Am sunat la farmacii private , spital Sanador nu exista in Romania ! Acum incerc sa vb cu cineva din Grecia sau Germania ! Am sunat ?i la DSP (direc?ia pt sanatate publica ) ?i au zis ca abia au semnat contractele !
Postat: Tuesday, April 4, 2017 1:38 PM
Da,tocmai am sunat la Sanador ?i nu au de vânzare decât pt copiii nascu?i la Sanador !
Postat: Tuesday, April 4, 2017 1:23 PM
Fetele cu bebelu?i voi a?i facut vaccinul antihepatita b in maternitate ? Noi nu ?i nu gasim sa cumparam ! Dar fetele care au nascut la privat ? Oare la privat au sa cumparam ?