Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Super tare, Helga. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Karina, esti tare nazdravana!
O perluta a la delfinasa: Vecinul nostru Brandon e fan Superman, are hainute, costum, masca ...Karina mea n-a vazut desene/filme cu Superman pana acum cateva seri, cand a explodat in fata televizorului: "Look, mami, e SuperBendan!" 
Azi dimineata ne-am amuzat tare pe seama ei...Ne pune tati imnul UEFA- melodia lui Shaggy, Karina incepe sa danseze si isi ia cuptorul cu microunde, il pune pe umar si incepe sa se balanseze cu el cum fac negrii prin videoclipuri si filme ...tv, tv  |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| delfinasa wrote: Karina, esti tare nazdravana! O perluta a la delfinasa: Vecinul nostru Brandon e fan Superman, are hainute, costum, masca  ...Karina mea n-a vazut desene/filme cu Superman pana acum cateva seri, cand a explodat in fata televizorului: "Look, mami, e SuperBendan!"  Azi dimineata ne-am amuzat tare pe seama ei...Ne pune tati imnul UEFA- melodia lui Shaggy, Karina incepe sa danseze si isi ia cuptorul cu microunde, il pune pe umar si incepe sa se balanseze cu el cum fac negrii prin videoclipuri si filme  ...tv, tv  Super tare! |
| delfinasa wrote:O perluta a la delfinasa: Vecinul nostru Brandon e fan Superman, are hainute, costum, masca  ...Karina mea n-a vazut desene/filme cu Superman pana acum cateva seri, cand a explodat in fata televizorului: "Look, mami, e SuperBendan!"  Azi dimineata ne-am amuzat tare pe seama ei...Ne pune tati imnul UEFA- melodia lui Shaggy, Karina incepe sa danseze si isi ia cuptorul cu microunde, il pune pe umar si incepe sa se balanseze cu el cum fac negrii prin videoclipuri si filme  ...tv, tv 
|
| Continuam Aici |