Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| In ultimul timp a devenit jocul e preferat. Pupici Karinutei. O asteptam la noi sa se joace impreuna. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 88
| Cristinica o sumpete de fetita |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Multi pupici la toti pitici de pe aici. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu , cum intind uscatorul am ajutor imediat - trebuie sa-i dau si ei o soseata, un chilotel sa il puna la uscat, iar la sfarsit se ascunde intre ele. Intr-o zi chiar am cautat-o prin casa, si ma racisem toata ca nu o gaseam, iar ea statea pitita intre rufe Pupici pentru Kitty jucausa! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| am o floare pe televizor,iar ieri,copii mei cei cumintiti,nu stiu ce si cum si care a facut,dar a miscat atat de tare masa de televizor incat mi-a cazut floarea pe covor.mamaaa,ce m-am chinuit pana am curatat covorul de tot |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| danab wrote:Eu , cum intind uscatorul am ajutor imediat - trebuie sa-i dau si ei o soseata, un chilotel sa il puna la uscat, iar la sfarsit se ascunde intre ele. Intr-o zi chiar am cautat-o prin casa, si ma racisem toata ca nu o gaseam, iar ea statea pitita intre rufe Pupici pentru Kitty jucausa!
Si noi e musai sa punem cate ceva la uscat, in special "cocotzii mei", adica chiloteii ei. Pupici pentru Miru mic.
Darius, Karinutza i-ati dat mamei de lucru? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Madalina scoate hainele din dulap si le imprastie prin camera si cand vine sotul de la servici il cauta in geanta sa vada ce ia adus , ii ia creioanele lui Ionut si coloreaza si ea { adica trage linii}si Ionut plange sa i le dea inapoi si ea o rupe la fuga .Pasiunea lui Ionut sant masinutele micute , are colectie si le tine la el in pat { au pat supraetajat} sa nu i le ea Madalina . O sa-i cumparam un raftulet. Nu ma plictisesc cu ei , mai nou cand fac ceva la bucatarie Madalina vine dupa mine si ia ceapa si o curata de foi..
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bravo,Madalina esti o harnicuta! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Azi. In baie. Eroare de judecata. Am gasit copilul spalandu-si dintii cu o periuta dezafectata, pe care o folosesc...mai bine sa nu stiti la ce Victor le comite ceva mai rar acum, dar si cand face una |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Of, si eu l-am prins pe Mihaita cu o periuta dintr-asta, dar nu apucase sa o foloseasca... trebuie pitite bine! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Miru wrote:Of, si eu l-am prins pe Mihaita cu o periuta dintr-asta, dar nu apucase sa o foloseasca... trebuie pitite bine! credeti ca sunt singurii? ultima traznaie a Leei o stiti: un intreg flacon de Rinathiol dat pe gat! spre disperarea mea, azi la pediatru muscat una bucata asistenta de mana pentru ca vroia sa-i ia un exudat nazal Ma intreg cum va reactiona saptamana viitoare cand vom face analizele obligatorii? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mariuta wrote:credeti ca sunt singurii? ultima traznaie a Leei o stiti: un intreg flacon de Rinathiol dat pe gat!  spre disperarea mea, azi la pediatru muscat una bucata asistenta de mana pentru ca vroia sa-i ia un exudat nazal  Ma intreg cum va reactiona saptamana viitoare cand vom face analizele obligatorii?
zilele trecute,la biserica,karina a muscat de fund o fetita de vreo 15 ani |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| butterfly wrote:
zilele trecute,la biserica,karina a muscat de fund o fetita de vreo 15 ani
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| butterfly wrote:
zilele trecute,la biserica,karina a muscat de fund o fetita de vreo 15 ani