Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Nu stiuu ca si noi ne minunam mereu ... sunt fffoarte inteligenti pupe mami pe ei
Kari ne corecteaza mereu daca ea stie ca e altfel , o poveste , un personaj din desene animate, un obiect ... are o memorie ... mama mama |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| propun (in gluma) sa mutam topicul la Hai sa ne distram .... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| taty wrote:Nu stiuu ca si noi ne minunam mereu ... sunt fffoarte inteligenti pupe mami pe ei
Kari ne corecteaza mereu daca ea stie ca e altfel , o poveste , un personaj din desene animate, un obiect ... are o memorie ... mama mama Pupe mami pe ea de printesa mica P.S Taty,pune mana si mai fa inca un bebe ,e pacat sa lasi printesa sigura.E o scumpete de fetita Eu ma-m straduit sa-i fac un fratior sa-u o suriora lu ELO.Il asteptam cumintele pe bebe |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| AAA..am uitat sa va spun de Elo azi dimineata. O scol pe la 7:30 ca la 8:00 incepea gardinita.In fine incepe cu crizele ca ea vrea sa faca nani, ca nu vrea la gradi.In fine au trecut si crizele.O imbrac de gradi,ii pun gecuta tot numai ce vad ca o ia singura spere usa. -Incotro domnisora? -Pai plec singura la gadi ca sunt mare acum.Am vazut eu pe Dora cum pleca singura. -Pai Dora e mare are 18 ani, ia-m zis eu? -Si eu am 20
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Nasol cu esti mare pt asta, da` pt asta esti mica. Avem deseori probleme cu perceptia mare - mic. Leea vrea "luj de buze adevalat si fafum a lu` mami", "dimineata peliem nitii si seala saselele".
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| In seara asta pe la 9, am pregatit-o pe Cristina de culcare, dar am vazut ca n-am nici o sansa sa o adorm, asa ca am lasat-o singura in camera ei, cu lumina aprinsa si i-am dat cartile ca sa aiba activitate, iar eu m-am dus la treburile mele. Dupa vreo jumatate de ora apare fii-mea in sufragerie cu niste jucarii sa mi le arate. Domnisoara avea o tinuta foarte sexy, doar bluza de pijama, pantalonii si chilotii ii pierduse pe undeva. M-am dus sa cercetez ce s-a intamplat si am gasit atat pantalonii cat si chiloteii langa olita ambele unde si ceva urme de pipi prin olitza. Dupa toate aparentele domnisoara a incercat sa faca singura pipi la olita dar n-a apucat sa se dezbrace de tot inainte sa faca. Printre altele am descoperit in pat 2 bluze de pijama si presupun ca a cautat sa-si ia alti chilotei si pantaloni dar nu i-a gasit. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cristinica, esti o fetita desteapta. Mereu am zis asta! |
|
|
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Bravo Karinuta, Bravo Cristinica! Sunteti fete istete |
|
| Ce facem noi in loc de nani:
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cristinica, te vad, te vad! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cristinuta draga du-te si fa nani,ce faci tu treaza asa de tarziu??? Esti o scumpica mica!Te-am vazut cum te-ai ascuns intre haine!Pupici! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Cristinuca,esti o scumpa |
|
| Kiki, Raly, Laura |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bravo Karinuta Cristinica esti urmarita de Karina si rade cred ca ar vrea si ea sa se ascunda cu tine. |
|
|