Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Hai sa vedem de ce sunt in stare ingerasii nostri pe care nu ii intrece nimeni in creativitate si idei.
Ce traznai au mai facut, ce perle au mai spus? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Hai sa sparg eu gheata, ca John este mereu plin de perle si traznai. Azi a venit femeia la curatenie si Jodie Kate era in scoica de masina, pe podea. Cand a ajuns sa dea cu mopul acolo, a miscat scoica, iar John s-a aruncat ca un vultur si a impins-o la loc unde era si i-a aranjat jucariile si a strigat la femeie "Be careful with little sister" Dragul mamei ce fratior bun e el |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si asta e doar inceputul...iti spun eu care am frati mai mari. O sa-i fie garda de corp pana se marita si nici la disco n-o sa-i tihneasca de ochii lui frate-su O sa se ascunda de el ca de piaza-rea |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Da, cred ca asa o sa fie, sa stii, ca si Coleman e la fel cu sora-sa, cand a venit in Romania o pazea la fiecare pas. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| John, esti mortal! Pai sa fie atenta femeia, ce-i aia sa dea peste little sister a ta, n-o vede? |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Uite ce face Elo deseneaza pe mobila de bucatarie Rody attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, Elo! Uite asa cumpara mami mobila noua |
|

| rody,sa nu-mi spui ca creioanele alea sunt cerate si nu se ia decat cu frecat o ora |
|

| mihaela75 wrote:rody,sa nu-mi spui ca creioanele alea sunt cerate si nu se ia decat cu frecat o ora Exact,sunt cerate din pacate Am stat 2h si ceva sa curat |
|

| Kiki wrote:Bravo, Elo! Uite asa cumpara mami mobila noua Adevarul e ca stie ea ce stie.Cautam sa ne luam o casa,si automat schimbam si mobila |
|

| rody, ia creioane speciale care se spala, daca nu gasesti da-mi de veste ca-ti trimit eu |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Rody wrote:Exact,sunt cerate din pacate  Am stat 2h si ceva sa curat
Cred ca eu n-as rade la o chestie din asta |
|

| mihaela75 wrote:Rody, ia creioane speciale care se spala, daca nu gasesti da-mi de veste ca-ti trimit eu Esti o dulce o caut pe la magazinele de copiii,sa vad ce gasesc. Eu i-am lut creiane sa deseneze pe hartie nu pe mobila de la bucatarie, dar ce-i sa-i faci, asta e |
|

| Asadar mai venim o naua traznaie Uite ce face Elo cu lapticul Rody attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| maaaamaaaa, Rody, vezi ca ai treaba |
|
|