Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Hai sa vedem aici ce ingerasi aveti. Asteptam poze cu bebelusii cu varste intre 2-4 ani.
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Uite ca pun aici niste poze cu Catinca, desi are 5 ani si 2 luni. Adriana, sorry, dar nu am stiut unde sa postez mesajul. Va eram datoare cu niste poze; Catinca la specatcolul de dans si Catinca la serbarea de absolvire a grupei mijlocii.
Prima poza e de la spectacol, stand pe scaune, in sala.
Urmatoarele sunt de la serbare.
Sper sa nu va fi plictisit, e drept, am pus cam multe ... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Bravo, Catinca, puiut! Esti cea mai draguta fetita de pe acolo! Dovada e tanarul cavaler care te soarbe din ochi! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Manca-o-ar mama de frumusica! |
|
| Elena, kiki , multumeesc mult, mi-s mandra ca un soare. |
|

| Ai si de ce, Alina! |
|
| cute_baby_of_mine wrote:Ai si de ce, Alina!
|
|
| Catinca, mica mea printesa.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mai, Alina, dar e scumpica foc! Pe masura ce creste tot mai frumusica e...si de semanat, sama ierte tati, dar e mami intreagaaaaaaaa... |
|
| Kiki wrote:Mai, Alina, dar e scumpica foc! Pe masura ce creste tot mai frumusica e...si de semanat, sama ierte tati, dar e mami intreagaaaaaaaa...
Multumesc mult, Cris, eu stiu de seaman cu mine?! Lasa ca pun acusica o poza cu ea si tata si mai vedem noi. Sa fie ei sanatosi ca de seamana cu mine ori nu, nu prea conteaza. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Catinca esti tare frumusica si m-ai dat gata cu costumul de baie ...pai se putea sa lipseasca sutienul, ca doar suntem mare, nu?
|
|
| taki wrote:Catinca esti tare frumusica si m-ai dat gata cu costumul de baie  ...pai se putea sa lipseasca sutienul, ca doar suntem mare, nu?
Multumesc, Taki, da, sutienul nu putea lipsi, a avut ea grija sa si-l puna in bagaj, de altfel si telecomanda de la televizorul din camera ei, tot in bagaj am gasit-o, |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Alina wrote:Multumesc, Taki, da, sutienul nu putea lipsi, a avut ea grija sa si-l puna in bagaj, de altfel si telecomanda de la televizorul din camera ei, tot in bagaj am gasit-o,
Dar cu telecomanda ce avea de gand sa faca?!
E tare de tot |
|
|
Da, e tare, da-ti seama cand am gasit-o eu in valiza ce fata am facut, Probabil a ascuns-o de Tudor, sa nu-i mai schimbe postul TV si alt loc mai bun nu a gasit, |
|

| Sutienul, ca sutienul.. Dar ce inel are fata mamii! Cat despre semanat si asemanat.. si eu zic ca e toata a ta, Alina! Sa nu se supere Alin pe mine! |
|
|