Ingerasi 1-2 ani - TRAZNAI, PERLE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Wednesday, July 18, 2007 9:04 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
delfinasa wrote:
Opaaa, pazea ca vine tornada Cristinica ras...spor la treaba, printesa, dar cu grija sa nu faci mai mult deranj sic....ce scumpa esti adormita love, cazuta la datorie ras angel

Vine, vine si tornada asta. mai scapa si fapte bune, dar unele zile sunt de-a dreptul coplesitoare.nervi nervi nervi nervi
MNiko
Scris: Wednesday, July 18, 2007 9:06 AM

Kiki wrote:
Cristinica, sa inteleg ca treci la grupa de nazdravani, da? hohot Pupici multi! pupici

Cred ca a fost dintotdeauna la grupa asta, dar au fost traznaile prea mici sau prea rare. Si-o fi zis sa n-o lase pe Karina de delfinasa singurahohot hohot
Kiki
Scris: Wednesday, July 18, 2007 9:12 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
MNiko wrote:

Cred ca a fost dintotdeauna la grupa asta, dar au fost traznaile prea mici sau prea rare. Si-o fi zis sa n-o lase pe Karina de delfinasa singurahohot hohot

Pai Cristinica sa continuie traditia, ca vad ca fi-miu nu a mai facut nici o nazdravanie. Brusc a devenit un copil cuminte what what what
MNiko
Scris: Wednesday, July 18, 2007 8:22 PM

Kiki wrote:

Pai Cristinica sa continuie traditia, ca vad ca fi-miu nu a mai facut nici o nazdravanie. Brusc a devenit un copil cuminte what what what

Bucura-te cat tine.ras Si-ti dorim sa-l tina cumintenia cat mai mult.
mommy
Scris: Wednesday, July 18, 2007 9:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Cristinica, nu o lasi pe mami sa se plictiseasca, nu-i asa? ras

Mihaita a descoperit din nou cat e de usor de sarit afara din tarc, asta dupa ce la prima saritura acum vreo cateva luni s-a speriat si nu a mai incercat. Asa ca si-a perfectionat tehnica si tarcul foloseste acum doar la nani, ca patut. Ba chiar a invatat piticul sa isi traga elefantul-balansoar langa tarc, sa se cocoate pe el si sa sara si in tarc, ca sa aiba de unde iesi dupa aceea.
Azi-noapte, obosita dupa concert, dormeam singura in dormitor si visam ca Mihaita e langa mine. Si cand ma dezmeticesc nitel, vad ca de fapt Mihaita chiar e langa mine, ma tragea de nas si de obraji sa il pup. Nici nu avea pampers pe el, doar un tricou. Era vreo 4 dimineata. Eh, ma gandesc, s-o fi marait in tarc si barbata-miu l-o fi adus la mine. Il pup, ii zic nani si adormim. Pe la 7 dimineata aud: "Miru, unde e copilul?" Si barbata-miu, val vartej vine la noi si rasufla usurat cand ne vede pe amandoi. Bineinteles ca nu el il scosese din tarc. Mihaita al meu s-a trezit noaptea, si-a scos pampersul, apoi a sarit parleazul si a venit la mine in pat la nani. angel
MNiko
Scris: Wednesday, July 18, 2007 10:02 PM

Miru wrote:
Cristinica, nu o lasi pe mami sa se plictiseasca, nu-i asa? ras

Mihaita a descoperit din nou cat e de usor de sarit afara din tarc, asta dupa ce la prima saritura acum vreo cateva luni s-a speriat si nu a mai incercat. Asa ca si-a perfectionat tehnica si tarcul foloseste acum doar la nani, ca patut. Ba chiar a invatat piticul sa isi traga elefantul-balansoar langa tarc, sa se cocoate pe el si sa sara si in tarc, ca sa aiba de unde iesi dupa aceea.
Azi-noapte, obosita dupa concert, dormeam singura in dormitor si visam ca Mihaita e langa mine. Si cand ma dezmeticesc nitel, vad ca de fapt Mihaita chiar e langa mine, ma tragea de nas si de obraji sa il pup. Nici nu avea pampers pe el, doar un tricou. Era vreo 4 dimineata. Eh, ma gandesc, s-o fi marait in tarc si barbata-miu l-o fi adus la mine. Il pup, ii zic nani si adormim. Pe la 7 dimineata aud: "Miru, unde e copilul?" Si barbata-miu, val vartej vine la noi si rasufla usurat cand ne vede pe amandoi. Bineinteles ca nu el il scosese din tarc. Mihaita al meu s-a trezit noaptea, si-a scos pampersul, apoi a sarit parleazul si a venit la mine in pat la nani. angel

Daca e mai bine langa mami!hohot hohot hohot
sousourel
Scris: Thursday, July 26, 2007 2:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Semnam si noi rapid condica...sa nu cumva sa ne uitati, sau sa va imaginati ca suntem, draga Doamne, cumintinu

Asadar, suntem la Cluj la bunici si strabunici si pasiunea cea mai noua si mai coplesitoare este MANIPULAREA!!!!nervi nervi nervi Ii scot peri albi mamii...ca m-apuc de istericale si ma bat cu fundul de pamant cand am eu chef. Dar, pe de alta parte, stiu sa ma port si civilizat, numai cand vreau eu.

Stiu sa "agat" tantii si fetite pe strada, le fac cu ochiul si chiar draga-draga daca m-apuca pe mine asa....
O ajut pe mama sa goleasca gentile, spun "te rog" daca vreau ceva si multumesc si dimineata la trezire o intampin pe mama cu "buna dimineata" si un zambet de milioane...sa-i ajunga energia pana noaptea tarziu cand pica si ea.

Acum va pup si mai trec eu pe aicibounce bounce bounce
Kiki
Scris: Thursday, July 26, 2007 2:12 PM
Nivel

V, te pupam si noi si asteptam sa dai mai rar pe la topicul asta sic
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, July 26, 2007 2:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Cine mi-ar mai insenina mie zilele de mama oropsita daca nu ar mai trece V pe aici???????sic ras
sousourel
Scris: Thursday, July 26, 2007 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Cine mi-ar mai insenina mie zilele de mama oropsita daca nu ar mai trece V pe aici???????sic ras
hohot hohot hohot
Lilly of the valley
Scris: Thursday, July 26, 2007 9:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
V ne-a fost tare dor de tine!angel pupici
Cristy
Scris: Thursday, July 26, 2007 11:51 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Karinuta super perle....cool ce mai fata desteapta ...thumleft

Cristina bravo... ce ajutor pentru mami esti tu....cool hohot

V.... mult succes la agatat "tanti" ... buuuun barbat ras

Mihaita te tii de sporturi extreme....? Sa iti fac cunostinta cu Shacar... hohot .. si ea ne-a adus in prag de infarct cu sariturile si escaladarile ei...thumright

Darius pai cum asa sari in patutul surioarei tale si il rupi ( de ce am senzatia de parca am trait astfel de momente...scratch.... aha, mi-am amintit.... si Eden a rupt patutul lui Shachar hohot )

flowers flowers flowers
Kiki
Scris: Thursday, July 26, 2007 11:59 PM
Nivel

Cristy wrote:
...

Darius pai cum asa sari in patutul surioarei tale si il rupi ( de ce am senzatia de parca am trait astfel de momente...scratch.... aha, mi-am amintit.... si Eden a rupt patutul lui Shachar hohot )

flowers flowers flowers

Asta e chiar tare! hohot hohot hohot Oare de ce tzopaie fratiorii mari in patutul fratiorilor mici? alcool alcool alcool
Fluturas
Scris: Friday, July 27, 2007 12:04 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Cristy wrote:

flowers flowers flowers

si ce sa mai zic ca seara,cand tati a ajuns de la lucru a reparat patutul,iar el a doua zi iar s-a urcat si l-a rupt.atunci s-a pus tati si l-a reparat "mai bine".de atunci suntem mai atenti si noi cand urca la karina

V,spor la agatat
astazi a intrat in baie si a luat gelul de ras al sotului si l-a intins frumos pe faianta.are o boala cu sprayuri,cu sticlele care pulverizeaza/asta in baie)
in bucatarie,se joaca cu ceapa,amndoi.cand eu fac mancare,vin in buc. si se joaca cu ceapa,sau cateodata imi scot toate oalele
MNiko
Scris: Friday, July 27, 2007 11:56 AM

Cristy wrote:

[color=brown]Cristina
bravo... ce ajutor pentru mami esti tu....cool hohot

Doar cand vrea ea. Insa cel mai mult si cel mai mult ii place sa scoata cumparaturile din sacosa cand ajungem acasa. In special pungile de lapte pe care mi le da una cate una sa le pun in frigider. Cu iaurturile fuge. Ia in maini cate poate si fuge cu ele in sufragerie sa le manance.ras

Tot la categoria traznai: noaptea trecuta ma trezesc speriata ca cineva umbla la usa de la sufragerie. In baby phone nu se auzise nimic, asa ca initial nici nu m-am gandit la Cristin, dar....surpriza, chiar ea era desculta pe gresie. A venit repede in pat la noi, mi-a cerut apa si ...m-a alungat!banghead Sa doarma ea cu tati.!!!!!
Am o geloasa mica acasa.sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.