Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Andismom wrote:... poftiti pe la noi, face Anca o cafea bunaaaa... ...
Foarte adevarat! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sousourel,delfinasa,andismon |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Draga Anca, interesanta propunere .... dar e de preferat sa aprecieze cafeaua mami, iar V si Andi sa se multumeasca cu ceiut, parerea mea |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Traznai n-am prea mai facut dar am inceput sa spunem perle:
Ursul face " mo-mo-mo" Rata face "pa-pa" Vaca face "ma-ma- mu" Pisica face "iiu" Si papusa e "pupa" |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sa vedeti ce figuri face fii-mea in ultimul timp : - acum vreo saptamana vine la mine "nana kk- nana kk" de cateva ori, pe un ton destul de grav, eu "du-te la olita si fa acolo ca vine si mami imediat"...pleaca fata suparata, ma duc dupa 2 min. la ea, cand colo gasesc bebele ei pus in olita, "facea kk", ea trasese cutia de la oli sa o duca la baie singura ...eu trebuia sa vin sa-l sterg si sa duc oli la wc, dar cum am intarziat, bibi deja facuse kk si a avut K grija de el ; -o alta faza tot legata de kk : ne jucam in family room cu o broscuta...la un moment dat Karina "nana kk", eu s-o iau s-o pun pe oli, la care K imi arata coada broscutei "look nana, kk" ...coada era murdara mai demult cu ceva branza de pe pufuleti cred sau iaurt si K imi arata ca asa a facut broscuta kk . -Dan obisnuieste sa-si puna sos iute peste omleta si azi dimineata era cu gura mare pe langa el sa-i dea sticluta cu sos ...i-o da, ia cu degetul putin, se stramba, dupa care se uita la mine: "taiii kk" , adica tati papa kk .
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| delfinasa wrote:Sa vedeti ce figuri face fii-mea in ultimul timp  : -Dan obisnuieste sa-si puna sos iute peste omleta si azi dimineata era cu gura mare pe langa el sa-i dea sticluta cu sos  ...i-o da, ia cu degetul putin, se stramba, dupa care se uita la mine: "taiii kk"  , adica tati papa kk  .
|
|
| delfinasa wrote:Sa vedeti ce figuri face fii-mea in ultimul timp  : - acum vreo saptamana vine la mine "nana kk- nana kk" de cateva ori, pe un ton destul de grav, eu "du-te la olita si fa acolo ca vine si mami imediat"...pleaca fata suparata, ma duc dupa 2 min. la ea, cand colo gasesc bebele ei pus in olita, "facea kk", ea trasese cutia de la oli sa o duca la baie singura  ...eu trebuia sa vin sa-l sterg si sa duc oli la wc, dar cum am intarziat, bibi deja facuse kk si a avut K grija de el  ; -o alta faza tot legata de kk  : ne jucam in family room cu o broscuta...la un moment dat Karina "nana kk", eu s-o iau s-o pun pe oli, la care K imi arata coada broscutei "look nana, kk"  ...coada era murdara mai demult cu ceva branza de pe pufuleti cred sau iaurt si K imi arata ca asa a facut broscuta kk  . -Dan obisnuieste sa-si puna sos iute peste omleta si azi dimineata era cu gura mare pe langa el sa-i dea sticluta cu sos  ...i-o da, ia cu degetul putin, se stramba, dupa care se uita la mine: "taiii kk"  , adica tati papa kk
|
|

| Ce haioasa esti, Karinutza! L-ai intrebat pe tati daca ii place ompleta? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| karina,spune-i la tati ca nu e buna mancarea care e iute ce traznai mai facem noi...astazi darius a rupt patutul lui karina.e patut din lemn si l-a facut praf.s-a urcat langa karina si a inceput sa sara,pana partea de jos,cea care tine salteaua a cedat si s-a rupt.acum asteptam pana diseara cand vine tati de la lucru,sa vedem daca poate face ceva,sa il mai putem folosi |
|

| Darius, nazdravan mic, ai rupt patutul? |
|
| Aoleo Darius, si Karina unde-o sa mai doarma acum? Sa-i repari patutul, da? Ca esti mester mare, am vazut noi .
Karina azi la povestea Punguta cu 2 bani : Buni: Ce facea gaina babei acolo? Karina: Ou. Buni: Si cocosul mosului cum facea? Karina: Ou :003:. ....... Buni: Si cocosul ce-a scos din burta cand s-a intors la mos? Karina: Mani (money)
|
|

| K, super tare povestea! |
|
| Ieri am fost fetita cuminte si am ajutat-o pe mami sa faca curat:

Si de atata oboseala am dormit la pranz vreo 5 ore:

Si cum dupa bune, vin si rele, azi m-am ocupat cu urmatoarele:
- am fugit pe holurile policlinicii cand trebuia sa intru la doctor la control, - am invatat sa scuip, ca am vazut un baietel la doctor cum facea(si mamica lui nu-l certa desi avea vreo 3-4 anisori) - am fugit de langa mami, cand descuia masina(noroc ca doar pe trotuar si ca nu era o zona circulata) - am varsat toata sticla de lapte pe fotoliu, in loc sa-l mananc - apoi am varsat si cana cu lapte prin bucatarie - m-am cocotat pe mobilaa, dar n-am stiut sa ma mai dau jos - am facut kk in pampers si am vrut sa ma schimb singura si l-am imprastiat pe covorul abia curatat de mami
Maine ar trebui sa fiu cuminte nu? |
|
| Opaaa, pazea ca vine tornada Cristinica ...spor la treaba, printesa, dar cu grija sa nu faci mai mult deranj ....ce scumpa esti adormita , cazuta la datorie |
|

| Cristinica, sa inteleg ca treci la grupa de nazdravani, da? Pupici multi! |
|
|