Ingerasi 1-2 ani - TRAZNAI, PERLE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Thursday, July 5, 2007 5:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mariuta wrote:
hohot hohot Mi-o si imaginez cu pampersul in mana!hohot hohot pupici

Era cu pampersul desfacut si cu papusa pe el si incerca sa treaca pampersul printre picioarele papusii.
sousourel
Scris: Thursday, July 5, 2007 10:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Quote:
sa vezi ce interesant e cand doreste doar "mocovu" din ciorba, pe care trebuie sa-l pescuiasca singura.Sau cand papa iaurt cu ...pumnul.

La capitolul traznai marcam si noi o bila neagra.Cand vede paharul meu pe masa, cu apa minerala vrea si ea.Stie ca e minerala si nu poate bea ca o pisca la limba dar e musai sa-i dau.Isi baga limbuta, se stramba si in secunda urmatoare paharul e cu susu-n jos si apa pe mocheta.Apoi rade si fuge!

Vrei sa-ti demonstrez ca stimsic .... am ajuns sa spal bucataria, scaunelul si printul dupa fiecare masa, e mai rau ca oricand, pt ca doreste sa manance independent tot mai multe variante de mancare....deci inclusiv ciorba si morcovu' din eamaseluta

Traznai: una tare azi! :007: Mami, neatenta din motive obiective ras a lasat cana plina de cafea, neagra, tare si fierbinte cam aproape de marginea mesei. Desi eram 4 adulti in bucatarie care isi asteptau, fiecare, cafeaua, V a fost cel mai rapid alcool si a reusit sa ia o gura zdravana si sa verse o parte si pe masa, fata de masa, pe jos, pe el..... dupa ce m-am asigurat ca nu s-a ars, am ras grozav de mutra lui uimita...nu se astepta la un asemenea gustcyclops
MNiko
Scris: Thursday, July 5, 2007 10:40 PM

sousourel wrote:

Vrei sa-ti demonstrez ca stimsic .... am ajuns sa spal bucataria, scaunelul si printul dupa fiecare masa, e mai rau ca oricand, pt ca doreste sa manance independent tot mai multe variante de mancare....deci inclusiv ciorba si morcovu' din eamaseluta

Traznai: una tare azi! :007: Mami, neatenta din motive obiective ras a lasat cana plina de cafea, neagra, tare si fierbinte cam aproape de marginea mesei. Desi eram 4 adulti in bucatarie care isi asteptau, fiecare, cafeaua, V a fost cel mai rapid alcool si a reusit sa ia o gura zdravana si sa verse o parte si pe masa, fata de masa, pe jos, pe el..... dupa ce m-am asigurat ca nu s-a ars, am ras grozav de mutra lui uimita...nu se astepta la un asemenea gustcyclops

trebuie sa fi fost tare haioshohot hohot hohot
Fluturas
Scris: Thursday, July 5, 2007 11:20 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
sousourel wrote:

bine ca nu s-a ars.gustul de cafea si noi il stim deja

ieri pe la ora 12 stateam si eu putin pe forum,si copii se jucau pe langa mine cand deodata au disparut amandoi.cand ma duc sa vad unde sunt,ei eru in bucatarie,mancau.darius pe scaun si karina langa el,in picioare,mancau paine

Fluturas attached the following image(s):
imagen 029.jpgimagen 033.jpg

Cristy
Scris: Thursday, July 5, 2007 11:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
cool cool cool

O adevata poze de familie...angel
MNiko
Scris: Friday, July 6, 2007 5:36 AM

Ce scumpi sunt! M-au induiosat asa de tare cum se ajuta ei amandoi!
Lilly of the valley
Scris: Friday, July 6, 2007 5:41 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
V. poznas! Bine ca nu s-a ars.pupici

Karinuta si Darius sunteti dulci! Reusita fotografia! Fratele cel mare isi hraneste surioara.cool pupici pupici
mommy
Scris: Friday, July 6, 2007 9:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Butterfly, piticii tai sunt niste dulci, cum papa ei paine! flowers

Si Mihaita este foarte independent, nu am mai folosit scaunul de masa de vreo doua luni. Vrea sa manance doar stand pe scaun normal si musai cu furculita normala (nu lingura), orice tacam de plastic ii dau eu, se urca in picioare pe scaun, imi fura furculita si imi da mie lingurita lui... Daca ii iau furculita, refuza sa manance. Asa ca mai nou mancam cu lingurile toti, ca furculitele mi se par periculoase, asa ca Mihaita se multumeste cu lingura, in lipsa de altceva.
MNiko
Scris: Friday, July 6, 2007 9:58 AM

Miru wrote:
Butterfly, piticii tai sunt niste dulci, cum papa ei paine! flowers

Si Mihaita este foarte independent, nu am mai folosit scaunul de masa de vreo doua luni. Vrea sa manance doar stand pe scaun normal si musai cu furculita normala (nu lingura), orice tacam de plastic ii dau eu, se urca in picioare pe scaun, imi fura furculita si imi da mie lingurita lui... Daca ii iau furculita, refuza sa manance. Asa ca mai nou mancam cu lingurile toti, ca furculitele mi se par periculoase, asa ca Mihaita se multumeste cu lingura, in lipsa de altceva.

Miru eu i-am last Cristinei furculita normala de mult. Cred ca de cand avea un an. Aveam una de plastic dar cu aia nu aveam niciun spor. S-a obisnuit repede sa manance cu ea singura, dar recunosc ca inainte de a o lasa pe ea eu am folosit mult timp furculita normala ca sa o hranesc(bine-nteles daca se putea manca cu furculita)
mommy
Scris: Friday, July 6, 2007 10:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Ii mai las si eu furculita, dar nu sta locului o clipa, atat o vantura incolo si incoace, se ridica in picioare pe scaun, se da jos, se mai dezechilibreaza, toate cu furculita in mana. nervi
MNiko
Scris: Friday, July 6, 2007 10:10 AM

Miru wrote:
Ii mai las si eu furculita, dar nu sta locului o clipa, atat o vantura in colo si incoace, se ridica in picioare pe scaun, se da jos, se mai dezechilibreaza, toate cu furculita in mana. nervi

Nasol daca face asa. CRistina sta cuminte cand mananca. Si daca vrea sa se ridice lasa totul din mana si le aseaza frumos pe masa.
Fluturas
Scris: Friday, July 6, 2007 10:20 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
multumesc mult fetelor.fac multe lucruri impreuna,se joaca,darius de fiecare data cand mananca ii da si la karina,peste tot o vrea cu el
referitor la furculita,si eu ii dau furculita normala,am si furculite mai mici,deci el cu alea mananca,si isi ia singur
sousourel
Scris: Friday, July 6, 2007 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Ce dulci sunt Darius si Karina, o comoarapupici

Mihaita, asa-i ca si papa e mai buna la masa celor marisic Apropo, eu ii las lui V furculita si papa bine cu ea....nu a pus probleme de siguranta.
delfinasa
Scris: Saturday, July 7, 2007 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Karina si Darius, scumpi de tot sunteti love1 pupici!
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, July 7, 2007 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Mada....pai daca si fiu-tau e cu beutu' de cafele haideti draga pe la noi, ca si Pepsi bea de mult cafea!hohot alcool poftiti pe la noi, face Anca o cafea bunaaaa...pupici angel

Butterfly...love love ce scumpi sunt cei mici! Doamne, ce frumos trebuie sa fie cand ii vezi asa!love bravo angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.