Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Era cu pampersul desfacut si cu papusa pe el si incerca sa treaca pampersul printre picioarele papusii. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Quote:sa vezi ce interesant e cand doreste doar "mocovu" din ciorba, pe care trebuie sa-l pescuiasca singura.Sau cand papa iaurt cu ...pumnul.
La capitolul traznai marcam si noi o bila neagra.Cand vede paharul meu pe masa, cu apa minerala vrea si ea.Stie ca e minerala si nu poate bea ca o pisca la limba dar e musai sa-i dau.Isi baga limbuta, se stramba si in secunda urmatoare paharul e cu susu-n jos si apa pe mocheta.Apoi rade si fuge!
Vrei sa-ti demonstrez ca stim .... am ajuns sa spal bucataria, scaunelul si printul dupa fiecare masa, e mai rau ca oricand, pt ca doreste sa manance independent tot mai multe variante de mancare....deci inclusiv ciorba si morcovu' din ea
Traznai: una tare azi! :007: Mami, neatenta din motive obiective a lasat cana plina de cafea, neagra, tare si fierbinte cam aproape de marginea mesei. Desi eram 4 adulti in bucatarie care isi asteptau, fiecare, cafeaua, V a fost cel mai rapid si a reusit sa ia o gura zdravana si sa verse o parte si pe masa, fata de masa, pe jos, pe el..... dupa ce m-am asigurat ca nu s-a ars, am ras grozav de mutra lui uimita...nu se astepta la un asemenea gust |
|
| sousourel wrote:Vrei sa-ti demonstrez ca stim .... am ajuns sa spal bucataria, scaunelul si printul dupa fiecare masa, e mai rau ca oricand, pt ca doreste sa manance independent tot mai multe variante de mancare....deci inclusiv ciorba si morcovu' din ea Traznai: una tare azi! :007: Mami, neatenta din motive obiective a lasat cana plina de cafea, neagra, tare si fierbinte cam aproape de marginea mesei. Desi eram 4 adulti in bucatarie care isi asteptau, fiecare, cafeaua, V a fost cel mai rapid si a reusit sa ia o gura zdravana si sa verse o parte si pe masa, fata de masa, pe jos, pe el..... dupa ce m-am asigurat ca nu s-a ars, am ras grozav de mutra lui uimita...nu se astepta la un asemenea gust trebuie sa fi fost tare haios |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sousourel wrote:Vrei sa-ti demonstrez ca stim .... am ajuns sa spal bucataria, scaunelul si printul dupa fiecare masa, e mai rau ca oricand, pt ca doreste sa manance independent tot mai multe variante de mancare....deci inclusiv ciorba si morcovu' din ea Traznai: una tare azi! :007: Mami, neatenta din motive obiective a lasat cana plina de cafea, neagra, tare si fierbinte cam aproape de marginea mesei. Desi eram 4 adulti in bucatarie care isi asteptau, fiecare, cafeaua, V a fost cel mai rapid si a reusit sa ia o gura zdravana si sa verse o parte si pe masa, fata de masa, pe jos, pe el..... dupa ce m-am asigurat ca nu s-a ars, am ras grozav de mutra lui uimita...nu se astepta la un asemenea gust
bine ca nu s-a ars.gustul de cafea si noi il stim deja
ieri pe la ora 12 stateam si eu putin pe forum,si copii se jucau pe langa mine cand deodata au disparut amandoi.cand ma duc sa vad unde sunt,ei eru in bucatarie,mancau.darius pe scaun si karina langa el,in picioare,mancau paine
Fluturas attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
O adevata poze de familie... |
|
| Ce scumpi sunt! M-au induiosat asa de tare cum se ajuta ei amandoi! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| V. poznas! Bine ca nu s-a ars.
Karinuta si Darius sunteti dulci! Reusita fotografia! Fratele cel mare isi hraneste surioara. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Butterfly, piticii tai sunt niste dulci, cum papa ei paine!
Si Mihaita este foarte independent, nu am mai folosit scaunul de masa de vreo doua luni. Vrea sa manance doar stand pe scaun normal si musai cu furculita normala (nu lingura), orice tacam de plastic ii dau eu, se urca in picioare pe scaun, imi fura furculita si imi da mie lingurita lui... Daca ii iau furculita, refuza sa manance. Asa ca mai nou mancam cu lingurile toti, ca furculitele mi se par periculoase, asa ca Mihaita se multumeste cu lingura, in lipsa de altceva. |
|
| Miru wrote:Butterfly, piticii tai sunt niste dulci, cum papa ei paine! Si Mihaita este foarte independent, nu am mai folosit scaunul de masa de vreo doua luni. Vrea sa manance doar stand pe scaun normal si musai cu furculita normala (nu lingura), orice tacam de plastic ii dau eu, se urca in picioare pe scaun, imi fura furculita si imi da mie lingurita lui... Daca ii iau furculita, refuza sa manance. Asa ca mai nou mancam cu lingurile toti, ca furculitele mi se par periculoase, asa ca Mihaita se multumeste cu lingura, in lipsa de altceva. Miru eu i-am last Cristinei furculita normala de mult. Cred ca de cand avea un an. Aveam una de plastic dar cu aia nu aveam niciun spor. S-a obisnuit repede sa manance cu ea singura, dar recunosc ca inainte de a o lasa pe ea eu am folosit mult timp furculita normala ca sa o hranesc(bine-nteles daca se putea manca cu furculita) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Ii mai las si eu furculita, dar nu sta locului o clipa, atat o vantura incolo si incoace, se ridica in picioare pe scaun, se da jos, se mai dezechilibreaza, toate cu furculita in mana. |
|
| Miru wrote:Ii mai las si eu furculita, dar nu sta locului o clipa, atat o vantura in colo si incoace, se ridica in picioare pe scaun, se da jos, se mai dezechilibreaza, toate cu furculita in mana. Nasol daca face asa. CRistina sta cuminte cand mananca. Si daca vrea sa se ridice lasa totul din mana si le aseaza frumos pe masa. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| multumesc mult fetelor.fac multe lucruri impreuna,se joaca,darius de fiecare data cand mananca ii da si la karina,peste tot o vrea cu el referitor la furculita,si eu ii dau furculita normala,am si furculite mai mici,deci el cu alea mananca,si isi ia singur |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce dulci sunt Darius si Karina, o comoara
Mihaita, asa-i ca si papa e mai buna la masa celor mari Apropo, eu ii las lui V furculita si papa bine cu ea....nu a pus probleme de siguranta. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Karina si Darius, scumpi de tot sunteti ! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Mada....pai daca si fiu-tau e cu beutu' de cafele haideti draga pe la noi, ca si Pepsi bea de mult cafea! poftiti pe la noi, face Anca o cafea bunaaaa...
Butterfly... ce scumpi sunt cei mici! Doamne, ce frumos trebuie sa fie cand ii vezi asa! |
|
|