Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Dav smecherasule nu te intrece nimeni la nazbatii. Chiar ca faza cu pantofii e tare |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Kiki, nu vad cum s-ar putea supara cineva pe David sau pe tine pentru asta! E mic, ii va trece! Eu zic sa te amuzi si tu! Nu mai fi stresata si jenata, ca nu are rost! Stai sa vezi ca de-acum incepe distractia! In curand va auzi lucruri noi pe care le va reproduce! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| De anul asta a aparut o noua revista pt mamici. Se numeste Baby. Are in ea si o rubrica "Rusinica" unde sunt date diverse intamplari in care copii au pus parintii in situatii jenante.
Exemplu
Tatal, preot primeste pe neasteptate o vizita si se duce sa isi puna sutana. Oaspetele e intampinat de mama si copil care se simte dator sa explice " Tata vine, imediat. S-a dus sa-si puna rochia"
Altul
Parintii cu copilul in vizita la Zoo. In fata custii elefantului copilul ramane mult timp si pare ganditor. Tatal il intreaba ce are. Raspuns "Tati, tu crezi ca mama e mai grasa decat elefantul?"
Sincer mie mi-e frica de ce ar putea sa-i iasa pe gura lu fii-mea cand o incepe sa vorbeasca cat de cat coerent.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Venim si noi cu nazbatii... Azi am avut multa treaba prin bucatarie, asa ca intreaga casa i-a apartinut lui Tudor. Ce stiam eu despre el este ca sta la televizor si se uita la Animal Planet, ca e fan animalutze! Mai venea pe la bucatarie, ii mai dadeam cate un biscuite, si iar tup! la televizor! La un moment dat l-am auzit razand in hohote. M-am dus tiptil sa vad ce facea si... si.... Tudor dadea papa la leutii de la televizor. Tot ecranul era uns, iar el se distra si credea ca animalutele fug la el sa le dea papa! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote:Venim si noi cu nazbatii... Azi am avut multa treaba prin bucatarie, asa ca intreaga casa i-a apartinut lui Tudor. Ce stiam eu despre el este ca sta la televizor si se uita la Animal Planet, ca e fan animalutze! Mai venea pe la bucatarie, ii mai dadeam cate un biscuite, si iar tup! la televizor! La un moment dat l-am auzit razand in hohote. M-am dus tiptil sa vad ce facea si... si.... Tudor dadea papa la leutii de la televizor. Tot ecranul era uns, iar el se distra si credea ca animalutele fug la el sa le dea papa!
Super tare! Bravo, Tudor! Ce baiat darnic are mama! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Tudor, mama, bine ca leutii sunt pe ecran! Alex imi hraneste pisicile si unde mai pui ca mananca hrana uscata cand o prinde! Nicoleta, iti aduci aminte cand Alexandra a ta a mancat papa de pisica? Ce ma fac? De cate ori "scapa" in coltul(ca atat le-a mai ramas ) pisicilor, roade cate o gorgoaza! Nici nu vreau sa ma gandesc la momentul cand o sa faca Alex miau! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| cute_baby_of_mine wrote:M-am dus tiptil sa vad ce facea si... si.... Tudor dadea papa la leutii de la televizor. Tot ecranul era uns, iar el se distra si credea ca animalutele fug la el sa le dea papa! Super!
Leut, eu cred ca nu stim noi ce e papa bun |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Tudorel, esti tare scump Alexandra, nu mai papa croantzele pisicutei, are mami mancarica mai buna pentru tine .
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/8/2006 Mesaje: 35
| Kiki wrote:... Ta-su nici nu apuca bine sa se descalte cand vine intr-un final de la serviciu, ca Dav ii pune adidasii in brate...aseara, taia ta-su cartofi ca sa facem cartofi prajiti si i-a trantit fi-su adidasul peste degete...
Asa este. Acum prefera sa faca altceva: se urca pe spatarul canapelei ca sa ajunga la intrerupator si se distreaza aprinzand si inchizand lumina. S-a distrat, o zi sau doua, caci pe urma a gasit mamica lui solutia: mutam mobila.... Si acum ma doare spatele. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Dav....eu chiar nu m-as supara sa-mi dai pantofii in brate si sa-mi spui pa...dar sunt curioasa cum ar reactiona V la treaba asta
Tudor...esti un dulce
Alex, lasa mai si pisicii sa pape ceva...ceva, acolo, in coltisorul ei
Ce mai face V..dar ce nu face el! Ma distreaza teribil cand aduna scame si mi le aduce mie sau indreapta marginea vreunui covor, indoita tot de el Si mai teribil ma "distrez" cand merge la oli si nu spune nimanui...ca el se aseaza si face la oli! cu tot cu chilot, ciorapi si pantaloni! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Pupici tuturor piticilor poznasi.
In seara asta am fost cu Cristina la bona sa stabilim programul pt maine. Cat am stat acolo bona i-a dat un Cristinei un pachet de biscuiti in care mai erau doar cativa. Cristina si-a luat pachetul si si-a vazut de jucariile ei. La un moment dat, eu descopar langa canapea pe covor cativa biscuiti striviti si incep sa-i fac moral: "Uite ce ai facut! E frumos? ai facut mizerie!" (Bona tocmai isi periase covorul azi). Cristina mi-a ascultat predica si avenit la locul cu pricina si numa' ce o vad ca se apleaca deasupra gramezii (in mintea mea credeam ca ii aduna) si ea repde da cu mana peste ei ca sa faca curat (cica) si ii imprastie pe tot covorul. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| David, hotoman mare ce esti...pui parintii la mutat mobila Victoras, si tu alt hotoman , te furisezi la oli si tot imbracat faci  Cristinica, tu ai intentii bune, practica e mai grea
Hai sa mai scriu ce mi-a facut azi fii-mea: mi-am facut o salata si pe masa din bucatarie era si soricioiul ei...s-a urcat pe scaun sa culeaga rosiile din salata , dupa care i-a indesat soricioiului salata in pantaloni ...cand ma intorc la ea, saracul animal avea burta mare, il saturase fii-mea |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| f dragalasi copii cand vezi cate fac.darius mi-a pus ciorba in cartfoii proaspat facut la cuptor,asa ca a trebuit sa le mancam deodata nu pe rand.cand sunt in bucatarie,se urca pe masa si amesteca tot ce prinde acolo cu karina....tot ce e lung si subtire ia in mana si merge la karina:"na-na" o cearta si vrea sa ii dea na na
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mama, ce m-am distrat cu voi! Sunteti grozavi, micutilor!Pupici de la o alta nazdravana! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| maaaa dar nazdravani sunt si aici. auzi Tudor, cred ca animalutele ar fi f fericite, ar papa mereu. lui darius poate ii plac mai mult cartofii cu ciorba
|
|
|