Ingerasi 1-2 ani - TRAZNAI, PERLE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, June 13, 2006 7:38 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Hai sa vedem de ce sunt in stare ingerasii nostri pe care nu ii intrece nimeni in creativitate si idei.

Ce traznai au mai facut, ce perle au mai spus?
alinutza
Scris: Thursday, June 15, 2006 2:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
EEEEEhheeeii! Sa va zic eu ce-a mai facut Ana... Am fost duminica la vecini, ca au si ei 2 baieti, unul de 10 si unul de 5 ani. Cum baia era ocupata, cel mic a facut pisulica la olita si a lasat olita in hol, linga usa de la baie.Ana mea, draga de ea, a dat peste olita si a luat-o cu intentia sa mi-o arate. si a rasturnat tooot pisulica pe covor si pe ea plans
V-am zis eu caintr-o buna zi o sa plece cu olita plina dupa ea!!!!Atita doar ca nu era a ei.sic
Elia
Scris: Friday, June 16, 2006 6:00 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Aoleo, Ana mama, de la varsta asta ai inceput sa strangi dupa barbati hohot
alinutza
Scris: Monday, June 19, 2006 4:09 PM
Nivel

banghead banghead
E cam devreme, nu???

pupici
Alina
Scris: Monday, August 7, 2006 9:29 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Astazi dimineata, dragul de Tudor s-a trezit la 5.30, spre "bucuria" mea. Si a inceput cu maraiala ...
Si apoi, ma-ma,ma-ma.. opa...pa-pa, pa-pa.
Ii era foame copilului.
Miri
Scris: Monday, August 7, 2006 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Bravo lui Tudor,ca stie sa-si ceara drepturile!pupici
Cred ca "papa" va fi ultimul cuvint pe care Sara il va zice!banghead
Alina
Scris: Monday, August 7, 2006 10:55 AM
Nivel

Miri wrote:
Bravo lui Tudor,ca stie sa-si ceara drepturile!pupici
Cred ca "papa" va fi ultimul cuvint pe care Sara il va zice!banghead

pupici
Lasa, miri, ca va zice, rabdare. Cat despre drepturile lui: o ho, nu am voie sa stau nici intinsa pe perna macar daca el s-a trezit, asta a vrut el sa zica prin "opa" sa ma ridic. Si, mama, la 6 facea cereale cu lapte.
Miri
Scris: Monday, August 7, 2006 11:02 AM
Nivel

Ce nu face mami pentru puiul ei?pupici
Pofta buna piticilor,Alina!
Alina
Scris: Monday, August 7, 2006 11:11 AM
Nivel

Miri wrote:
Ce nu face mami pentru puiul ei?pupici
Pofta buna piticilor,Alina!

pupici pupici
alinutza
Scris: Tuesday, August 8, 2006 3:33 PM
Nivel

Ana a gasit o preocupare foooaaarte interesanta: SCRISUL PE PERETI!!!!!:171: :171: :171:
Numai ca eu astazi am gasit solutia: am pus hirtie pe pereti pina ceva mai sus de nivelul ei si acum poate mizgali in voie..yes
Alina
Scris: Wednesday, August 9, 2006 7:01 AM
Nivel

alinutza wrote:
Ana a gasit o preocupare foooaaarte interesanta: SCRISUL PE PERETI!!!!!:171: :171: :171:
Numai ca eu astazi am gasit solutia: am pus hirtie pe pereti pina ceva mai sus de nivelul ei si acum poate mizgali in voie..yes

Vai, de mine, mie imi spui de scris pew pereti, Tudor a colorat foarte frumos, as putea spune ca are talent. Eu nu am gasit nicio solutie, decat sa-i iau obiectul muncii din mana. hohot hohot
delfinasa
Scris: Friday, September 15, 2006 7:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
N-am mai scris demult ce fetita cuminte amangel ...inca roade baterii, cabluri, scaune, vine si da drumul pe scari la toate jucariile si zice "iiiii"ras si ma striga sa i le aduc inapoi sus banghead, arata cu degetul orice o intereseaza si face "beeea-beeea" si nu se opreste pana nu-i dai sau atinge ea (ce-o fi-n capul ei cu bea asta nu stiu), mananca mulch (aschii de lemn uscate care sunt puse la locurile de joaca pe post de nisip), in masina nu mai sta in scaunel, in brate, vrea sa vina-n fata la volan sofer, daca prinde frigiderul deschis e toata-n el cu sticlele de bere-n guraras, cand cade face "o-ho"ras, se ridica si de repezita si impiedicata ce e, cade de vreo 4-5 ori si abia apoi merge si ea hohot...are un dvd preferat cu desene "Maisy" si il plimba mereu prin toata casa, vine cu el la mine sa i-l pun dupa ce nu reuseste ea sa-l indese-n dvduff si mi-l ridica si mi-l baga-n fata "nu vezi ca vreau desene? ce mai astepti? executarea!"ras...cand ii pun dvd-ul asta, care bty are scene care nu mai merg din cauza ca l-a ros soricutza mea, sta nemiscata si 30 de min. si pot sa-mi fac multe treburi in casa ca sta cuminte, deci are si momente cand nu i se aude gurita de leoaicasunny.
Miri
Scris: Friday, September 15, 2006 8:14 PM
Nivel

Delfinasa, pupici Karinutei, e o scumpa!pupici
mihaela75
Scris: Friday, September 15, 2006 8:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
hohot mi-a placut faza cu jucariile date pe scari...ia un catel poate i le aduce inapoi sus si scapi de necazras unde mai pui ca ar fi un fratior idealcatel
Maria & Mario
Scris: Friday, September 15, 2006 9:01 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
bravo bravo bravo Karinutza ! dance Copil atomic, nu mami?
cool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.