Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Hai sa vedem de ce sunt in stare ingerasii nostri pe care nu ii intrece nimeni in creativitate si idei.
Ce traznai au mai facut, ce perle au mai spus? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| EEEEEhheeeii! Sa va zic eu ce-a mai facut Ana... Am fost duminica la vecini, ca au si ei 2 baieti, unul de 10 si unul de 5 ani. Cum baia era ocupata, cel mic a facut pisulica la olita si a lasat olita in hol, linga usa de la baie.Ana mea, draga de ea, a dat peste olita si a luat-o cu intentia sa mi-o arate. si a rasturnat tooot pisulica pe covor si pe ea V-am zis eu caintr-o buna zi o sa plece cu olita plina dupa ea!!!!Atita doar ca nu era a ei. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Aoleo, Ana mama, de la varsta asta ai inceput sa strangi dupa barbati |
|
| E cam devreme, nu???
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Astazi dimineata, dragul de Tudor s-a trezit la 5.30, spre "bucuria" mea. Si a inceput cu maraiala ... Si apoi, ma-ma,ma-ma.. opa...pa-pa, pa-pa. Ii era foame copilului. |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bravo lui Tudor,ca stie sa-si ceara drepturile! Cred ca "papa" va fi ultimul cuvint pe care Sara il va zice! |
|
| Miri wrote:Bravo lui Tudor,ca stie sa-si ceara drepturile! Cred ca "papa" va fi ultimul cuvint pe care Sara il va zice!
Lasa, miri, ca va zice, rabdare. Cat despre drepturile lui: o ho, nu am voie sa stau nici intinsa pe perna macar daca el s-a trezit, asta a vrut el sa zica prin "opa" sa ma ridic. Si, mama, la 6 facea cereale cu lapte. |
|
| Ce nu face mami pentru puiul ei? Pofta buna piticilor,Alina! |
|
| Miri wrote:Ce nu face mami pentru puiul ei? Pofta buna piticilor,Alina!
|
|
| Ana a gasit o preocupare foooaaarte interesanta: SCRISUL PE PERETI!!!!!:171: :171: :171: Numai ca eu astazi am gasit solutia: am pus hirtie pe pereti pina ceva mai sus de nivelul ei si acum poate mizgali in voie.. |
|
| alinutza wrote:Ana a gasit o preocupare foooaaarte interesanta: SCRISUL PE PERETI!!!!!:171: :171: :171: Numai ca eu astazi am gasit solutia: am pus hirtie pe pereti pina ceva mai sus de nivelul ei si acum poate mizgali in voie..
Vai, de mine, mie imi spui de scris pew pereti, Tudor a colorat foarte frumos, as putea spune ca are talent. Eu nu am gasit nicio solutie, decat sa-i iau obiectul muncii din mana. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| N-am mai scris demult ce fetita cuminte am ...inca roade baterii, cabluri, scaune, vine si da drumul pe scari la toate jucariile si zice "iiiii" si ma striga sa i le aduc inapoi sus , arata cu degetul orice o intereseaza si face "beeea-beeea" si nu se opreste pana nu-i dai sau atinge ea (ce-o fi-n capul ei cu bea asta nu stiu), mananca mulch (aschii de lemn uscate care sunt puse la locurile de joaca pe post de nisip), in masina nu mai sta in scaunel, in brate, vrea sa vina-n fata la volan , daca prinde frigiderul deschis e toata-n el cu sticlele de bere-n gura, cand cade face "o-ho", se ridica si de repezita si impiedicata ce e, cade de vreo 4-5 ori si abia apoi merge si ea ...are un dvd preferat cu desene "Maisy" si il plimba mereu prin toata casa, vine cu el la mine sa i-l pun dupa ce nu reuseste ea sa-l indese-n dvd si mi-l ridica si mi-l baga-n fata "nu vezi ca vreau desene? ce mai astepti? executarea!"...cand ii pun dvd-ul asta, care bty are scene care nu mai merg din cauza ca l-a ros soricutza mea, sta nemiscata si 30 de min. si pot sa-mi fac multe treburi in casa ca sta cuminte, deci are si momente cand nu i se aude gurita de leoaica. |
|
| Delfinasa, pupici Karinutei, e o scumpa! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| mi-a placut faza cu jucariile date pe scari...ia un catel poate i le aduce inapoi sus si scapi de necaz unde mai pui ca ar fi un fratior ideal |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Karinutza ! Copil atomic, nu mami? |
|
|