Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Maria & mami wrote: David, eu cred ca te-ai vorbit cu Maria. Am poze cu ea cu un semn identic ! Pupam voinicul pe bubitza, sa treaca repede, sa nu il vada Mosu' ! Ca doar ai fost cuminte, nu ?
S-or fi vorbit! Mai stii?
monachris05 wrote:david, dar ce ai facut mamica...vad ca ai si semnul ala, dar parca si nasul e putin...cam vanat!!!  Sper sa iti treaca repede! ...
A cazut de pe canapea, direct cu fatza intr-o masina...
taki wrote:Puici pentru ai vostri pitici...mai ce mari crestem, pe zi ce trece ne schimbam!
Va pupam si noi! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alina wrote:Mariuca, frumusica, dar ce semeni tu cu bunica. Exact acelasi lucru l-am spus si eu cand le-am vazut . Maria, esti o dulce
David, pui, deja ai semne de buna purtare? Pupam baietelul sa treaca bubita mai repede... dar sa nu-ti faci griji ca esti la fel de frumos |
|

| kali wrote:... David, pui, deja ai semne de buna purtare? Pupam baietelul sa treaca bubita mai repede... dar sa nu-ti faci griji ca esti la fel de frumos
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mariuca, o soprana in devenire Sa canti tare, ca mosu e batran si nu aude bine Dav, pupici pe bubita sa treaca repede. Baietel fara semne nici nu se putea |
|

| danab wrote:... Dav, pupici pe bubita sa treaca repede. Baietel fara semne nici nu se putea
Sa speram ca nu ii va ramane totusi nici un semn |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Kiki sper sa fie fara urme la voi. Maria a facut lambou la cazatura si are cicatrice , doar ca e mascata de santzuletul dintre nasuc si buzita !
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
| Tare mai sunteti frumusei, puiutilor !
Dav, cum ai reusit voinicule sa te alegi cu semn de buna purtare ?
Hai sa semnam si noi condica pe aici, cu "Vijelie". Asa l-a numit Alice cand l-a vazut ce freza are .
_ _ 
Era oarecum scuzabil, ca era la baie |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Un mic pupic pentru "Vijelie"! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Auzi "vijelie" esti dulce de tot Dav, esti un scump mic cu bubita cu tot |
|

| Vijelie Esti un scump!
Sousourel, |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si noi azi afara, pe o vreme de primavara ! Maria & Mario attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| David, un pupic sa treaca buba. Andrei, esti un frumusel. Dar, acum ca nana ti-a luat din motz, mama ar cam trebui sa te tunda. Mariuca, |
|

| Mariuca, esti o frumusica!
Alina, multumim! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:M-a facut mami motzat! mie nu imi place...trag mereu de motz!
Davidut, nici Cristinei nu-i placea motul la inceput, dar de cand a descoperit ca nu-i mai intra parul in ochi asa, imi cere ea sa i-l fac.
AdrianaC wrote:Hai sa semnam si noi condica pe aici, cu "Vijelie". Asa l-a numit Alice cand l-a vazut ce freza are Chiar ca are Alice dreptate. Dar ce faceti cu parul asa lung? Codite?
Maria & mami wrote: Si noi azi afara, pe o vreme de primavara ! Mariuca, esti o dulce!
Si la noi a fost ieri cald asa ca am iesit sa vedem porumbeii si i-am alergat putin, apoi ne-am intalnit cu Andismom si Andrei.

|
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Cristina si Andrei sunteti niste frumusei. |
|
|