Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| vai ce am ras de traznaile celor mici.
au inceput si la noi, acum de cand Anastasia merge singurica. nu prea multe, nu prea mari, dar stim la ce sa ne asteptam, e mai agitata decat Darius. ii plac tare mult desenele lui Darius, atat de mult incat le mananca Imi scoate stecherele din priza, are acces doar la cablu de la televizor, si ii sta pe creier , dupa ce il scoate din priza, se uita la televizor, sa vada daca mai merge. acum si-a scos o soseta si ii place sa mearga pe parchet, e mai rece, e bucuroasa si eu enervata ca nu vrea sa adoarma.
a, si sa va mai spun ca ii plac atele mele, daca prinde un ghem, la cata rabdare mai am eu, e bun de aruncat |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| atunci, multa rabdare Petronela |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Ooo Petronela abia incepe, sa vezi tu apoi |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 66
| Buna seara !!Ma numesc Anca Rusu!Si am un baietel de 2 anisori pe nume Mihai!Pot sa ma alatur si eu voua?? As vrea sa ne impartasim experientele sa primesc sfaturi si la randul meu sa ajut pr alti!!Pupici! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bine ai venit Anca! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bun venit la noi! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Discutie mama - Irina (1 an si 8 luni): mama -Unde e tati? Irina -La farmacie. mama -Ce face acolo? Irina -Cumpara placinta pentru Irina.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| mai, pentru Irina se cumpara tot, nu conteaza ce si de unde |
|
| danab wrote:mai, pentru Irina se cumpara tot, nu conteaza ce si de unde Ce cumparam stim sigur: placinta. Nu prea stim noi de unde se cumpara asta, dar cautam peste tot, inclusiv la farmacie. |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Ce dulce e Irina!!! Ce misto ca vorbeste deja...cand si-a dat "drumul"??? Noi nu prea vorbim...Avem aproape 1 an si 2 luni... |
|
| bulinutza wrote:Ce dulce e Irina!!! Ce misto ca vorbeste deja...cand si-a dat "drumul"??? Noi nu prea vorbim...Avem aproape 1 an si 2 luni... Irina vorbeste in propozitii simple cam de la un an jumate. Are cuvinte pe care le stalceste un pic, dar acum, majoritatea le pronunta clar (exceptand litera R si astea mai grele). Chiar ne intelegem bine si mi-e tare draga. Saptamana trecuta mi-a spus: "aduca tati cadou la Iina!" Nu stiu daca intelege sensul cuvantului cadou, dar ea vrea. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Irinutza,ce dulce esti! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| Sophie in training la olita. tati ii spune sa stea acolo pana face. la un moment dat sophie vine la tati in bucatarie cu pampersul in mana si zice: "daddy, missed it!"
cand ne ducem sa vedem, ea facuse pe covor in drum spre oltia. |
|
|