Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Si eu credeam ca numai fii-mea era asa atomica la varsta alor vostrii ...bine, nu s-a potolit nici acum, dar nu le mai face asa insirate. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Alessia, ai comis-o din nou !!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Vi dar nazdravani mai sunteti. Alesia esti super tare , mami ai grija cu obiceiul asta ca mie mi-a povestit maicamea ca mi-am bagat bob de porumb si nu si-au dat seama pina cind era pe punctul de a incolti.
Cezara are si ea mai multe obsesii....cind mergem in oras ii trebuie bani dar nu pentru ca stie ea neaparat ca poate sa-si cumpere ceva ci pentru ai ascunde sub tricou sau in buzunare. Cezara - mami banii Mami- nu sunt Cezara - aratind cu aratatorul spre mine = baniiiiii Ii dau o bacnota si se apuca de ascuns pe ea. Mami - unde sunt banii? Cezara - pata ( la fata ) Mami - unde la fata? Cezara - scuns ( i-am ascuns ) La calculator butoneaza de zor si are treaba cu deschisul locasului pt CD , il inchide il deschide si tot asa. Toata ziua ar merge la baie sa se spele pe dinti , am drumul spre baie blocat si daca vede ca nu o las se apuca de strigat prin casa Baiiiii , Baiiii..... Alta mare obsesie este crema. Se trezeste , merg la ea o i-au in patul nostru si ea striga in gura mare Cremeeee , cremeee, si mai prinde momentul cind nu sunt atenta si fura cutia si nu vreti sa stiti ce este pe picioarele si miinile ei.. Faza tare astazi , cum toata lumea mai are "vinturi " tati trage si el unu , Cezara fiind pe faza striga dupa el "Pirtz , pirtz " tati sa-i distraga atentia incepe alta conversatie cu ea si o intreaba ca cine este el la care ficasa ii spune "putzi" si la lasat cu ochii in soare. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Cezi, esti tare! Putzi, zici??? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cezi |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Cezi , esti tare de tot!!! Faza cu cd-ul de la PC o face si Ale numai ca ea pune si un CD inauntru, toate le zgarie ca nu le pune cum trebuie, mie mi-a oprit o data calculatorul in timp ce lucram la el, a nimerit butonul de restart si a apasat. |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Ca tot am trecut si noi la categoria 1 an sa va spun ca patutul lui Edy este linga perete. Perete care este comun cu cel al vecinului de linga noi. Si el are o manie: se ridica in picioare in patut si bate fetelor in perete la vecinul pina bietul om a venit la usa si m-a intrebat ce se intimpla fac reparatii ceva si mi-am cerut scuze i-am explicat si a zis ca nu e nici o problema. Si ride cu lacrimi cind bate in perete. La noi cred ca abia de acum incep traznaile adevaratae asa ca la voi . |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Cezara, Alessia numai mami are voie la PC si voi nu? Cum eu nu sunt un pic atenta si Alessia scoate PC-ul din priza, butoneaza tastele si ... nici la noi nu se stie cit mai rezista sertarul pentru CD. Imi schimba si programele la masina de spalat, ca sa nu mai zic de Tv...Deschide apa la bidet deoarece zice incontinuu ca are "mainile murdare", mai si arunca in wc cu ce-i cade la indemina Ca sa nu mai spun ca trebuie sa fiu cu ochii in 4 cind iese pe balcon, toate jucariile si ce mai gaseste prin casa le arunca in curte, ca trebuie sa cobor cu sacosa sa le adunam Am fost in parc saptamina trecuta si am intilnit o mamica de gemeni, cu o frumoasa "colectie" de biberoane (apa, ceai)...Alessia ia un biberon si il indeasa in gura unuia dintre copii (10 luni) intrebind incontinuu fetitza - "e bun? e bun? e bun?"
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Sa va povestesc ce traznaie a facut ieri Arti...de fapt nu e traznaie , e o intamplare ca in filmele cu prosti ( parinti prosti ) .Kaze cand vine acasa parcheaza in fata si lasa copiii in masina sa se joace.Ei se joaca un pic inauntru in timp ce noi stam pe scari la taifas ce-am mai facut peste zi.Fetelor, cum vorbeam noi si priveam la astia numai ce vad ca masina o ia la vale (ca avem driveway in panta ),iese pe trotuar ,izbeste o masina de spalat care era acolo pentru cand vine masina de gunoi s-o ridice si incet incet aluneca in strada .Nu stiu cat a durat, o fractiune de secunda, sau o secunda sa ma ridic de pe scari si sa sar in masina ,Kaze incremenise facea niste gesturi ciudate cu mainile dar nu actiona defel , cred ca socul Am apasat pe frana exact cand mai era o palma distanta de masina parcata dincolo si am avut tremur toata seara ,imi tremurau mainile si picioarele, n-am patit niciodata asa.Si poate va intrebati cum s-a intamplat totul...Arti a tras de maneta de viteze si a mutat din Parking in Driving si cum erain panta masina a luat-o la vale spre strada Eu cand parchez intotdeauna pun si frana de picior ,din reflex dar astia care se dau profesionisti nu servesc frana de picior ca deh, ce-i aia, si uite unde poate duce. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Vai de mine Miha,bine ca ai avut reflex imediat ca numa inghet ce se intampla!Asta trebuie sa o treci la intamplari de-ale parintilor! |
|
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| La noi anul acesta vine mosul Ene. Cu ceva timp inainte de sarbatori a invatat-o mama pe fetita ca "Vine mosul Ene pe la gene" iar acuma cand ii arat poze, figurine cu mos Craciun ea tot zice Ene (asociaza cuvantul mos cu Ene) degeaba ii tot spunem noi ca e Craciun. Si afara daca vede in vitrinele magazinelor poze sau figurine cu mosul automat zice Ene. Bine si asa atata timp cat vine, nu? |
|

Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| si cum ne incadram in aceasta categorie..iata ca a venit momentul sa scoatem si noi perlute..astazi o tineam pe Daria in brate pe wc si s-a dat jos, s-a dus la galeata de sub chiuveta si vroia sa bage mana. strig la ea, ea scoate mana si spune "bate", o intreb cine te bate mami? la care ea "tu bate" :018: |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Ce perle mai scot si copii astia. Una din gemene, Sara, ma intreaba intr-o zi: - Mami, dar eu si Andra de unde provenim? Cum am ajuns in burtica? - O barza te-a adus pe tine si alta pe Andra, in acelasi timp. - Dar cum m-a bagat in burtica? Si pe Andra? - Pai seara, berzele au facut o magie si v-au pus pe amandoua in burtica. - Si cum am incaput amandoua? - Pe atunci erati doua bobite mici. V-ati dezvoltat si ati crescut mari apoi si, n-ati mai incaput in burtica si, v-ati nascut. - Ce chestie...
Va dati seama, Sara vorbeste mai stalcit dar am scris ca sa intelegeti.
Dialog intre bunica si Sara: - Bunica, dar eu cand o sa am tatze mari? - Cand o sa fii mare. - Si cand e atunci? - Peste vreo 10 ani. - Dar nu pot sa i le fur mamei, ca sa am si eu? - Dar mama ce va avea? - Sosete. - Cum adica? - O sa-si puna sosete inloc de tatze. Oare se supara? - Da, si inca cum. Las-o pe mami cu titzile ei ca-s urate si o sa-ti creasca si tie altele mult mai frumoase. - I le fur eu lu' mami!
Sara e o pramatie de fata, e foarte desteapta si are in cap multe lucruri, pe care multi copiii la varsta ei nu le au. Mai avem astfel de perle pe un caiet, o sa le transcriu aici.
|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Roxanik,sunt haioase foc gemenele tale nu stiu sa avem decat o pereche de gemeni pe forum,doua,cu ale tale...daca vrei,poti trece si pe la topicul cu poze,sa vedem si noi fetite dulci |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Mela wrote:Roxanik,sunt haioase foc gemenele tale nu stiu sa avem decat o pereche de gemeni pe forum,doua,cu ale tale...daca vrei,poti trece si pe la topicul cu poze,sa vedem si noi fetite dulci Multumesc frumos Mela voi pune si poze cu ele, dar mai intai sa gasesc topicul |
|
|