Ingerasi 1 - 2 ani , Traznai , Perle , partea a II a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Thursday, March 12, 2009 6:04 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Felicitari pentru progrese, micutilor!hohot hohot hohot
petro
Scris: Saturday, April 11, 2009 1:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
De cate ori intra intr-un magazin, se cauta in buzunare si zice: "mami, bai?" (mami, bani?). Azi dimineata merg cu el la alimentara de langa bloc si cum n-avea buzunare, isi baga mainile pe langa elasticul pantalonilor si zice: "mami, bai!" Eu: "La ce-ti trebuie bani?", iar el foarte ofuscat, incruntandu-se si serios: "Mami! Bai, bobo!"
danamaria
Scris: Saturday, April 11, 2009 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
ce dulcic e Darius!computerlove computerlove
S.ELENA
Scris: Saturday, April 11, 2009 11:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Darius, te fenteaza mami si-ti da pantaloni fara buzunare, crezand ca asa scapa de bobo?!?!?!hohot hohot
pupici pupici iloveyou
AlexandraL
Scris: Saturday, May 9, 2009 11:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
O mica traznaie de-a lui Ioan: suna telefonul, eu il cautam in disperare. Se auzea in sufragerie sunand, dar slab, ca si cum ar fi fost in dulap sau sub ceva. Am cautat sub canapele, sub perne, in sertare, sub birou, intre jucarii, nimic. In tot timpul asta, telefonul suna, se oprea 1 minut, iar suna. In cele din urma, disperata, am deschis o cutie de tabla cu biscuiti in ea si...surpriza...telefonul meu suna de zor acolo, pitit bine in cutie. Asa are obiceiul Ioan, sa ascunda lucruri-am mai gasit telefonul lui tati in sertarul cu sosete, pantofiorii lui Ioan in dulap, morcovul pe care i-l dadusem sa-l "roada" in casuta papusilor...hainoroc
Ana
Scris: Wednesday, May 20, 2009 3:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
alexandra_lazar wrote:
O mica traznaie de-a lui Ioan: suna telefonul, eu il cautam in disperare. Se auzea in sufragerie sunand, dar slab, ca si cum ar fi fost in dulap sau sub ceva. Am cautat sub canapele, sub perne, in sertare, sub birou, intre jucarii, nimic. In tot timpul asta, telefonul suna, se oprea 1 minut, iar suna. In cele din urma, disperata, am deschis o cutie de tabla cu biscuiti in ea si...surpriza...telefonul meu suna de zor acolo, pitit bine in cutie. Asa are obiceiul Ioan, sa ascunda lucruri-am mai gasit telefonul lui tati in sertarul cu sosete, pantofiorii lui Ioan in dulap, morcovul pe care i-l dadusem sa-l "roada" in casuta papusilor...hainoroc
ras ce scumpel esti Ioan....asa sa ascunzi tot!!!thumright
raly
Scris: Wednesday, May 20, 2009 10:22 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ioanhohot hohot
myha84
Scris: Thursday, May 21, 2009 6:53 AM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
La capitotlul traznai stam foarte bine alcool , zi de zi trebuie sa se intample ceva. Ieri de exemplu am lasat-o vreo 3 ore cu tati, pe cand ajung acasa ma intampina in usa "marea scriitoare" era toata scrisa cu pix si pe maini si pe fata si pe picioare ca sa nu mai vorbesc de tricoutunete si sa nu credeti ca s-a terminat aici, cand intru in camera o portiune de parchet scrisa cu pixul nervi tati fara nici un stres butona tastele de la calculator closedtopic
petro
Scris: Thursday, May 21, 2009 8:28 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Darius are un fix cu fardurile, rujurile si tot ce tine de domeniul asta. Cum le prinde cum incepe sa se picteze. ras Si sa nu uit de parfumuri. Dimineata nu pleaca de-acasa pana nu-l parfumeaza buni. ras
myha84
Scris: Wednesday, June 17, 2009 10:49 PM
Nivel

Ma intreb de multe ori, atunci cand Alessia face cate o traznaie, oare de unde ii vin atatea idei?Si tocmai pe cand am crezut ca le-am vazut pe toate...... ce-mi face? Merge la baie, ii ia periuta de dinti la tati si se face ca se spala si ea pe dintisori. Eu fericita "bravo mami asa se face" si o las linistita sa continue cu igiena dentara si eu imi vad de treaba la bucatarie.
Unde credeti ca am gasit periuta dupa catva timp.......?Era bagata in DVD unde se pune Cd-ul si e atat de bine indesata ca nu reusesc sa o mai scot banghead !!!
Oricum faza tare o sa fie dimineata cand o sa mearga tati sa se spele pe dinti( ca acuma el e dus cu prietenii la un chef)hohot

myha84 attached the following image(s):
sp_a0889.jpg

adrianayo2003
Scris: Friday, July 24, 2009 9:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/17/2007
oua imprastiate pe jos
-mami plina de nervi ca nu mai avea alte ouanervi
-mami suparata tipa prin casaangry
-mami curatafurisat
-vine tati: "ce-ai facut mai tati? ai varsat ouale pe jos?"cearta
-tati ii spune lui mami :"nu mai tipa la baiat !!!"bataus
-1 min mai tarziu :"aualeu mai tatiii, ce-ai facut !!!"banghead
-vine mami si constata ca berea lui tati era pe jos hohot
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, July 25, 2009 2:25 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
myha84 wrote:
Ma intreb de multe ori, atunci cand Alessia face cate o traznaie, oare de unde ii vin atatea idei?Si tocmai pe cand am crezut ca le-am vazut pe toate...... ce-mi face? Merge la baie, ii ia periuta de dinti la tati si se face ca se spala si ea pe dintisori. Eu fericita "bravo mami asa se face" si o las linistita sa continue cu igiena dentara si eu imi vad de treaba la bucatarie.
Unde credeti ca am gasit periuta dupa catva timp.......?Era bagata in DVD unde se pune Cd-ul si e atat de bine indesata ca nu reusesc sa o mai scot banghead !!!
Oricum faza tare o sa fie dimineata cand o sa mearga tati sa se spele pe dinti( ca acuma el e dus cu prietenii la un chef)hohot

Inseamna ca noi suntem mai norocosi....Alex incearca sa bage DVDul in DVD-player...dar norocul nostru ca inca nu a descoperit inca exact procedeul...incearca numai sa il indese sub DVD-player...:018:
Cred ca toti au perioade cu ascunsul lucrurilor...al meu mergea la bona si ii gasea lucruri pe care nu le pierduse ea prin casa si nu le mai gasea....sau baga el toate pe sub pat si pe sub covoare...acum i-a trecut faza cu ascunsul...a crescut...
Pupicei la copilasii traznaiosi!
raly
Scris: Sunday, July 26, 2009 7:40 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Alessia,ce ai facut pui cu periuta ai vrut sa stergi cititorul?hohot hohot hohot

Alex,bravo,ia vezi mai are tati bere?hohot hohot hohot hohot
KRYS85
Scris: Tuesday, July 28, 2009 10:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Alessiahohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot ce tare!!!!!!!!!!!!!
Sigur o sa mearga dvd -ul acum!!!hohot
myha84
Scris: Thursday, August 6, 2009 6:00 AM
Nivel

Scumpa mea face noi experiente, ieri a gasit pe masa alune, a luat una si si-a indesat-o bine in nara dreapta, vine la mine foarte mandra de ea "ia mami".Doamne era sa lesin alcool cand am vazut-o, de abea am reusit sa o scot.De azi inainte nu se mai mananca alune in casa , asta e clarclosedtopic .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.