Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miru, lasa ca e bine cum sunt puse sosetele...ca doar mami ce alta treaba are, decat se la aranjeze cum trbuie! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Andi, bucalatule, ce te-as mai dragali un pic Felicitari pentru dintuci si maselute, o sa treaca si maraielile curand! Tudorel, tare frumusel esti cu palariuta! Mirunica, ciorapii lui tati nu i-ai inaugurat? Arata ca niste cizme in piciorusele tale si ce distractie e sa-i tarshai prin casa ! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Andi, tare esti tu scump. Tudor, cat de bine te prinde palariuta. Miruna, grea treaba asta cu bunicii, nu? |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| multi tuturor mamicilor si bebeilor!
Cute, ametita cum sunt din fire , am uitat sa te felicit pentru pozele minunate pe care le faci mereu. sunt wow! Si Tudorel este asa de delicat, parca ar fi o domnisoara!
Mirunica-bombonica, eu cred ca tu ai vorbit ceva cu Andi la Predeal ca si el isi scoate sosetele spre amuzamentul lui si al meu, uneori spre disperarea mea ca nu ma lasa sa i le pun.
Taty, mai sta in scaun dar uneori tre' sa-l conving...intr-o vreme se apucase de echilibristica si se ridica in picioare in el!
Delfinaso, sa stii ca si noi vrem sa va dragalim nitel. cum facem sa ne intalnim? nu veniti voi pe aici? ca noi nu ajungem curand in State. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Felicitarile voastre mi se urca la cap... Multumesc mult! |
|
| Acum stau cuminte, peste 5 secunde nu se stie delfinasa attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| delfinasa wrote:Acum stau cuminte, peste 5 secunde nu se stie
Creatza mica, esti o scumpete! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Karina, esti o frumusica. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Karina, de ce-ai sta cuminte?!? Esti o scumpa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Delfinasa, zici ca asta-i ingerasul care toarna laptele pe Tv si calca in kklici pe mocheta si si multe altele...? Greeeu de crezut ,uite ce cuminte e.
mai da cald e la voi eu nici acum n-m dat-o pe daria la pantaloni scurti, mai ales ieri si alaltaieri am iesit ca iarna cu caciula si jacheta. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| vai cat de dulce e Karina delfinasa sa-ti treaiasca creata mica |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| karina,ce dulce esti tu cu parul ala cret si ochii mari |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mihaela, ai o scumpete de fetitza....sa-ti traiasca! |
|
| multumesc...creata, ochioasa si...cuminte ca o maimuta: unde-o pui, acolo nu-i |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Karina, frumoasa foc esti tu ! Si asta e suficient ..... ce sa mai fii si cuminte ! |
|
|