Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| numai pici dragalasi pe aici! va pupacim pe toti si mai semna si noi condica!
la Brasov a venit varaaaaaaaaaa!
asa am iesit afara zilele trecute:

mami, hai mai repede cu mancarica aia ca mi-e o foameeeeeee.... imi pap strampii daca nu imi dai!

zambaretul lui mami iubit putin racit, cu mucisorii la orizont, dar vedeti si doua maselute iesite, da?

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cute_baby_of_mine wrote:Kari, foarte frumoasa tricicleta ta! S-a stapanesti cu placere! Sara, esti o dulceata de fetita! Multumim pentru complimente! MNiko, nu sunt fotograf, inca!  Dar intentionez sa imi deschid un studio foto in Piatra Neamt, special pentru copii. Tu ai face poze la mine?!? Cum sa nu fac poze la tine? Ce iese din mainile tale e superb. Andi esti superb. Cu maselutele astea 2 cat pe ce sa nu te mai recunosc. |
|

| Miha multumim!
avem chiar 3 maselute de fapt! numai ca a treia e "proaspata", iesita de vreo doua zile si inca "avanseaza" prin gingie si acum o asteptam si pe a patra! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pupici grasunelului Pepsi! esti un scump! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mai Pepsi, in sfarsit, te vad si eu nu numai pe la avatar sau semnatura. Sa-ti traiasca bolfoselul Anca, e tare scump! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Pepsi, tare nazdravan mai esti! Nu-i asa ca e bine vara la Brasov?
Mai venim si noi cu 2 poze facute in seara asta, in parc:
 |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lenus, si noi vrem poze la tine... Anca, se vad maselutzele,dar se vede si o strungaretza? Pupici pitici de supermamici! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Super, mai ales prima poza !!!! Strungareata, si daca e, trece odata cu dintii de lapte. Sau poate ramane si unii o considera chiar sexi. |
|

| Kiki, Mariuta, Cute, Miri, Diana, multumim mult de complimente!
sa stiti ca m-ati facut sa ma uit iar la poze, nu ma gandeam ca ar putea fi o strungareata! eu stiam ca pana le cresc complet dintisorii, se tot apropie. dar si dc va fi o strungareata, de ce nu? vorba Dianei, poate fi chiar sexi! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
|
Lasa, lasa, am vazut eu ce poze ii face Manu Sarei... |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Lenush multumim! Super poze si succes in deschiderea studioului !
Andi, esti simpatic rau... imi place ca inca mai stai legat i scaunul de masa ... mami e o norocoasa ( sau nu? ) |
|

| Tudor, esti un scump! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mai, ce frumosi sunteti
Sa va salutam si noi dintre bile

nu mi-a mai placut cu avionul
 dar mi-a placut cu masinuta

si l-am invatat pe bicu cum se pun sosetele corect
 si cealalta

|
|

| Miru, venim si noi sa te ajutam cu sosetele, ca tot asa le punem si noi: ori intre degete, ori pe varful degetelor (printr-o minune). Pupam printesa! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
|
Asteptam, ca sosete avem iar timp si mai mult, ca doar nu mergem la servici Pupam si noi printisorul |
|
|