Ingerasi 1 - 2 ani , Fotografii - III
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Friday, February 16, 2007 11:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Bine v-am gasit! confeti cheers
Dam cate un pupic la toti copilasii din aceasta grupa, ne-a fost dor de ei si promitem sa nu-i uitam nici pe cei pe cate tocmai i-am parasit.

Kiki
Scris: Friday, February 16, 2007 11:50 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Bine ai venit, Miru!

Pupam si noi o fetita frumoasa! pupici pupici pupici
delfinasa
Scris: Friday, February 16, 2007 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Mirunica, ce printesa frumoasa estipupici...si asa le sta bine fetitelor...in oglinda sa se vada ce frumoase sunt angel
Elena, hai cu noi la bebei...te astept la aeroport, numai sa-mi zici cand vii, da' si cu mami, ca sa aiba cu cine sta la cafea, da? sic
Cris Rusu
Scris: Friday, February 16, 2007 2:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
Bine ai venit, Mirunica, la noua categorie! Ne era dor de voi! pupici flowers
bontocel
Scris: Friday, February 16, 2007 3:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
Delfinasa VENIM-VENIM hainoroc dance
Mirunica...ne-ai dat gata cool ..cred ca esti sursa de inspiratie a unui nou concurs....(legat de "ochi")bis
TatyKS
Scris: Friday, February 16, 2007 9:05 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Mai adaugam una, tot by mami, apoi o tulim la meci:

Lenus, daca nu sunt prea curioasa...cum ai facut pozele astea, de fapt cum faci mereu pozele mai ales alea alb negru, sau cu fundal negrupupici pupici

Elena, Andrei, Karina , Tudor, Miru multi pupici de la noi.
pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici Andrei de pe acum se vede ce baiat gospodar o sa aiba mamipupici
Karina sa ne spui si noua ce te invata la acel programpupici pupici
Elena motata ...ne-a fost dor de voi, cam scumpi la vederepupici ...bine ati revenitpupici

Miruuyes yes bine ai venit la categoria 1-2 ani ne mandrim ca asa o frumoasa se alatura grupuluipupici pupici
delfinasa
Scris: Friday, February 16, 2007 10:15 PM
Nivel

Taty, pai la categoria ei de varsta 0-2 ani, programele au un cantecel de prezentare, cantecele/poezioare scurte despre partile corpului, animale, plante, la care ne si miscam, cantecele la care bebei se joaca cu "instrumente muzicale" ca: ghiveci de plastic intors pe post de toba, shakers (ambalaje de plastic de la bomboane umplute cu bilute sau chiar bombonele-pe care ei nu le pot desface), le spune 2-3 povesti scurte si le arata si pozele, le arata animale din plus in care poti baga mana si ii distreaza, le pune un cantecel la CD la care danseaza si se termina cu un cantecel de la revedere...totul se desfasoara in 20 de minute, mai mult deja se plictisesc si nu mai sunt atenti...la programele 2-4 sau 2-5 ani se sta cam 40 de minute, tot cam la fel structurate, dar cu povesti/poezii mai lungi, le mai pune filmulete scurte cu desene, mai deseneaza/coloreaza/confectioneaza ceva. Ieri de ex. am fost la un program Sweet hearts facut cu ocazia Valentine's Day pentru copii 0-5 ani si in afara de povesti, cantecele, ne-au pus la dispozitie foi de carton subtire colorate roz si rosu si inimioare albe din hartie, markere, stampilute cu inimioare, floricele, glue si copii au realizat desene tare dragute cu ajutorul parintilor...si la sfarsit ne-au servit pe toti-si parinti si copii- cu cate-o prajiturica in forma de inimioara si bombonele tot la fel, inimioare...am creatia fiica-mii acasa, am zis c-o pun in rama ras.
Si ca nu nu fiu off-topic rau, fii-mea azi la un program si in mall, indragostita de tiu-tiulove ras.

delfinasa attached the following image(s):
img_0955-1.jpgimg_0965-1.jpgimg_0967-1.jpg

sousourel
Scris: Friday, February 16, 2007 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Ce frumos si ce curat e acolo love love love ...si ce idee grozava cu programele pentru copii, ce mi-ar placea sa avem si noi asa ceva, cine le organizeaza?
delfinasa
Scris: Saturday, February 17, 2007 5:32 PM
Nivel

sousourel wrote:
Ce frumos si ce curat e acolo love love love ...si ce idee grozava cu programele pentru copii, ce mi-ar placea sa avem si noi asa ceva, cine le organizeaza?

Da, e curat, toata lumea sta pe jos, desi sunt scaune...programele astea la care mergem acum sunt organizate de biblioteci si sunt gratuite, structurate pe grupe de varsta, dar au programe si pt adulti, ca de ex. calculatoare, tricotat, cerc literar, tax help etc. Sambetele dimineata au un fel de spectacole pentru copii, in cadrul carora copiii se intalnesc cu diverse personaje din carti si desene animate (bibliotecarele sau parinti voluntari se costumeaza ras) si foarte frumos si distractiv atat pentru copii, cat si pentru parinti cool cool cool.
Nu stiu de ce in tara bibliotecile nu fac asemenea programe, ca ar atrage multi copii, tineri, parinti si ar fi si mai destinsa atmosfera de acolo, ar veni lumea cu mult drag la biblioteca. Aici la biblioteca se intalnesc regulat si mamicile din zona, fac diverse programe independente de biblioteca atat acolo, cat si in parcuri, la ele acasa. Poate daca incercati sa vorbiti la biblioteca cu directorii, sa propuneti asemenea programe pt copii si sa va si implicati putin, cred eu ca se poate face ceva frumos si acolo.
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, February 18, 2007 8:57 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
taty wrote:

Lenus, daca nu sunt prea curioasa...cum ai facut pozele astea, de fapt cum faci mereu pozele mai ales alea alb negru, sau cu fundal negrupupici pupici

Taty, pozele alb-negru sunt realizate acum direct din camera. Setez camera pe monochrom si le fac. Iar restul modificarilor sunt facute cu un program destul de complex de prelucrare foto: Ulead PhotoImpact. Tot el imi permitea mai demult sa transform poza color in monochrom.
sousourel
Scris: Sunday, February 18, 2007 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
delfinasa wrote:

Da, e curat, toata lumea sta pe jos, desi sunt scaune...programele astea la care mergem acum sunt organizate de biblioteci si sunt gratuite, structurate pe grupe de varsta, dar au programe si pt adulti, ca de ex. calculatoare, tricotat, cerc literar, tax help etc. Sambetele dimineata au un fel de spectacole pentru copii, in cadrul carora copiii se intalnesc cu diverse personaje din carti si desene animate (bibliotecarele sau parinti voluntari se costumeaza ras) si foarte frumos si distractiv atat pentru copii, cat si pentru parinti cool cool cool.
Nu stiu de ce in tara bibliotecile nu fac asemenea programe, ca ar atrage multi copii, tineri, parinti si ar fi si mai destinsa atmosfera de acolo, ar veni lumea cu mult drag la biblioteca. Aici la biblioteca se intalnesc regulat si mamicile din zona, fac diverse programe independente de biblioteca atat acolo, cat si in parcuri, la ele acasa. Poate daca incercati sa vorbiti la biblioteca cu directorii, sa propuneti asemenea programe pt copii si sa va si implicati putin, cred eu ca se poate face ceva frumos si acolo.

Eu una m-as implica in asa ceva, imi place foarte mult ideea si felul in care e pusa in practica acolo, nu stiu ce priza as avea la un director cu o asemenea cerere oare
Cristy
Scris: Sunday, February 18, 2007 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
sousourel wrote:

Eu una m-as implica in asa ceva, imi place foarte mult ideea si felul in care e pusa in practica acolo, nu stiu ce priza as avea la un director cu o asemenea cerere oare

Daca doresti sa te implici in asa ceva, sa ma contactezi pe PM pot sa-ti dau cateva idei de creatie pt copii de 2-3 ani in sus, pentru mamici etc
creatii ce materiale ieftine...

flowers flowers flowers flowers flowers
Ely
Scris: Monday, February 19, 2007 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Miruna bine ai venit printesica.pupici

Tudor un scump ca de obicei si ce poza frumoasa ti-a facut mami superbapupici

Karinuta esti o frumoasa se vede ca-ti place la copii bravo pui .Nici eu nu am vazut la biblioteca sa existe pe aici asemenea programe artistice pentru copii .Tare frumos.pupici
TatyKS
Scris: Monday, February 19, 2007 1:57 PM
Nivel

delfinasa wrote:
Taty, pai la categoria ei de varsta 0-2 ani, programele au un cantecel de prezentare, cantecele/poezioare scurte despre partile corpului, animale, plante, la care ne si miscam, cantecele la care bebei se joaca cu "instrumente muzicale" ca: ghiveci de plastic intors pe post de toba, shakers (ambalaje de plastic de la bomboane umplute cu bilute sau chiar bombonele-pe care ei nu le pot desface), le spune 2-3 povesti scurte si le arata si pozele, le arata animale din plus in care poti baga mana si ii distreaza, le pune un cantecel la CD la care danseaza si se termina cu un cantecel de la revedere...totul se desfasoara in 20 de minute, mai mult deja se plictisesc si nu mai sunt atenti...la programele 2-4 sau 2-5 ani se sta cam 40 de minute, tot cam la fel structurate, dar cu povesti/poezii mai lungi, le mai pune filmulete scurte cu desene, mai deseneaza/coloreaza/confectioneaza ceva. Ieri de ex. am fost la un program Sweet hearts facut cu ocazia Valentine's Day pentru copii 0-5 ani si in afara de povesti, cantecele, ne-au pus la dispozitie foi de carton subtire colorate roz si rosu si inimioare albe din hartie, markere, stampilute cu inimioare, floricele, glue si copii au realizat desene tare dragute cu ajutorul parintilor...si la sfarsit ne-au servit pe toti-si parinti si copii- cu cate-o prajiturica in forma de inimioara si bombonele tot la fel, inimioare...am creatia fiica-mii acasa, am zis c-o pun in rama ras.
Si ca nu nu fiu off-topic rau, fii-mea azi la un program si in mall, indragostita de tiu-tiulove ras.

Bravo lor ,ferice de voibravo pupici pupici ...si voi mamicile stateati cu ei nu?
Pai sa pui in rama prima ei opera , eu asa as face
pupici pupici
TatyKS
Scris: Monday, February 19, 2007 1:58 PM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:

Taty, pozele alb-negru sunt realizate acum direct din camera. Setez camera pe monochrom si le fac. Iar restul modificarilor sunt facute cu un program destul de complex de prelucrare foto: Ulead PhotoImpact. Tot el imi permitea mai demult sa transform poza color in monochrom.

Mersi Lenuspupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.