Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Miri wrote:Orice e bun de ros!
Mi se pare mie sau ala e osul lui Cuki? |
|

| Stiati ca exista "mersul pe-o parte"?si ce departe se poate ajunge...de la un capat al patului la celalat.Mod de executare:stand pe burtica te intorci pe o parte iar cu piciorusul impingi in saltea pana se duce funduletul inapoi.Aaa, am uitat sa zic ca se inainteaza cu spatele |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mihaela, Tudor si acum merge numai pe spate sau in premergator! Daca incerc sa-l pun de-a busilea, se intoarce imediat pe spate si o ia din loc ca rama! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Mihaela, sincer nu stiam pana acum 2 ore cand, am gasit-o pe Sasha la marginea patului, pe muchie de cutit...mare noroc am avut ca am vazut-o.
Si, era cu Taka in pat, i-am spus sa aibe grija de fata ...cand l-am trezit si i-am aratat unde a ajuns Sasha, el zice: " pai, cum de a ajuns acolo, cum a ajuns? " Ma bat singura de nervi nu alta....dar, el oare de ce credea ca-i zic intr-una ai grija de fata, ai grija de fata. Cica sa ai incredere in barbati.... never, ever!
Da, si iubita mea radea de n-avea treaba, avea manuta pana-n gat si ea tot numai un zambet era cand m-a zarit!  |
|

| Cute,asta n-am mai auzit. Taki,cand spunem " ai grija de fata" trebuie sa le facem si lista cu ce inseamna "grija" |
|

| mihaela75 wrote:Taki,cand spunem " ai grija de fata" trebuie sa le facem si lista cu ce inseamna "grija"
Mai, dar parca as avea 2 copii, nu unul...stie si el foarte bine ca a inceput sa se invarta de pe o parte pe alta foarte bine, dar probabil ca nu a realizat ca e atat de desteapta incat sa "fuga" de langa el. El s-a gansit ca daca se intoarce pe o parte, in cel mai rau caz cade pe burta cu o mana sub ea si gata, e imobilizata, dar de unde ca a inceput sa faca fel si fel de manevre ...se ajta ba de picipruse, isi ia fata avant ca sa se arunce de pe o parte ( mai mult cazuta pe burtica ) pe spate.
Copiii astia sunt chiar isteti, micuti dar imediat scotocesc cate ceva nou si pun in aplicare imediat  |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| mihaela75 wrote:Mi se pare mie sau ala e osul lui Cuki?
Asa e intre frati,se imparte totul,mai ales jucariile,nu? |
|

| |
|

| Tot din categoria"doi pe aceeasi jucarie" Miri attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sara, i-ai papat osul lui Cuki? Na, ca acum iti papa si el jucaria
Karina a inceput sa scormone in cosul de gunoi ...cum scapa pe hol, direct la el este si cauta si scoate ce gaseste prin el ...azi mi-a scos cojile de cartofi si niste hartii si le imprastiase pe jos...noroc c-am vazut-o la timp, ca vroia sa si manance ce bunataturi gasise pe-acolo ...si e campioana la intrat in frigider, baga o viteza cand vede frigiderul deschis de zici ca e la curse si e cea mai fericita sa se bage in el si sa cotrobaie sa-mi rastoarne toate borcanele si sa se joace cu sticlele de bere ale lui tati |
|

| Delfinasa,ce de treaba are Karinuta Iar mami sta ca politistul ,dupa ea? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| delfinasa, nu mai pui si o poza de-a Karinei? |
|

| Uite-asa ajunge rama mea la marginea patului, se duce dupa luminita de la statie.Acum am aflat
 |
|

| mihaela75 wrote:Uite-asa ajunge rama mea la marginea patului, se duce dupa luminita de la statie.Acum am aflat
Mihaela, de acum trebuie sa stai cu ochii-n 10 parti...expoateaza micuta ta tot! |
|

| Cred ca o sa-i pun o jucarie langa ea ,cand se trezeste sa nu mai fuga prin pat( nu doarme in patut )si o sa pun statia sa nu mai vada luminita Nu stiam eu de ce o gaseam mereu la marginea patului |
|
|