Ingerasi 0-1 an - TRAZNAI, PERLE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, June 30, 2006 8:31 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Delfinasa, eu am o nepotica de vreo 3 anisori care e innebunita dupa calcatul cu fierul rece. Numai ca mami a plecat la bucatarie sa ia ceva, si minunea a vazut ea ca mami stropeste rufele. Nu au fier cu aburi, ci mami are o canita din care ia apa si stropeste cu mana. Asa ca, draga de ea a tras de pe umerase toate camasile calcate si-a turnat apa peste ele, ca s-o ajute pe mami!ras Asta ca sa vezi ca se poate si mai rau! Mai grav e cu prizele! Aceeasi nepoata incerca sa bage, in timpul curateniei generale din apartament 2 holsuruburi in priza!
Karina nu e trouble girl! E o fetita sanatoasa care vrea sa descopere tot!pupici pupici pupici
codruta
Scris: Monday, July 3, 2006 11:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
ieri ma gandeam sa mai stau si eu pe forum si, ca sa nu-mi urle Medeea ca n-o bag in seama am luat-o in brate, langa mine. Credeti c-a stat frumos? Mi-a tras tastatura, care in cadere s-a agatat de-o boxa care, l-a randul ei a dat sa-mi rastoarne monitorul.Noroc ca am fost pe faza si l-am prinsuff
Asa ca de-acum nu mai pup eu forum cand e nazdravana treaza
g_nicoleta2000
Scris: Monday, July 3, 2006 11:18 AM
Nivel

codruta wrote:
uff
Asa ca de-acum nu mai pup eu forum cand e nazdravana treaza

Bine ai venit in clubul mamicilor care stau non-stop cu ochii pe copii.
lasa ca-i mai bine activa decat un bebelus care nu misca. La vaccinul de 7 luni era si un baietel de 8 luni care nu facea absolut nimic decat sa suga din suzeta. Nici la vaccin nu a sesizat ca i s-a bagat un ac in manutza. Sincer nu mi-ar fi placut un mormoloc care sta unde-l pun fara nici o dorinta de a cerceta lumea din jur. ma tot gandesc la copilul ala sa nu fi fost bolnavior un pic.uff
taki
Scris: Tuesday, July 4, 2006 1:31 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Poate va era dor de noi! sic

taki attached the following image(s):
cimg2386.jpg

sousourel
Scris: Tuesday, July 4, 2006 10:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Delfinaso, se pot lua de mana... parca citesc despre al meuras
Asadar: incearca si chiar reusea daca nu eram eu pe faza, sa mi se arunce din patutul-tarc, in cap. Drept urmare, cautam un patut cu muuult mai inalt.oare
In marea noastra graba de a descoperi lumea, ne lovim de tot ce ne iese in cale. Astfel ne-am ales cu o asfaltita, gen, marginea paututului sub ochi. poza nu va pun ca mi-e rusine.uff
Urcam si noi trepte, din fericire, nu s-a soldat cu cazaturi... inca.
Inchidem si deschidem cutiuta de la suseta (pe care nu o folosim) si spunem "uite". Catelul Smoky e "modi", si ne bucuram grozav cand face pe circarul.
In rest, cum il pun jos cum incepe aventura, nu e chip sa-l mai las singurel.
fdianamaria
Scris: Wednesday, July 5, 2006 2:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
al meu descopera zi de zi alte si alte pasiuni...
se urca pe masa si se joaca acolo, se da hutza pe usile de la bucatarie...etc...cateva mostre

leut
Scris: Thursday, July 6, 2006 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Alexandra a facut prima traznaie din viata ei...si una mare! Am plecat sa ma schimb, pentru ca urma sa iesim pe-afara, si cand am intrat in camera am gasit-o foarte vesela: prinsese cutia su servetele umede si in jurul ei, parca ninsese, erau toaaaaaaaate servetelele dintr-un pachet intreg...le-a scos pe fiecare in parte, le-a judecat iar mie mi-au trebuit 10 minute sa le bag in cutie...pe fiecare sa-l pliez...ras Bineinteles ca eram cu aparatul in mana si uite ce-a iesit:

leut attached the following image(s):
sevetele 1.jpgservetele a.jpg

Kiki
Scris: Thursday, July 6, 2006 1:16 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Bravo, Alex, i-ai dat de lucru mamei!

Mai, nu stiu ce pasiune au copilasii pentru cutiile cu servetele umede. Si al meu cand o prinde, o rontaie intai pe toate partile si apoi o deschide uff
leut
Scris: Thursday, July 6, 2006 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Kiki, ai grija, e distractiv pentru ei si pentru tine intr-o oarecare masura, dar si sa stai sa le bagi inapoi, ca altfel se usuca, nu e usor!ras
Kiki
Scris: Thursday, July 6, 2006 8:08 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

leut wrote:
Kiki, ai grija, e distractiv pentru ei si pentru tine intr-o oarecare masura, dar si sa stai sa le bagi inapoi, ca altfel se usuca, nu e usor!ras

Eu am noroc ca inca nu imi scoate servetele afara.sic
delfinasa
Scris: Saturday, July 8, 2006 5:16 PM
Nivel

hohot Sa inceapa distractia, Alexandra! Nu te lasa, mai ai catevahohot...Leut, bine-ai sosit in clubul mamicilor bebeilor exploratori ras

Gladi, sunt si cratite pe-acolo in dulapuri, ia vezi ca au si manere sa tragi de ele hohot hohot hohot...Huta-huta cu caruta, mamiiii fii cu ochii pe mine ca eu numai boacane fac ras
fdianamaria
Scris: Saturday, July 8, 2006 6:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
l-am lasat sa faca ce vrea si la un moment dat (poate te-a auzit !!!!) a scos oalele si a inceput sa le loveasca intre ele si sa-si puna jucariile inauntru...banghead
Miri
Scris: Sunday, July 16, 2006 8:16 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Orice e bun de ros!

Miri attached the following image(s):
12-07-06_1355.jpg16-07-06_1324.jpg

emanuelaan
Scris: Monday, July 17, 2006 4:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/28/2006
yes astazi Daria sa intors pe burta dar nu reuseste sa scoata munuta yes
taki
Scris: Monday, July 17, 2006 4:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

emanuelaan wrote:
yes astazi Daria sa intors pe burta dar nu reuseste sa scoata munuta yes

,Daria!

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.