Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Delfinasa, eu am o nepotica de vreo 3 anisori care e innebunita dupa calcatul cu fierul rece. Numai ca mami a plecat la bucatarie sa ia ceva, si minunea a vazut ea ca mami stropeste rufele. Nu au fier cu aburi, ci mami are o canita din care ia apa si stropeste cu mana. Asa ca, draga de ea a tras de pe umerase toate camasile calcate si-a turnat apa peste ele, ca s-o ajute pe mami! Asta ca sa vezi ca se poate si mai rau! Mai grav e cu prizele! Aceeasi nepoata incerca sa bage, in timpul curateniei generale din apartament 2 holsuruburi in priza! Karina nu e trouble girl! E o fetita sanatoasa care vrea sa descopere tot! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| ieri ma gandeam sa mai stau si eu pe forum si, ca sa nu-mi urle Medeea ca n-o bag in seama am luat-o in brate, langa mine. Credeti c-a stat frumos? Mi-a tras tastatura, care in cadere s-a agatat de-o boxa care, l-a randul ei a dat sa-mi rastoarne monitorul.Noroc ca am fost pe faza si l-am prins Asa ca de-acum nu mai pup eu forum cand e nazdravana treaza |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| codruta wrote: Asa ca de-acum nu mai pup eu forum cand e nazdravana treaza
Bine ai venit in clubul mamicilor care stau non-stop cu ochii pe copii. lasa ca-i mai bine activa decat un bebelus care nu misca. La vaccinul de 7 luni era si un baietel de 8 luni care nu facea absolut nimic decat sa suga din suzeta. Nici la vaccin nu a sesizat ca i s-a bagat un ac in manutza. Sincer nu mi-ar fi placut un mormoloc care sta unde-l pun fara nici o dorinta de a cerceta lumea din jur. ma tot gandesc la copilul ala sa nu fi fost bolnavior un pic. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Poate va era dor de noi!
taki attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Delfinaso, se pot lua de mana... parca citesc despre al meu Asadar: incearca si chiar reusea daca nu eram eu pe faza, sa mi se arunce din patutul-tarc, in cap. Drept urmare, cautam un patut cu muuult mai inalt. In marea noastra graba de a descoperi lumea, ne lovim de tot ce ne iese in cale. Astfel ne-am ales cu o asfaltita, gen, marginea paututului sub ochi. poza nu va pun ca mi-e rusine. Urcam si noi trepte, din fericire, nu s-a soldat cu cazaturi... inca. Inchidem si deschidem cutiuta de la suseta (pe care nu o folosim) si spunem "uite". Catelul Smoky e "modi", si ne bucuram grozav cand face pe circarul. In rest, cum il pun jos cum incepe aventura, nu e chip sa-l mai las singurel. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| al meu descopera zi de zi alte si alte pasiuni... se urca pe masa si se joaca acolo, se da hutza pe usile de la bucatarie...etc...cateva mostre
 |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Alexandra a facut prima traznaie din viata ei...si una mare! Am plecat sa ma schimb, pentru ca urma sa iesim pe-afara, si cand am intrat in camera am gasit-o foarte vesela: prinsese cutia su servetele umede si in jurul ei, parca ninsese, erau toaaaaaaaate servetelele dintr-un pachet intreg...le-a scos pe fiecare in parte, le-a judecat iar mie mi-au trebuit 10 minute sa le bag in cutie...pe fiecare sa-l pliez... Bineinteles ca eram cu aparatul in mana si uite ce-a iesit: leut attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, Alex, i-ai dat de lucru mamei!
Mai, nu stiu ce pasiune au copilasii pentru cutiile cu servetele umede. Si al meu cand o prinde, o rontaie intai pe toate partile si apoi o deschide |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Kiki, ai grija, e distractiv pentru ei si pentru tine intr-o oarecare masura, dar si sa stai sa le bagi inapoi, ca altfel se usuca, nu e usor! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| leut wrote:Kiki, ai grija, e distractiv pentru ei si pentru tine intr-o oarecare masura, dar si sa stai sa le bagi inapoi, ca altfel se usuca, nu e usor!
Eu am noroc ca inca nu imi scoate servetele afara. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sa inceapa distractia, Alexandra! Nu te lasa, mai ai cateva ...Leut, bine-ai sosit in clubul mamicilor bebeilor exploratori
Gladi, sunt si cratite pe-acolo in dulapuri, ia vezi ca au si manere sa tragi de ele ...Huta-huta cu caruta, mamiiii fii cu ochii pe mine ca eu numai boacane fac |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| l-am lasat sa faca ce vrea si la un moment dat (poate te-a auzit !!!!) a scos oalele si a inceput sa le loveasca intre ele si sa-si puna jucariile inauntru... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Orice e bun de ros! Miri attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| astazi Daria sa intors pe burta dar nu reuseste sa scoata munuta |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| emanuelaan wrote: astazi Daria sa intors pe burta dar nu reuseste sa scoata munuta
,Daria!
|
|
|