Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| bravo David...o-ho, Kiki, ia-ti adio de la linistea de pana acum ca incepe antrenamentul prin casa, s-a prins ca poate si singur sa se descurce. Sousourel, , asa facea si Karina mea...si acum cand se trezeste primul lucru sta drepti in pat, patruleaza de la un cap la altul in picioare si ma striga la apel ma-ma-ma si eu sa traiti! am venit, tzitzi e pe pozitii  Cute, s-a mai dezmeticit fii-mea din amorteala si chiar ieri dimineata eram cu Alyssa, vecina, si fetitele noastre se jucau pe jos...de data asta, fii-mea a tabarat pe firava Sonya (care are 9 luni si e mai slabuta) ca sa-si recupereze lingurita...nu-mi venea sa cred ca fii-mea a facut asa, m-am simtit atat de naspa si nu mai stiam cum sa-mi cer scuze, mai ales ca Sonya e atat de cuminte si nu am vazut-o o data sa planga sau sa fie mai razvratita.
Azi am bucatarit mai mult si fii-mea tot venea la frigider...la un moment dat eram cu spatele si nu am mai auzit-o...cand ma intorc, era bagata jumate in frigider si scormonea cu un deget intr-o bucata de pepene ce-l aveam pus pe raftul de jos ...am uitat usa intredeschisa si ea a venit, a deschis-o si s-a bagat la racoare...nu va mai zic ca atunci cand am luat-o de acolo, a agatat o sticla de bere ...cred ca-i era sete si tragea si ea sa se racoreasca |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki,s-a dus linistea de pina acum! Bravo lui Dav,ca te surprinde mereu cu cite ceva!
Victoras,spor la ture,dragutule!
Delfinasa,nu te lasa zmotocita ca e mai bine sa fii tu seful!
Adriana,si Sara mea sta in patru labe, se bitiie in fata si in spate si se amuza copios,apoi isi baga piciorusele sub burtica ,se ridica de fundulet si sta sprijinita in frunte si in picioare Ce o fi amuzant sa privesti lumea din pozitia asta,nu stiu? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Da, fetelor, aveti dreptate, s-a dus linistea. Stau ca pe ace, chiar daca e in patut. Daca e prea mult timp liniste, ma duc sa verific ca sigur face o boacana! Merge in 4 labute, dar in marsarier si mereu mi-e frica sa nu faca vreo traznaie
Victoras, bravo mami! Acum-acum n-o sa-ti mai scape nimic! Sa vezi mami, ca toate "minunile" ti le va arata de acum inainte
Karinutza, sa nu te mai lasi coafata de nimeni!
|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| cute_baby_of_mine wrote:Bravo, Victoras! Pai, nu degeaba esti tu pui de Sousourel! Trebuie sa-ti dai drumul tare repede la vorbit!
Karinutza, papusa, ce faceai tu de fapt acolo? cred ca organizai activitatea, si mami te-a luat pe cand incepeai si tu sa dai de "gustul" meseriei Kiki, pasul urmator: a nu se lasa copilul decat in tarc sau pe jos, ca de acolo nu mai are de unde cadea ... si daca se poate fara nimic "interesant" de "prelucrat" la indemana Miri, e de coma Sara, tocmai incercam sa-mi imaginez punctul ei de vedere
In ceea ce ne priveste: azi am reusit performanta de-a sui de-a busilea treptele. Noi avem trei trepte din sufragerie spre bucatarie, eu pregateam papica de dimineata pt Victor si pe el il lasasem (cu multe jucarii), in fund, in mijlocul sufrageriei. Si numai ce aud niste icnete, si al meu, rosu tot de atata efort se pregatea sa cucereasca si a treia treapta. Bine-nteles ca am fugit iute la el, sa nu cada pe spate, dar ce credeti ca s-a calmat? Doar ce-l pun jos si n-are decat doua obiective: treptele sau calculatorul (care, fie vorba inte noi, nu mai are multe zile de stat la locul lui, jos sub birou.... prea e la indemana) |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bravo Victoras! Auzi,sa te dea gata pe tine trei trepte? |
|

| sousourel wrote:In ceea ce ne priveste: azi am reusit performanta de-a sui de-a busilea treptele. Noi avem trei trepte din sufragerie spre bucatarie, eu pregateam papica de dimineata pt Victor si pe el il lasasem (cu multe jucarii), in fund, in mijlocul sufrageriei. Si numai ce aud niste icnete, si al meu, rosu tot de atata efort se pregatea sa cucereasca si a treia treapta. Bine-nteles ca am fugit iute la el, sa nu cada pe spate, dar ce credeti ca s-a calmat? Doar ce-l pun jos si n-are decat doua obiective: treptele sau calculatorul (care, fie vorba inte noi, nu mai are multe zile de stat la locul lui, jos sub birou.... prea e la indemana)
Bravo, puiut! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Sunteti de coma toti!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Noi, de ieri, mergem cu premergatorul... Vaiiii, ce bucurie pe el ca ajunge sa traga diverse lucruri! De-acum trebuie sa le adun, sa le ridic pe rafturile de sus, ca s-a zis cu armonia casei! cute_babies_of_mine attached the following image(s):

|
|

| cute_baby_of_mine wrote:Noi, de ieri, mergem cu premergatorul... Vaiiii, ce bucurie pe el ca ajunge sa traga diverse lucruri! De-acum trebuie sa le adun, sa le ridic pe rafturile de sus, ca s-a zis cu armonia casei!
Bravo, Tudor! sa vezi cate poti face acum in premergator! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Bravo Tudor...dar ia uite ce face Alex...cred ca vrea sa ramana supla, ca maica-sa ! leut attached the following image(s):

|
|

| leut wrote:Bravo Tudor...dar ia uite ce face Alex...cred ca vrea sa ramana supla, ca maica-sa  !
Manca-o-ar mama de fetita vesela |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Tudor, noi cuceriri te asteapta. Dar ai mila de mami, nu o pune chiar toata ziua la treaba Alex, esti asa dragalasa si vesela. Pupici |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Tudorel, iti place la plimbare in tanc, asa-i? Alexandra, iubita, pune-o pe mami la treaba, tu sa stai cuminte sa se puna kilogramele pe tine sa dai bine la nenea doctorul
Fetelor, Karina mea s-a dezmeticit si acum se apara ca o leoaica ce e...musca, fetelor, rupe cum musca...acum cand se intalneste cu prietena ei Ioana, se joaca frumos ceva timp, apoi le vezi ca se cearta pe o jucarie si Karina cu dintii in manuta Ioanei si Ioana cu manutele in parul Karinei si se pun amandoua pe un planssss...le certam mereu ca nu-i frumos sa faca asa, dar speram ca in timp sa se dezobisnuiasca de apucaturile astea urate. Si o tinem lant cu boacanele, Doamne ca nu e minut sa stea si ea linistita...azi dimineata fii-mea se apucase de calcat, manuia fierul de calcat (rece) de mi-am facut cruce pana i l-am luat din maini, in continuare mananca hartie de care apuca ca m-a disperat, trebuie sa ascund ziare, reviste, orice...tot azi-dmineata a luat mopul si il pieptana si am gasit-o langa o priza unde avem o lumina de veghe pe care-o trasese si se chinuia sa-si indese degetele in priza ...am crezut ca mor instantaneu, am scos luminile de veghe si am pus capace in loc...ieri s-a furisat pe scari si am auzit un buf repetat, cred eu ca urcase cateva scari, si a urmat plansetul ei...am inlemnit si atunci, nu mai stiam ce sa-i fac s-o potolesc, m-am uitat sa vad dac-a patit ceva, s-a ales doar o zgarietura in frunte...Doamne, si eu credeam ca am copil cuminte, dar vad ca este trouble girl, nu se mai poate sa-o las nesupravegheata cateva momente ca ea si face boacana...chiar ca nimic nu mai pot face decat dac-o pun in tanc si sa am grija sa nu-i las nimic la indemana, adica sa pierd o gramada de timp sa securizez sectorul ei de miscare...grea misiune |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sasha si-a descoperit manutele, mai bine zis, una din ele.
Isi desface palma si se uita fix la ea, cu degetele departate...e tare caraghioasa.
Am sa incerc sa-i fac o poza...
...am fata mare... |
|

| Delfinaso, am ras cu lacrimi. dar imi dau seama ce sperietura ai tras cu priza si cu scarile Copiii astia sunt niste exploratori, nu gluma
Bravo, Sasha, te-ai facut fetita mare |
|
|