Ingerasi 0-1 an - TRAZNAI, PERLE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, June 16, 2006 7:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Multumim, Kiki!pupici Dar mai avem pana papam si noi biscuiti, ca David!
Kiki
Scris: Friday, June 16, 2006 7:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Multumim, Kiki!pupici Dar mai avem pana papam si noi biscuiti, ca David!

Nu-i mai dau biscuiti. Tot mar papam si noi.
TatyKS
Scris: Friday, June 16, 2006 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Mai , mai , am lipsit 2 zile si uite cate ati invatat voi!pupici Sunteti toti niste draguti.pupici
Miri, asa face si Karina in patutul ei care este si tarc.

Karina , de azi a descoperit ca e interesant sa scoata limbuta mereu din gurita, si se amuza foarte tare cand ii zic <baga limbuta in gurita!>
pupici E scumpa rau!pupici
Miri
Scris: Friday, June 16, 2006 9:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Sunt asa de draguti si descopera cite un lucru nou in fiecare zi!sic
sousourel
Scris: Friday, June 16, 2006 10:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Karina, asa esti tu de harnica... mami, vine si Victor sa te ajute la maturat si la aspirat, da?sic
Tudor, e bun marutul de rontait?ras

Noi am lipsit multisor si am facut o gramada de traznai. in primul rand s-a marit vocabular cu noi achizitii. Spre ex azi am auzit (si nu-mi venea sa cred) "pui" si "putzi" sau "pute", asta pt ca avem noi jocul de a rade cand scoatem sosetele si ne pregatim de baie si ne facem ca "put" picioarele sic Mai spunem pff, bui, baba, nenenene...., si cerem apa si papa lui mama si lui tata. Sau asa vrem noi sa credem ras
Am devenit experti la deplasatul pe burta si incep lucrurile sa nu mai stea la locul lor oare Socializam si chiar mai mult de atat. Mi-a facut feciorul pozna la Cluj, caci agata toate domnisoarele de pe strada. Atat le zambeste si plezneste cu limba pe cerul gurii pana cand i se acorda atentia dorita. Uneori nu e nevoie nici de atat.
AdrianaC
Scris: Tuesday, June 20, 2006 2:28 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Si Andrei a inceput azi sa stea in 4 labe si sa isi ia avant ca sa avanseze dupa jucarii. Deocamdata doar isi ia avant, ca nu reuseste sa si inainteze ras

Andrei e din ce in ce mai expert la rontaitul degetelor de la picioare.
In plus, azi a descoperit jucaria Shelby, si e fascinat de ea, vorbeste cu ea, ii da in cap, ce sa mai, e numai ochi si urechi.

Alice invata de zor pentru gradinita, ca zice ca s-a inscris si ea "la serviciu" ras
delfinasa
Scris: Friday, June 23, 2006 6:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Nu v-am mai scris boacane ca nu prea a mai facut, a fost tare mototoala saptamana asta fii-mea...sambata trecuta a "botezat-o" un bebe baietelras: a venit o vecina la noi care are 2 copilasi, i-am bagat in piscinuta Karinei, baietelul Brandon de 3 ani s-a ridicat in picioare, a zis "mami, pp" si, pana a venit mami, a "botezat-o" pe fii-mea pe burticaras...mai acum cateva zile eram tot la noi acasa cu alta prietena care are o fetita de 11 luni jumate; la un moment dat s-au intersectat mandrele la aceeasi jucarie si cea mare mi-a luat-o de mot de fii-mea si o zguduia de urla fii-mea ca din gura de sarpeuff...mocofana rau fii-mea, ce sa-i fac?
Kiki
Scris: Friday, June 23, 2006 6:50 AM
Nivel

Lasa, ca venim noi cu boacane noi. Statea in fundulet in pat si cand mi-l vad ca se apuca cu mainile de gratii si hopa in picioare what what
leut
Scris: Friday, June 23, 2006 7:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Kiki wrote:
Lasa, ca venim noi cu boacane noi. Statea in fundulet in pat si cand mi-l vad ca se apuca cu mainile de gratii si hopa in picioare what what

yes Bravo David! Kiki, ti-am spus ca ai copil precoce...pai la 7 luni sa se ridice in picioare? Mai are putin si merge, felicitari!flowers
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, June 23, 2006 7:31 AM
Nivel

What? Kiki, dar David al tau e pus pe treaba, nu gluma!... Bravo, puiut! yes yes
Karinuta, scumpete, asa rai sunt copiii cu tine? Mami, tu ai nevoie de niste lectii de cafteala! Cum te supara, cum dai si tu una! sic
Kiki
Scris: Friday, June 23, 2006 7:50 AM
Nivel

Multumim fetelor! pupici
Am apucat sa ii fac si poze.
Stati asa ce le pun imediat.

Kiki attached the following image(s):
hpim1422.jpghpim1423.jpghpim1424.jpg

Anaida
Scris: Friday, June 23, 2006 8:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

delfinasa wrote:
Nu v-am mai scris boacane ca nu prea a mai facut, a fost tare mototoala saptamana asta fii-mea...sambata trecuta a "botezat-o" un bebe baietelras: a venit o vecina la noi care are 2 copilasi, i-am bagat in piscinuta Karinei, baietelul Brandon de 3 ani s-a ridicat in picioare, a zis "mami, pp" si, pana a venit mami, a "botezat-o" pe fii-mea pe burticaras...mai acum cateva zile eram tot la noi acasa cu alta prietena care are o fetita de 11 luni jumate; la un moment dat s-au intersectat mandrele la aceeasi jucarie si cea mare mi-a luat-o de mot de fii-mea si o zguduia de urla fii-mea ca din gura de sarpeuff...mocofana rau fii-mea, ce sa-i fac?

Lasa Delifinasa, ca o sa invete ea sa lupte pentru drepturile ei, ca doar e in tara democratiei, nu? Si fi-miu pana la un an jumate era nataflet, toti copiii ii luau jucariile, el statea cu gura cascata...acum stiti cum lupta pt ce-i al lui (si nu numai)? ca un tigru!

David, bravo, mama! Tu chiar vrei sa ne uimesti! Sa cresti mare si s-o iei repede din loc! fara ajutor!
AdrianaC
Scris: Friday, June 23, 2006 8:17 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Bravo David !!!!

Sa cresti mare puiule ! O sa fii tare independent !
sousourel
Scris: Friday, June 23, 2006 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Dav, felicitari baiatule, mamica ta e foarte mandra de tine!flowers

Al meu s-a ridicat de doua zile in picioare la marginea patutului si face ture, muuuulte ture... face sant adica ras il incanta asa de mult treaba asta incat se trezeste dimineata la 6 si face tura pana la 9 cand ma scol si eu, cu pauza de supt pe la 7.ras si nici nu protesteaza !
Si incepand de ieri face muuu-muuuu cand vede vacute si eclama "ute" pe post de "uite" cand vede ceva interesant.
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, June 24, 2006 7:07 AM
Nivel

Bravo, Victoras! Pai, nu degeaba esti tu pui de Sousourel! Trebuie sa-ti dai drumul tare repede la vorbit!angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.