Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce de copilasi frumosi... si harnici Sara, deja cafelesti? David, stai ca vine si Victor sa-ti dea o mana de ajutor... se pare ca aveti interese comune |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri wrote:David pui, faci curatenie ?Te pregatesti pentru marea petrecere?
Da...cred ca a citit pe forum ca il sarbatorim  |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Kiki, sustin ca l-ai facut singura pe Dav. iti seamana leit ! Si cu asa ajutor, ma pui pe ganduri. Oare nu mai bine faceam si eu baiat ?
Spor la treaba si Petrecere Frumoasa, voinikule ! |
|

| Sousourel, il asteptam pe V cu drag!
Oana, ...asa zice si Lucian...ca cica el a fost plecat si eu singurica-singurica l-am facut Multumim de urari! Legat de intrebarea ta, pune mana si fa baiat si vezi daca merita |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ei , mai astept si mai am nevoie si de incurajari, ajutor, sustinere ! |
|

| Maria & mami wrote: Ei , mai astept si mai am nevoie si de incurajari, ajutor, sustinere !
Cu sustinerea rezolvam noi, iar pentru ajutor cred ca trebuie sa vorbesti cu sotul tau |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ultima trasnaie? Alexia iese din scaunul de masa si se urca pe tavita, unde tipa ca din gura de sarpe de frica. N-o mai pot lasa nesupravegheata nicio secunda. Daca-i pun hamurile urla de ciuda ca nu poate evada. Alta chestie? Ii place poezia cu piticul care face baie intr-un ibric... si sa o auziti din cand in cand cum zice" vaii, vaii, vaii"... mai mare rasul. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si Kari se ridica in scaunul de masa si la fel..tiipa de te asurzeste , mai ales daca simte hamurile .... Alexia sa te iei de mana cu, Karina |
|

| Eu ziceam de fi-miu ca e un nazdravan, ca deh! e baiat...Dar vad ca nici fetele voastre nu sunt mai cuminti! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| A, deci nu sunt singura care le "trage"... Uf! Taty, iti doresc sa ti se "cloneze" ochii, sa o supraveghezi cu 7 randuri. Kiki, la fel.
|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:A, deci nu sunt singura care le "trage"... Uf! Taty, iti doresc sa ti se "cloneze" ochii, sa o supraveghezi cu 7 randuri. Kiki, la fel.
m-ai distrat rau Kali...da sa stii ca am nevoie de ochi clonati , unii pe forum, unii in dormitorul ei, unii prin living .... |
|

| taty wrote: m-ai distrat rau Kali...da sa stii ca am nevoie de ochi clonati , unii pe forum, unii in dormitorul ei, unii prin living ....
Si mie mi-ar place! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miru se agita in scaun de-l misca inainte si inapoi, ca pe balansoar. Eu am invatat-o cu hamurile, ca altfel manca sub masa de muuult. Acum isi imprastie toate jucariile de sus, iar daca nu cade din prima, ca-i stau eu in cale, o indeasa pe langa mine si tot jos ajunge. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Grija mare la printese, ca sunt la fel de nazdravane ca si baietii! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cred ca lesin,Darica mititica a scos azi un "tata" apoi a dat-o pe "gata".Copilul asta e geniu, nimeni nu vorbeste cu el romaneste si totusi ea stie limba lasand gluma la o parte, cred ca am inceput era gangurelii mai serioase.sanatate la pitici |
|
|