Ingerasi 0-1 an - TRAZNAI, PERLE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, June 13, 2006 7:38 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Hai sa vedem de ce sunt in stare ingerasii nostri pe care nu ii intrece nimeni in creativitate si idei.

Ce traznai au mai facut, ce perle au mai spus?
TatyKS
Scris: Tuesday, June 13, 2006 8:31 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Karina deja vorbeste fluentras , face o galagie dimineata in special, de trezeste toti vecinii. Vorbeste in continuu si a inceput cu :mam-mam, da, dada, tata, bum-bum, bebe dar mai stalcit,nai-nai,uff-uff,ica-ica,face precum masina, si mai si chiuie intre. Cred ca ii place foarte mult sa se auda si da adevarate recitaluriyes .pupici
delfinasa
Scris: Tuesday, June 13, 2006 9:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Karina a trecut de la rosul patutului la...bateriihohot ...am si eu niste acumulatori pe care-i tot folosesc si-i pun la incarcat langa birou...hoata, vine tiptil, apuca cate 2-3 acumulatori si se apuca de ros...daca ii iau, gaseste altceva: scaunul, usa de la birou, scotchul, firul de la telefon si nu uita sa se duca la baie sa mai manance putina hartie igienicahohot...e de groaza, nu pot sa o las nesupravegheata ca stiu ca daca nu scoate un sunetel atunci face boacana...a primit cadou o orga si nu avem inca stativ pentru ea si o tinem pe jos la ea in camera; pai ce poate sa cante si ea normal la ea? nuuuuuu, se urca cu picioarele pe ea, sta pe burta si cu un deget s-o vedeti ce haioasa e cum da la claperas , iar cand se plictiseste o plesneste de-o gasesc bazdacii, apoi se baga singura in piscina ei si incepe sa arunce mingiile si jucariile afara din ea ca sa vin eu sa i le pun inapoi ras ...e o smechera si jumatate, dar nici eu nu ma las intimidata de easic
Miri
Scris: Tuesday, June 13, 2006 10:29 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Sara a devenit foarte atenta la tot ce face catelul,Cuki.Astazi se juca cu o jucarie si ea ridea in hohote cind il vedea cum alearga de nebun ,cu ea in gura!hohot Am luat jucaria si am pus-o pe masuta,Cuki tot vroia sa o ia(chit ca abia ajunge cu botul la nivelul masutei si intinde laba sa traga jucaria spre el)iar Sara se prapadea de ris...
E asa de draguta cind ride in hohote,mai ales ca face chestia asta doar de vreo doua zile!yes
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, June 14, 2006 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Bravo, Sara! Si Tudor rade de Six de nu mai poate! Prima data l-am auzit razand de catel acum vreo doua luni, cred, cand am iesit afara cu ei si Six alerga de nebun prin gradina din fata blocului. Chiar am postat atunci o poza cu Tudor cu gura pana la ureki, in brate la tati... Fugareau catelul!ras hohot
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, June 14, 2006 10:01 AM
Nivel

Kiki
Scris: Wednesday, June 14, 2006 10:04 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
David si-a descoperit urechile hohot Cand se trage pe el de urechi, cand il trage pe taica-su. hohot hohot hohot
Si mai nou cand ii place ceva bate din palme (nu mereu isi nimerestepalmutele ca sa aplaude, dar se chinuie).
Vad ca daca ii arat cum se foloseste o jucarie imediat baga la cap. Avem o jucarie gen, cum sa o descriu, cum sunt toboganele cu apa. Bagi o minge pe sus, apesi pe un buton si mingea coboara pe tobogan. Ei, acum a descoperit butonul ala. Si are jucaria aia o melodie de m-a zapacit. Cand e liniste tot mi se pare ca aud melodia aia sau melodiile de la premergator banghead banghead
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, June 14, 2006 10:27 AM
Nivel

Bravo, David!
Si Tudor, cand se joaca, daca ii spun "Bravo!" si aplaud, rade si aplauda si el cu jucaria.
Cat despre melodiile jucariilor, are un camion cu baterii care canta tot felul de cantecele, dar e cam afon camionul! Iar cand s-au terminat bateriile, nu va inchipuiti ca s-a oprit si gata! Nuuuu... Mergea in reluare... Am crezut ca innebunesc, dar lui Tudor tare ii mai placea! ras
Miri
Scris: Wednesday, June 14, 2006 9:23 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Bravo David!ras Bravo Tudor!ras

Azi, printesa a descoperit ca la picioarele patutului se vede prin plasa si cind s-a trezit,nu stiam cum de nu se agita prea tare,dar am gasit-o cu nasul lipit de ea,uitindu-se la usa de la dormitor si asteptind sa vin sa o "recuperez"ras
delfinasa
Scris: Friday, June 16, 2006 7:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Karina a inceput sa ma si ajute prin casa la curatenieras...azi lingea de zor farasul, nu stiu cum l-a scos de dupa frigider, ca-l bagasem bine, apoi se apucase sa dea cu rola de zugravit pe linoleumul de la bucatarie si am gasit-o si la baie cu peria de wc pe post de lasouhohot
Kiki
Scris: Friday, June 16, 2006 7:15 AM
Nivel

delfinasa wrote:
Karina a inceput sa ma si ajute prin casa la curatenieras...azi lingea de zor farasul, nu stiu cum l-a scos de dupa frigider, ca-l bagasem bine, apoi se apucase sa dea cu rola de zugravit pe linoleumul de la bucatarie si am gasit-o si la baie cu peria de wc pe post de lasouhohot

Doamne, ce ma asteapta banghead banghead
solomon gabriela
Scris: Friday, June 16, 2006 9:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2006
Karina micuta harnicuta.hohot hohot
Pupici pentru voi de la Roxi pupici pupici
emanuelaan
Scris: Friday, June 16, 2006 3:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/28/2006
noi suntem mari deja gangurim si chiuim dar me speriem de fiecare data cand scoaten cate un sunet mai tareyes yes
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, June 16, 2006 7:27 PM
Nivel

Tudor azi a rontait o bucatica de mar!yes yes Era la tati in brate, iar tati manca nonsalant un mar, in timp ce Tudor saliva. Asa ca i-am dat o bucatica - de fapt eu o tineam si el o rontaia! E asa haios sa auzi dintisorul lui cum se infige in mar... L-a dat repede pe "Razatoare" si l-a papat! Ce repede a aflat el la ce sunt buni dintisorii...
Kiki
Scris: Friday, June 16, 2006 7:35 PM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Tudor azi a rontait o bucatica de mar!yes yes Era la tati in brate, iar tati manca nonsalant un mar, in timp ce Tudor saliva. Asa ca i-am dat o bucatica - de fapt eu o tineam si el o rontaia! E asa haios sa auzi dintisorul lui cum se infige in mar... L-a dat repede pe "Razatoare" si l-a papat! Ce repede a aflat el la ce sunt buni dintisorii...

Bravo, Tudor!!! yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.