Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Niste BB-i tare scumpi. Taki, Taty, Evelina , danab, emanuela, mihaela, cute aveti bebici frumosi foc. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Anca wrote:... Si eu vreau la fel, doi boboci, sa rasune casa de rasetele lor.
La mine rasuna zilnic, dar nu numai de rasete. E, intr-adevar, very touching. Imi salta inima de bucurie cand ma uit ce minuni am. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Avem si noi un bunic adevarat, care ne iubeste la nebunie . Daca nu ne vede o saptamana suna si vorbeste cu nepotica la telefon
 |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| DAria, esti tare dulce! Evelina, sunt minunati copiii tai, bine-ati revenit cu totii! Taty, are bebica niste ochi Taki, aveti o familie frumoasa si va sta bine impreuna Cute, ne-a fost dor de voi |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Ce repede cresc copii astia...n-am putea face ceva sa oprim, macar putin, timpul in loc? Eu nu ma satur privindu-i pe ai mei si ma gandesc cu regret ca vor creste si ca vor "zbura" de langa mine |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Baiatul meu "si-a facut debutul in societatate"! Ieri am fost la prima petrecere unde invitat era el, apoi si noi... Una dintre verisoarele lui a implinit 3 ani, motiv de petrecere si veselie. Cam asa aratam cand am plecat de acasa, pui si mami:
 |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Tudor, las-o pe mami acasa, ca sunt niste fetite asa frumusele la petrecere |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| cute_baby_of_mine wrote: Cam asa aratam cand am plecat de acasa, pui si mami:
Doi frumosi! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Doamne, ce copilasi aveti...frumosi toti! Am mai spus eu pe undeva ca e forumul cu cei mai frumosi copii!
|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Pun 2-3 pozici de la intalnirea de ieri dintre pitici......si ieri dupa intalnire...cu tati la McDonald TatyKS attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
|
Sarut mana! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| David la 10 luni:
 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| OFFF ..ce mai trece timpul dar si ce au mai crescut puii nostri. Sa va traiasca la toate si sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi ! Sunt niste mici comori care ne-au imbogatit vietile. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Lenus, you are more and more beautiful. Kiki, tu ai facut singura copilul? Eu asa cred. Iti seamana leit. Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi cu totii. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alina wrote:Kiki, tu ai facut singura copilul? Eu asa cred. Iti seamana leit. Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi cu totii.
Mai stii?
Multumim asemenena. |
|
|