Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| 
Sa ne traiasca copilasii si sa fie sanatosi! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| Evelina, felicitari ai copii minunati Sasha, cu ciuf sau fara tot frumoasa esti si ai un zamzet fermecator Tudor un mare cuceritor
|
|

|  |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sasha, tare iti place la bunicu', asa-i? Tudor, au aparut si dintisorii, bine ai revenit, dragutule, tare ne-a fost dor de tine. Evelina, ai o familie minunata. |
|

| Alina wrote:Sasha, tare iti place la bunicu', asa-i?
Asa e.
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Pitici sunteti adorabili cu totii...
Va punem si noi cateva poze sa ne mai vedeti..si una si cu dintisorii
1. Ma scuzati ca eram putin murdarica , dar eram la masa...si mami nu se putea abtine sa nu ma pozeze TatyKS attached the following image(s):

|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| taki wrote:Asa e. 
Taki, dar cat e de mandru tatal tau. Rar mi-a fost dat sa vad asa ceva. Serios. Trebuie sa ai un tata minunat. |
|

| 2. Aici ma chinuia mami sa ma invete sa fac la olita ...dar nici o sansa
3. Faceam baie in lighenus..ca eram in concediu si n-am mai luat si cadita cu noi...aia mai lipsea, ca in rest am luat toata casa TatyKS attached the following image(s):

|
|

| taty wrote:2. 3[b]. Faceam baie in lighenus..ca eram in concediu si n-am mai luat si cadita cu noi...aia mai lipsea, ca in rest am luat toata casa
|
|

| Alina wrote:
Taki, dar cat e de mandru tatal tau. Rar mi-a fost dat sa vad asa ceva. Serios. Trebuie sa ai un tata minunat.
Asa este, este un parinte de exceptie si un bunic tare mandru.
|
|

| taty wrote: 1[b]. Ma scuzati ca eram putin murdarica , dar eram la masa...si mami nu se putea abtine sa nu ma pozeze
Credeam ca numai noi ne mozolim asa...dar acum, ma bucur ca nu suntem singurele. |
|

| Normal ca ne mazgalim in asa hal...ca nu e atenta cand mananca si intoarce capul in toate directiile, imi mai da si peste lingurita. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Evelina, bine ai revenit! Trebuie sa fii tare mandra de copilasii tai!
Taki, welcome back! Mi-a fost dor de Sasha, chiar daca nu mai este asa ciufulici.
Karinutza, si pe tine te pozeaza mami cand papi? Si David zice la fel |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Cand vreau sa ma relaxez tare de tot, ma uit la pozele cu bebei, si ma bucura asa de tare! Va pup pe toti, dintosi sau nu, murdarici si zambareti! Evelina, mi-au dat lacrimile si mi s-a facut pielea de gaina cand i-am vazut pe cei doi fratiori... Si eu vreau la fel, doi boboci, sa rasune casa de rasetele lor. |
|

| Mai Kiki ce ti-e cu piticii astia... !
Anca si eu mi-as dori sa am doi prichindei...dar ne mai gandim...deocamdata avem o prioritate KARINA |
|
|