Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Anca wrote:Andi la 5 saptamani cu Maia la 11 saptamani, fetita nasei noastre. Sper sa se inteleaga bine cand vor mai creste, tare drag imi va fi de ei sa-i vad tinandu-se de manuta!
Andi, deja ai gasit o partenera, puiut !
Kali, Alexia e tare scumpita in scaunelul de masa. Papa tot puiutule !
HAI SA PUNEM CEL PUTIN 1 POZA / ZI cu puiutii nostri sa vedem cum evolueaza. Ce ziceti? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| solomon gabriela wrote:Pupici pentru David  de la noi. Si o fotografie cu Roxi
Multumim. va pupam si noi!
adriana_C wrote:Kiki, voinicul tau e un baiat pe cinste ! Si ce a mai crescut !!! Ptiu ! Ptiu ! sa nu il deochi !
Multumim! Nici ai tai nu sunt mai prejos. Au niste ochi care ma fac invidioasa
kali wrote:Kiki, mi-e asa drag de puiul tau! Mi se pare cel mai precoce copilas din cati stiu. Si cuminte...
Si mie mi-e drag...rau...l-as pupa toata ziulica, dar ma mai abtin sa nu fie prea rasfatat. De cuminte, este intr-adevar, dar de "cel mai precoce"...hm...e baiaul lu' mami |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| minuni de copii, numai unul si unul Ruxi, o dulceata. David, baiat de baiat. Alexandra, scumpa foc.
tuturor. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| AdrianaC wrote: Kali, Alexia e tare scumpita in scaunelul de masa. Papa tot puiutule !
Multumesc! Noi inca nu am inceput diversificarea dar pana atunci testam terenul. Ii place ca-i insir jucariile pe tavita si se poate servi singura. Copiii tai sunt niste ingerasi dulci, cu niste ochi... mama-mama!. Esti o norocoasa ca ai si fetita si baietel, cred ca oricine si-ar dori. Eu,una, cu siguranta! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Ingerasii mei in dimineata asta:
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alina wrote:minuni de copii, numai unul si unulDavid, baiat de baiat.  tuturor.
Va pupam si noi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Pe zi ce trece tot mai frumosi!
Asa am evoluat noi danab attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Am reusit in sfarsit, sa facem si noi o poza cu stirbul familiei! DE fapt, tati a reusit, iar momentul nu e tocmai vesel! cute_babies_of_mine attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ce dragut eeee! Hai sa v-o prezint pe Sara cu "fratele"ei Miri attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Si noi cu poze proaspete:
 |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Andrei, esti mai frumos pe zi ce trece! Iar surioara ta Alice a fel, are si o privire smechereasca, te da pe spate cand se uita la tine ...
mai, am ramas in urma, nu stiam ca acum se poarta ochelari din astia mari Esti o frumoasa, Alexandra, imi place tare cum iti sta cu caciulita de strumfita, ochioasa mica
Mirunica, devine interesant tot prin jurul tau, ochisori mari, si ce bine-i sa papi singurica, asa-i? 
Daria, esti asa gingasa si frumoasa precum floricelele din parc...nu-i asa ca-ti place printre ele?
Sara, ce vrea Cuki?
Tudor, cine te supara ca vin eu si-i trag o bataieeeee |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Anaida, i-ai gasit pe ochelari ...
Alexandra ce a zis de ei, nu a schitat nimic??? Bine ca-i stau pe nasuc, la cat de mari sunt!!!
Si semnam si noi condica pe aici, ca asa-i frumos, nu?
"Inainte de a face nani, m-am jucat putin cu mami si cu tati!"
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| taki wrote:Anaida, i-ai gasit pe ochelari  ... Alexandra ce a zis de ei, nu a schitat nimic??? Bine ca-i stau " pe nasuc " ( ajutata de mami ), la cat de mari sunt!!! Si semnam si noi condica pe aici, ca asa-i frumos, nu? "Inainte de a face nani, m-am jucat putin cu mami si cu tati!" taki attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Mamici frumoase si bebelusi si mai frumosi!
|
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sa ne traiasca micile minuni din vietile noastre! |
|
|