Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| mai, Anca si Andismom, eu la inceput credeam ca sunteti aceeasi persoana deci se pare ca va seamana si stilul. sa va traiasca puiutii, sunt tare dulci toti toti |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Andismom wrote:Alina, ai o frumusete de fetita! este o comoara mica, mica si pretioasa! sa iti traiasca! am sesizat ca are ochii tai, asa putintel, dincolo de forma specific asiatica! ma insel, cumva? si ce dragut este bunicu' cu nepotica! cred ca este foarte fericit sa va aiba alaturi! oricum, sa ii spui ca ii sta de nota 10 hranind-o pe Sasha!
Anca, mai zi-mi ca seamana cu mine ca tare bine-mi faci ca m-am saturat sa aud ca e ta`su toata... Eu asa as zice ca are ochii mei, dar forma este asiatica.
Da, bunu` este foarte mandru de ea si cu ea...mare dragoste ce este pe ei doi. Cat despre hranit, nu are el asa de mult calm, a incercat de cateva ori dar...s-a lasat pagubas. Nu ca Sasha n-ar manca...lui nu-i place cand o vede ca-si baga si degetele in gurita si apoi ii da si peste lingurita, din bucurie bine-nteles, si el ajunge intr-un final cu tricourile murdare.
Mi-a zis ca a cam facut tot...dar la pampers sub nicio forma nu se baga. |
|

| Anca wrote: Taki, super ideea cu scaunelul de baie. Zilele trecute ma uitam pe net si am vazut ceva asemanator dar care era chiar scaun ptr bebelusii care acum invata sa stea in fund si cum la noi nu se gaseste asa ceva... e super suportul de baie. Ne luam si noi  .
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| [quote=taki]Ne-am luat scaunel pentru baita, dar...bunul nu ne da voie sa facem baie in cada, zice ca acolo se spala numai adultii, ea sa stea in cadita ca este mai bine asa. Asa ca, ce sa fac cu scaunelul, intrebare de 10 puncte...ei bine, este MULTIFUNCTIONAL, pana si in restaurante il folosim, il punem peste scaunul mare si Sasha sta la masa la acelasi nivel ca noi, o iau dupa mine peste tot cu tot cu scaunel....exemplific cu cateva poze.

[
[Taki, exact aceleasi scaun de baita avem si noi...si o spal in cada fara probleme, doar ca inainte sa o bag pe Kari, spal bine cada. Uite ca la chestia asat nu ne-am gandit, sa o punem prin casa in el, la masa...daca o sta Bravo Sasha! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| taki,poate ti-am mai spus,dar totusi repet:atata mi-e de draga ciufulici,de cate ori o vad imi vine s-o pap Si are si zambetul ala ghidus, nu ma mir ca e asa iubita de bunu si de toata lumea cred. Sa traiasca si sa creasca maaare, sa va bucurati de ea |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Sasha, esti scumpa rau de tot, ar face bine mami sa nu mai vina cu tine pe la mine ca o sa te mananc toata toata, si nu o sa mai las nicio faramita. Ramane mami fara fetita.
Si Andreiut la 10 luni:
_ _ _ |
|

| Taty, Codruta, multumesc mult! 
Pupicei printeselor voastre si as vrea, sincer, ca-ntr-o zi sa se poate si ele intalni.
Si cateva poze de azi...inventie japoneza.

|
|

| Andrei, falcute ...ciufulici in varianta masculina. Frumusel esti mai, cavalerule! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Super inventie |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| andrei, ai facut si tu revolutie?te-ai coafat? ce copii "mancabili" pe forumul asta |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sasha, o dulce! Andrei, ciufulici, esti tare scump! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mai ce bebici ciufuliti si dulci. Care mai de care mai aratos.
Dar venim si noi cu mami dis-de-dimineata, doar ce ne-am sculat din somn si bunica ne-a facut o poza. Ne place si stam la mami in brate ca o domnisoara mare. ... n-a iesit poza prea clara ca buni era cam tremurici.
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Numai gogoshele frumoase ! Minuni una si una ! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
|
Ca bine zici, Oana. |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Mai, asa niste pozici frumoase cu bblushi care mai de care, zau ca iti fac ziua muuult mai frumoasa!

|
|
|