Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| David puiutule, in curand nu iti mai ajunge patutul ! Esti tare scump si tare mare te-ai mai facut.
Si Andrei cu poze calde, de la sesiunea de prezentare de moda
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumim, Adriana. Adevarul e ca s-a cam lungit...si imi aduc aminte ca atunci cand l-am adus acasa nu ocupa nici juma de pat (pe lungime)
Andrei, iti sta foarte bine in albastru. Iti accentueaza ochisorii tai frumosi! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Sara sa le stapanesti sanatoasa esti o dulce
Alexia esti tare scumpa
David somn usor pui esti un frumos ca de obicei
Andrei esti tare drgalas |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Pupici de la noi pentru toti bebicii de pe aici. Sunteti foarte frumosi. Iar pentru mamici |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sara, in curand trebuie extinsa parcarea. E cu plata? :> Sa le folosesti sanatoasa! Alexa, esti tare scumpa. Si Alexia mea e mare amatoare de bere... Ingeras de David, ce dulce esti! Andrei, esti dragalas ca o fetita.
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Andrei , vrei sa iesim in oras impreuna ?
David, cred ca Mosu' trebuie sa iti aduca un pat nou, de cavaler ! cresti vazand cu ochiii !
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sara, sa-ti deschida mami bussines de inchirat masini "Baby's Sara cars" ...Sa vezi ce de bebelasi o sa stea la coada sa se plimbe cu masinutele tale Alexa, interesante reclamele de la tv, nu? Baga limbuta-n gurita ca vine ham-ham si-o pupa ...si sa tina mami berea bine sa nu se verse nici o picatura Andrei, ia vorbeste tu cu mami sa te duca la o agentie de fotomodel babies ca prea frumos stai tu la pozat David, dolofanule, ce s-a intamplat cu patutul? A intrat la apa ? Somn usor cu ursulache, frumosule! |
|

| Multumim, dragelor...adevarul e ca ar trebui un patut nou...poate Mosu' |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| David, ce frumos dormi tu, ingeras mic... Andrei, esti un dragut si iti sta tare bine in albastru!
Noi asteptam cu drag, pe toti bebicii si mamicile lor, la parcul auto al Sarei! Si in poza ce urmeaza, va prezentam febletea Sarei, din parcul cu pitici!E superincintata de fiecare data cind il prinde de deget sau de mustata pe "domnul bucatar"!
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Multumim si noi! Dar de cer sa bage limbuta in gurita? Ce, limbuta nu trebuie sa vada si ea reclamele? Sara, mami, nu-i da drumul lui nenea bucatarul... Andrei, chiar ca-ti sta bine in albastru... |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sara, pui, ia-l acasa s-o ajute pe mama la treaba... |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Chrys, ii place asa de mult bucatarul, ca l-ar lua acasa, asa cum a spus si Kali! |
|

| Sara, scumpete, asa-i ca gateste mami bine si nu aveti nevoie de alt bucatar? |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| David, esti un scump. Andrei, pe zi ce trece mai frumusel. Sara, pai tie iti plac mustaciosii? |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Kiki ce mare ti-a crescut baiatuu.. e un scump cum dorame el. Cred ca trebuie sa va ganditi la o investitie noua in ceea ce priveste mobilierul
Andrei, pui zici ca esti o fetita asa drgalas si fin esti
Sara, esti o scumpa ca de obicei. |
|
|