Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lenus, nu cred ca o vom tunde acum pe Sara, mai degraba la primavara... David, pupici de la noi si ...sa ne intimpini la sosire! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri wrote:... David, pupici de la noi si ...sa ne intimpini la sosire!
Promit!
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mami ma lasa sa ma plimb prin toata casa...si am facut si o boacana, i-am spart o broscuta preferata si m-a cam certat TatyKS attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Karinuta, spune-i lui mami sa cumpere alta! |
|

| Karinutza mama, si tu? Sertare, masina de spalat...of, Doamne! |
|

| Pai am primit familia de broscute de la nasica...iar eu am spart baietelul si au ramas mama si fetita . Sa va arat lipsa ei , si ce a mai rams din ea doar picioarele TatyKS attached the following image(s):

|
|

| Da Kiki si la noi e la fel, credeai ca esti singura care alearga dupa bebe, na ca am inceput si noi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miruna a primit o jucarie noua de la unchiul Dan

si-i "place" foarte mult sa stea in patut, singura
 |
|

| Miruna, sa folosesti cu placere noua jucarie!
PS: Spune-mi si mie cum au ramas abtibildurile de pe pereti intregi, ca David le-a rupt pe toate si a si mancat niste bucati |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Karina, esti asa dulce... de acum nimic nu-ti va "rezista" Mami, spor la adunat, lipit, strans... Ce captivata esti Miruna draga de balonasele tale.. cred ca mi-ai dat o idee... si chiar asa, cum de au ramas abtibildurile intregi? |
|

| Pai inca nu ajunge la ele singura, ca sunt mai sus de nivelul ei iar eu deja le-am lipit bine. |
|

| danab wrote:Pai inca nu ajunge la ele singura, ca sunt mai sus de nivelul ei iar eu deja le-am lipit bine.
Lipite, nelipite, tot le face praf daca le ajunge. Si eu le-am lipit mai sus, dar codita catelului pe care l-am vazut si la voi, tot a jumulit-o!... oricum, distractie frumoasa Miru! |
|

| sousourel wrote:Lipite, nelipite, tot le face praf daca le ajunge. Si eu le-am lipit mai sus, dar codita catelului  pe care l-am vazut si la voi, tot a jumulit-o!... oricum, distractie frumoasa Miru!
Subscriu, nu stiu cum face, dar nu mi-a ramas pe perete decat ... lipiciul... |
|

| Kiki wrote:Subscriu, nu stiu cum face, dar nu mi-a ramas pe perete decat ... lipiciul...
Eu le-am pus pe usa dulapului... se curata mai usor in caz de... stii tu ce |
|

| La noi au sanse mari de supravietuire, ca Miru nu prea sta in patut ziua, iar cand sta cere luata pe pat sau plimbata, nu are timp de alte chestii. Singurele abtibilduri interesante sunt cele 3 stelute lipite pe testiera, dar pt foarte putin timp.
 |
|
|