Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| revenim si noi cu niste poze recente... nu de alta da' suntem codasi rau de tot la acest capitol! Andi&Mariuca attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Anca, sunteti mai mult decit codasi! Ce mare a crescut Andrei, de cind nu ni l-ai mai aratat! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce dragalas esti, Andrei! Sa cresti tot mai mare si mai ales, cuminte! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Andrei, te-ai facut baiat mare! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Miri, suntem exact asa cum zici... adevarul este ca sunt putine momentele in care ma mai lasa sa respir... pana si acum cand e frig afara cere sa il duc la plimbare si stam pana degeram amandoi... si apoi prin casa nu il mai pot lasa singurel nici 2 minute ca face cate o traznaie! Sousourel... noi n-am prea fost cuminti de la inceput iar acum, de cand cu preocuparile de a descoperi lumea din jur... ce sa mai fiu cuminte? pai daca eu sunt cuminte, mami sa stea sa se hodine? nooo... Kiki, tu vorbesti? minunea ta are 1 anisor! La multi ani si sa va bucurati de el! ce a mai trecut timpul.. parca mai ieri se nastea David si eu asteptam infrigurata sa nasc! si acum astept cu nerabdare prima aniversare... va pupam pe toti! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mai Andrei ce mare si frumos te-ai facut...iti trimit multi .Lasa ca vine acusica si rindul tau la serbarea primului anisor din viata. |
|

| Andismom wrote:... Kiki, tu vorbesti? minunea ta are 1 anisor! La multi ani si sa va bucurati de el! ce a mai trecut timpul.. parca mai ieri se nastea David si eu asteptam infrigurata sa nasc! si acum astept cu nerabdare prima aniversare...
Da, mai, ai dreptate! Parca ieri-alaltaieri asteptam sa nasc si acum... am baiat mare! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Sara esti o dulce vai si ce haiosi sunteti si tu si Cuki
Andrei ce voinic esti si ce scump |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ely,multumim de complimente!Pupici Karinutei!
Si daca toata lumea tricoteaza caciulite...noi ne-am cumparat una!
 |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sara... ai o privire care promite ceva , oare ce? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| MULTUMIM DE COMPLIMENTE MAMI, IAR MA FACUT MODEL..... emanuelaan attached the following image(s):

|
|

| Sara, frumoasa caciulita! Si Dav are acum vreo 4 noi in colectie - cumparate
Daria, ce frumusica esti tu ca araboaica!
Noi ne luam "La revedere" de la voi, ne mutam la alta categorie, dar promitem sa venim in vizita! Oricum, nu mai e mult, si iar vom fi impreuna la categoria 1-2 ani! Va pupam dulce!
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| de-ati stii voi ce se bucura medeea cand va vede!!!! si striga be-be! pe toti va iubeste |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Andrei, ce mare ai crescut! Bravo, frumuselule! Sara, sa porti cu placere caciulita! Off topic: Miri, dupa 1 an, tu o tunzi? Eu nu stiu ce sa fac... Tare l-as rade, ca sa aiba la primavara perisorul frumos! Daria, esti o papusa de fata! Si ce zambet avem... David, venim si noi fugutza - fugutza! |
|

| cute_baby_of_mine wrote: David, venim si noi fugutza - fugutza!
Va asteptam cu drag! |
|
|