Profil: Inga88
Despre
Utilizator: Inga88
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, November 21, 2016
Ultima vizita: Friday, November 2, 2018 2:40 PM
Numarul de postari: 33
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Saturday, July 7, 2018 4:52 PM
Urmare?ti si in alta parte?
Postat: Tuesday, July 3, 2018 7:05 PM
Numai este nimeni pe aici? Cu Fiv la Medpark?
Subiect: Clubul aspirantelor - 64
Postat: Tuesday, July 3, 2018 7:01 PM
maria2013 wrote:

Inga, noi nu prea avem informatii despre fiv, dar stiu ca e pe forum un topic numit "Fiv la Spitalul Medpark". Poate te pot ajuta fetele de acolo...

Mul?umesc
Subiect: Clubul aspirantelor - 64
Postat: Tuesday, July 3, 2018 5:54 PM
Salut. Vin si eu cu durerea mea.
Eu aproape 30
Sotu aproape 38
Toate analizele bune, ma alimentez cat mai corect
De multi ani ne chinuim cu fertilitatea,
2 încercari pe cale naturala
O sarcina naturala dupa HISTEROSALPINGOGRAFIA, dupa care sa intrerupt la 2 saptamani
1 Fiv nereusit ( 3 embrioni si 2 transferati) proasta calitate
2 Fiv sambata a avut extragerea ovulelor . Mam simtit foarte rau in aceeasi zi.Azi dimineata mam trezit cu dureri mari ...am telefonat si am mers la spital , nu am nimic dar mi-a pus in vana antibiotic sa nu fac vrio infectie. Dupa care mi-a dat noutatea cea rea chiar de luni... au fost si mai rau ca data trecuta. De data aceasta nici macar a doua zi nu se dezvoltau embrionii, am ramas fara transfer. Problema este ovocitele nu se dezvolta . Cineva a facut vriun tratament sau a reusit si asa dupa mai multe incercari? ??a mai avut cineva dureri mari du extragerea ovulelor?
Subiect: Salut
Postat: Monday, July 2, 2018 11:06 PM
Salut. Vin si eu cu durerea mea.
Eu aproape 30
Sotu aproape 38
Toate analizele bune, ma alimentez cat mai corect
De multi ani ne chinuim cu fertilitatea,
2 încercari pe cale naturala
O sarcina naturala dupa HISTEROSALPINGOGRAFIA, dupa care sa intrerupt la 2 saptamani
1 Fiv nereusit ( 3 embrioni si 2 transferati) proasta calitate
2 Fiv sambata a avut extragerea ovulelor . Mam simtit foarte rau in aceeasi zi.Azi dimineata mam trezit cu dureri mari ...am telefonat si am mers la spital , nu am nimic dar mi-a pus in vana antibiotic sa nu fac vrio infectie. Dupa care mi-a dat noutatea cea rea chiar de luni... au fost si mai rau ca data trecuta. De data aceasta nici macar a doua zi nu se dezvoltau embrionii, am ramas fara transfer. Problema este ovocitele nu se dezvolta . Cineva a facut vriun tratament sau a reusit si asa dupa mai multe incercari? ??a mai avut cineva dureri mari du extragerea ovulelor?
Postat: Saturday, February 10, 2018 10:38 PM
Dumy11 mult succes.
Postat: Thursday, February 8, 2018 7:40 PM
Dumy11 si eu mam gandit sa merg la Kiev dupa esecul de la medpark,am intels ca ii mai ieftin si mai mari sanse au. Din multe tari merg in Ukraina. Dar am citit aici ca cineva de la prima incercare la Kiev a esuat si sa intors in md. Si din prima data a reusit la medpark. Mi-a dat speranta totusi sa mai incerc la medpark, depinde de noroc. In Ukraina ii mai ieftin dar tre sa pui in cont si costul drumului si de exemplu cazarea in cazul nostru iesi poate si mai scump. Medpark panacand nu schimb pe alta clinica chiar daca am avut esec.
Postat: Thursday, February 8, 2018 7:32 PM
marry90 wrote:
Salut! Eu sint in proces acum. Am facut deja recoltarea de ovule in ianuarie, din cauza hiperstimularii am decis sa facem transferul luna urmatoare, adica acum in februarie. Pachetul FIV la medpark costa 70 000 MDL

As fi vrut si eu Cu recoltare a ovulelor si in luna urmatoare sa fac procedura. Se poate asa ceva la Medpark ?
Postat: Friday, February 2, 2018 8:40 PM
Si eu am facut 2 insaminari artificiale. Dupa asta am facut laparascopie si in a doua luna am pierdut sarcina de doua saptamani jumate. Dupa un an am mai facut o laparascopie fara rezultat. Aveam si eu 25 de ani. Anul trecut am facut Fiv la medpark tot nereusit si daca avem posibilitate as incerca din noua in primavara asta. La noi nu sunt probleme grave. Tot trompele cred ca e cauza ca se acumula cu aderente. Mergeam cu gandul ca se va primi poate luna asta ori luna urmatoare dar deja au trecut ani.
Incerc sa fiu cat mai linistita cred ca din cauza stresului nu se primeste.
Postat: Thursday, February 1, 2018 9:59 PM
Dumy11 ce varsta ai si care ii problema?